Tozluyaka Cemre ölecek mi diziden çıkacak mı?
Ekranları kasıp kavuran tozlu yaka dizisinde Cemre ölecek mi herkes merak etti. 18 Eylül pazar akşamı yayınlanacak olan tozlu yaka dizisinin 12. bölümün fragmanında Cemre sahilde yaralanmış olarak görüldü. Ali ve Mavi yüzünden Cemre’nin öleceği haberi tüm izleyenleri üzdü. Biz de bu konumuzda tozlu yaka dizisi Cemre ölecek mi neden diziden çıktı sorularına yanıt vereceğiz.
Güncelleme:Tozluyaka dizisinden Cemre rolünü canlandıran Ecem Çalhan 17. bölümden itibaren dizide yer almayacaktır
Güncelleme: Tozluyaka dizisinde Cemre rolündeki Ecem Çalhan’ın dizi de ölmesi sadece 10 bölüm flashback sahnelerde yer alacak olması oyuncuyu üzdü. Senaristte oyuncunun sosyal medya hesabını takipten çıktı. Bu işaretler Ecem Çalhan’ın Tozluyaka dizisinden ayrıldığını gösteriyor.
Tozlu yaka Cemre ölecek mi diziden çıkacak mı?
Fox TV ekranlarında yayınlanan tozlu yaka dizisi 12. bölümü ile yine nefesleri kesecek. Dizide hem hüzün hem de sevinç bir arada yaşanacak. Tozlu yaka dizisinin 12. bölümünde çalan Nerede yedin dolarları ve düşer aklıma gibi şarkılar seyircilerin diline dolanacak. Ancak daha da merak edilen bir konu var. Tozlu yaka dizisinde dikkatleri çeken Cemre karakteri ölecek mi diziden çıkacak mı herkes bunu merak ediyor.
Çünkü tanıtım fragmanında Cemre yaralı bir şekilde sahilde görülüyor. Arkadaşları Ali’ye kaç Ali, Cemre ölecek diye uyarıda bulunuyor ve Ali kaçmaya başlıyor. Cemre’ye ne oldu gerçekten ölecek mi diziden ayrılıyor mu yoksa bu sadece heyecan için çekilen bir sahne mi herkes merak etti. Cemre tozlu yaka dizisinde önemli karakterlerden birisi. Ölerek diziden çıkması bir çok kişiyi üzer.
Tozluyaka Cemre diziden çıkacak mı ayrılacak mı?
Ali ile Mavi yüzünden Cemre’nin yaralanması ve vücudundan kan akması herkesi üzse de Cemre bunu kolayca atlatır diye düşünüyoruz. Cemre belki hastanelik olacak kısa bir tedavi sürecinden sonra iyileşecek. Ancak bunun farkında olmayan seyirciler Cemre’nin ölmüş olabileceğini ve diziden çıkıp çıkmayacağına düşünebilirler. Cemre ölmeyecek diziden de çıkmayacak.
Tozlu yaka dizisinde gelecek bölümler bizi neler bekliyor?
FOX TV’de sevilerek izlenen ve ciddi oranda reyting alan tozlu yaka dizisinden kısa tüyolar sizlere vermeye çalışalım.
1-Duru ve Arap için üzülmeyin onlar ayrıldı cemre bilmiyor buyüzden araları sonradan düzelecek
2-Cemre arkadaşlarının maviyi çağırdığını düşünecek
3-Hazal fakir olduğu için ağlıyor
4-Cemre ölecek sebebide Ali ve Mavi yüzünden
5-ZeyÇağ ve EgHaz sahneleri olacak. Sizlerde Tozluyaka dizisi yorum görüş ve tüyolarınızı aşağı yorum kısmına yazınız. Fikileriniz bizim için çok önemli.
çok güzel dizi yaaaaa ama final yapti çoooook üzüldüm vefayi kim öldürdü bilen varsa yazin ne olur yaaaaaaaa
çok güzel dizi yaaaaa ama final yapti çoooook üzüldüm vefayi kim öldürdü bilen varsa yazin ne olur yaaaaaaaa
Fox tv lütfen tozluyaka dizisini final değil sezon finali yap
Tozluyaka pazartesi olsun lütfen bnce ölmedi yakında çıkar ortaya bu berkten cemrenin bir oyunu Ali’den intikam alıyorlar Berk Ali’ye vuruyor beyzbol sopasila inşallah birşey olmaz
Malesef ki cemre diziden ayrıldı arkadaşlar dün geceki bölümde öldü ve yeni bir Konu açılacak Vefayı kim ölfırdüydü şimdi gene Cemreyi kim öldürdü olacak ama zaten dizinin sonunda Zeyno ile Arapı gösteriyorlar dizinin senaryosu bitiği icin yeni bir konu açıyorlar ama pek uzun sürmes çünkü dizi gün drğiştirdiğinden beri Reytingleri hep düşüyor Fox tv de zaten dizinin emeklerine bakmayacak drekt Finali koyar diyer tüm dizilerine yaptığı gibi
cemre başrol oyuncusu cemre filimden ayrılasa ben bu diziyi izlemem cemre olmasa filimin hecanı olmaz cemre olmasa berk te olmaz berk olmasa hazal olmaz hazal olmazsa ege olnaz ege olmasa çağrı olmax bu böyle gider yani
bence cemre ölü taklidi yapsın ali hapse girsin sonra berk in yanına gitsin berk şok olsun ve ona sarılsın ordan 2 hafa yok olsunlar sonra yine gelsinler çok güzel olur
salak böyle yapılırmı
Cemre öldüğüne göre bir kaç bölüm sonra hiç izlenmez ondan sonra da kesin final olur keşke mavi ya da başka biri ölseydi tüm heycanı bitti belliydi zaten böyle olacağı cemre karakterini kötületmeye başlamışlardı vefa da yine böyle bir günde biri ölcek dediği zmn belliydi o kişinin cemre olacağı Berk bu kadar üzülmüş olmasa bu da oyunun bir parçası derdim ama diyilmiş güzelim dizinin içinde ettiniz resmen..
VEFA YA KIM YAPTISA O CEMRE ÖLECEK
HAKETDIGINI BULACAK VEFA YA YAZIK DEGIL MI BUNU YAPAM CEMRE BERK YAPMAMIŞ ÇAĞRI NIN ONU DA BELASINI
BULACAM