Güz Masalı Viraj Kimdir? Dini İnancı Bilgileri (Karanvir Bohra)
Güz Masalı Viraj Kimdir? Dini İnancı Bilgileri ( Karanvir Bohra ) Güz Masalı dizisi Kanal 7 ekranlarında 15 ağustos’tan itibaren yayınlanmaya başlıyor. Yayınlanan dizinin erkek başrol oyuncusu olan Karanvir Bohra dizide Viraj karakterini canlandıracaktır. Viraj kimdir, nasıl bir kişiliğe sahip, Karanvir Bohra gerçek hayatı bilgilerini konumuzun devamında bulabilirsiniz.
Güz Masalı Viraj Karanvir Bohra kimdir?
Viraj başrol erkek karakteri. Güz Masalı dizisinde Viraj geçirdiği kötü anılarla dolu çocukluk yıllarının ardından evliliği eşi Janvi’ye zindan eder. Onu adeta köle gibi görür. Güz Masalı dizisinde Viraj karakterini canlandıran oyuncu Karanvir Bohra 1982 Hindistan Jodhpur şehrinde doğdu. Eğitim hayatı çok iyi olmayan Karanvir Bohra 2 yıl Kathak dans eğitimi aldı. Üniversite eğitimini de ticaret bölümü üzerine aldı.
Karanvir Bohra dini inancı nedir? Hinduizm’dir.
Karanvir Bohra 2006 yılında Teejay Sidhu ile evlenmiş ve ikiz kız çocuklarına sahiptir. Sosyal medya hesabında çokça ikiz kız çocukları ile mutlu anlarını fotoğraflarını hayranları ile paylaşmıştır.
Karanvir Bohra’nın rol aldığı bazı dizi filmler;
2017-Patel Ki Pencap Shaadi-Pat Singh / Pankaj Patel,
2017-Bigg patron 11-Misafir,
2019-Hume Tumse Pyaar Kitna-Semih,
2019-Ijjazat-Rajiv Gandhi,
2019-Khatra Khatra Khatra-Kendisi,
2020-Kumarhane- Vickey rollerini canlandırdı.
Güz Masalı Viraj karakteri bilgileri
Güz Masalı dizisinde erkek başrol karakteri olan Viraj duygu durumu bozuk, saplantılı kötü bir insandır. Kötü bir çocukluk geçiren Viraj bunu evliliğine de yansıtır ve kendi hayatı ile birlikte evlendiği kişi olan Jahnvi hayatını da mahveder. Zengin ve güçlü bir iş adamı olan Viraj Janvi’ye aşık olur ve onunla evlenir. Ancak kıskançlığı, baskıcı kişiliği bir süre sonra şiddete dönüşür ve Janvi’ye hayatı zehir eder. Viraj Janvi’ye eziyet ve işkence eder bu yüzden Jahnvi ve ilk bebeğini de düşürür.
Viraj, Janvi ‘yi adeta bir bağımlılık tutku haline getirir onu elde tutabilmek için her türlü kötülüğü yapar. Jahnvi bu işkencelere daha fazla dayanamaz ve ondan kurtulduğunda kimliğini değiştirir, Sia adı ile yaşamaya devam eder. Sia Ragav’a aşık olur, bunu öğrenen Viraj bu duruma engel olmak için Ragav’ı öldürür. Sia yani eski eşi olan Jahnvi’yi de zehirler sadece ona geri dönmesi karşılığında panzehiri söyleyecektir ancak Sia bunu kabul etmez. Sevdiği insanın Ragav olduğunu söyleye söyleye vefat eder. Ayrıca Viraj’dan hatalarını anlaması için kalbinin başka bir bedende yaşayacağını söyler.
Viraj Sia’nın kalbinin Ananya isimli bir gazeteci de yaşadığını öğrenince Sia’nın kalbini geri almak ister. Ananya Viraj’ın saplantılı bir aşık olduğunu bilir ve Sia’nın ölmüş cesedini hala sakladığını araştırarak bulur. Viraj Ananya’yı yakalayıp Sia’nın kalbini geri almak ister ancak bunu başaramaz. Sonrasında kendini polise teslim eder, hapishanede geçen günlerinde yaptıklarına pişman olan Viraj tövbe eder, Ananya ise onun bu pişmanlığını görüp onu affeder.
Bu dizi bi daha ekranlara geri gelse
Kızları nekadar Şirin
Karavir bohra gerçekte çok iyi bir adammış çok sevindim 😊😊😊😊
Viraj dobriyali çok seviyorum
Karanvir bohranin rol aldığı tüm diziler çok güzel ❤❤❤❤
Karanvir bohranın rol aldığı tüm diziler çok güzel ❤❤❤❤
Dizi guzel aslynda ama viraji sadeje karanlik tutmus
Bayılirim ben bu dızıye çok iyi 😘😘😘😘😘
Turkmence yazaýyn gyzlar. Bilmeseñizem yazjak bolup heläk siz.
Ban güz masalini çok begandim harika sonra ban Virajı çok sevdim😍😍😍
Viraj janviyi çok seviyor napsin çocuk cok kiskanc
şu kino gowi harka men haldim kino 😜😜😁😁😍😍😀😀