Çukur 3. Sezonda Kimler Var Kimler Yok? Yeni Gelen ve Ayrılan Oyuncular

7 Yorum 5.847 kez izlendi

Show tv ekranlarında 2 sezondur devam eden Çukur dizisinin yeni sezon onayı aldığını hemen müjdeleyelim. Nasıl almasın ki o kadar ciddi bir potansiyel izleyicisi varken hangi kanal Çukur gibi bir diziyi devam ettirmek istemez. 3. Sezonu için onayı çıkan Çukur kadrosunda büyük bir sevinç hakim ancak bazı oyuncular sezonun sonunda diziye veda etmeye hazırlanıyor. Yeni sezon için de bazı oyuncularla sözleşmeler imza aşamasındaymış. Bu konumuzda Çukur dizisinin 3. Sezonunda Kimler Var Kimler Yok? 2019-2020 Yeni Sezonda Çukura Gelen oyuncular ve diziden Ayrılan Oyuncular kimler burada detaylıca listeleyeceğiz.

Çukur Dizisi 3. Sezonda Kimler Var Kimler Yok?

Show TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Çukur dizisi 2. sezonu geride bırakırken mayıs ayının sonunda 65. bölüm ile sezon finali yapacağı açıklandı. Silahların bir türlü susmadığı çukur dizisinde ölen de kalan da oldukça fazla oluyor. Bu nedenle çukur dizisine yeni giren oyuncular ve diziden ölerek ayrılan oyuncuları burada sizlere detayları ile yazmak ve bir arşiv oluşturmak istiyoruz. 2. sezonun finalinde birçok oyuncunun çukur dizisi ile vedalaşacağı dillendiriliyor. Selim karakteri vurularak ölürken Koçovalı ailesinin başındaki İdris Koçovalı da diziden ayrılacak. İdris baba ayrılınca Sultan anneye de yol gözükecek.

Çukura yeni giren oyuncu AzerKısa süre önce Mahsun ve kara kuzuların lideri Çeto’nun da öldüğünü düşünürsek çukur dizisinden ne kadar çok oyuncunun ayrıldığını ve yerlerin doldurmak için Çukur dizisine yeni gelen oyuncuların sayısının ne kadar çok olacağını tahmin etmek zor olmasa gerek. Daha kimler öldü kimler, Akşın’ı saymadık bile, sözün özü çukur dizisinde silahlar susmadığı müddetçe ölenlerin haddi hesabı olmayacak gibi görünüyor. Elbette birçok oyuncu öldükçe yerlerini dolduracak yeni oyuncular çukura dahil olacak. İşte çukur dizisinden ayrılan ve Çukur dizisine yeni gelen oyuncuların listesi:

Çukur 3. Sezonda Yeni Gelen Diziye Katılan Oyuncular Kimler?

Çukurda Salih Kalyon Aliçonun babası rolündeSalih Kalyon – Aliçonun babası

Çukur dizisinde 3. sezonda yeni gelen oyuncular kadrodaki yerini almaya devam ediyor. Çukur dizisinin yeni bölümünün ilk sahnesinde usta oyuncu Salih Kalyon diziye katıldı ve Çukurda Aliço’nun babası olarak izleyicinin karşısına çıkıp herkesi şaşırttı. Aliço komutanım diye nitelendirdiği babasının emirlerine oldukça sadık. Ama geçmişten izleri de taşımaya devam eden Aliço babasının gelişiyle yeni sezonda bakalım nasıl bir karaktere bürünecek. Salih Kalyon Aliço’nun babası rolünde Çukur dizisinde 3. sezon kadrosunda.

Çukur Efsunun annesi rolündeMeral Çetinkaya – Efsun’un Babaannesi

Çukur Efsun’un babannesi rolünde oynayan oyuncu hepimizin bildiği karakterlerden ve dizi oyuncularından biridir. Gerçek adı Meral Çetinkaya olan oyuncu diziye renk katacak. Meral Çetinkaya Baykal’in Annesi ve Efsun’un Babaanne’sini oynayacak Çukur dizisinde.

çukur çizgili kenanÇukur Çizgili Kenan:

Çukurdaki başı boş düzeni gören ve kendisine bir yol arayan Çizgili Kenan da Çukurda kendi tayfasıyla hareket etmek ister. Çukur dizisine yeni gelen oyunculardan olan ve Çizgili Kenan olarak bilinen oyuncumuzun gerçek adı soyadı:

Çukur Yeni sezon Yamaçın doktoruÇukur Yeni sezon Yamaç’ın doktoru:

Yamaç deli hastanesine düşmüştür ama tedavi süreci sonrasında iyileşip eski günlerine döner. Çukur Yeni 3. sezon Yamaçın Deli Hastanesindeki doktoru da dizide geçici olarak rol aldı:

Çukur Nehir kimdir Hazal SubaşıHazal Subaşı – Nehir

Çukur dizisine en son katılan isimlerden birisi de Hazal Subaşı oldu. Yamaç Nehir ile akıl hastanesinde karşılaşır ilk kez. Ve Nehir ile Yamaç’ın hikayesi böyle başlar. Hazal Subaşı çukur dizisinde Nehir karakterine hayat verecek. Çukur dizisinin 2019-2020 sezonunda 3. sezonuyla ekrana gelecek yeni bölümlerinde Nehir karakterini canlandıracak olan Hazal Subaşı son olarak geçtiğimiz yıl TRT 1’de yayınlanan halka dizisinde rol almış daha önce ise Kanal D ekranlarındaki bir umut yeter dizisinde Tolgahan Sayışman ile baş rolde oynamıştır.

Adını Sen Koy dizisi ile herkesin tanıyıp bildiği Hazal Subaşı yeni sezonda çukur dizisinde oldukça önemli bir karakter olan Nehir rolünde izleyici karşısına çıkacak. Bakalım Nehir ile Yamaç arasında neler olacak, Sena gittikten sonra tescilli Türkiye güzeli olan Hazal Subaşı ile Çukurda aşk yaşayacak mı Yamaç sizce? Hazal Subaşı Nehir rolü hakkında detaylı bilgiler için Tıklayın >> Çukur dizisi Nehir Hazal Subaşı

Hazal Subaşı - Nehir çukur dizisiDamla Sönmez- Efsun

Çukur Dizisi 3. Sezon Katılan Oyuncu Damla Sönmez- Efsun: Çukur dizisi 3. sezonunun başlamasına az bir süre kala oyuncu kadrosuna bir çok yeni isim katıldı. 3. Sezon oyuncularının isimlerini ve bilgilerini konumuzun devamında sizlerle paylaştık. Çukur dizisi 3. sezon oyuncularından birisi de Damla Sönmez oldu. Damla Sönmez kimdir? Damla Sönmez 1987 İstanbul doğumlu. Mimar Sinan Ünivesitesi Konservatuvarında keman ve piyano eğitimi aldı. Fransa’da Paris Sorbonne Üniversitesi’nde tiyatro eğitimi aldı ardından Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne devam etti.

Damla Sönmez Rol Aldığı Dizi Filmler; 2004 yılında Camdan Pabuçlar ilk dizisi olmuştur. Omuz Omuza, Şarkılar Susmasın, Sahte Prenses, Emret Komutanım, Gece Gündüz, Türkan, Şubat, Uzun Hikaye, Bir Aşk Hikayesi,Deniz Seviyesi, Sen Aydınlatırsın Geceyi, 2014 Güllerin Savaşı, 2017 Aşk ve Gurur, 7 Yüz, Masum Değiliz ve son olarak Ottoman Rising’te rol almıştır. Yeni sezonda da Çukur dizisinde rol alacaktır şimdilik karakteri ile ilgili açıklama yapılmamıştır.

Çukur dizisi 3. sezonunda bir de bebek oyuncu yer alacak. Salih’in bebeği büyüyor. Yeni sezonda biraz daha büyümüş olarak göreceğimiz bebeğin adı da tabi ki dedenin adı yani İdris. Minik İdris rolünü canlandıran bebeğin gerçek adı yer almıyor şimdilik. Resmini sizlerle paylaşıyoruz. Ne dersiniz babaya benziyor mu:)

Çukur Fadik Kurtuluş ve Efsun’un Babaannesi

Çukur dizisine 3. sezonda yeni gelen oyuncular kadroya dahil olmaya devam ediyor. 15 Eylül 2019 tarihinde Çukur dizisinde Nur Sürer Fadik Kurtuluş karakterini canlandırmak üzere dahil oldu. Çukur dizisine yeni gelen oyuncu Meral Çetinkaya ise Baykal’in Annesi ve Efsun’un Babaanne’sini oynayacak Çukur dizisinde. Yeni oyuncularımıza başarılar diliyoruz. Çukur dizisi 3. sezonda kadronun oldukça geniş olacağını görüyoruz.Çukur Fadik Kurtuluş ve Efsun'un Babaannesi

Çukur Dizisine 3. Sezon katılan Oyuncu HAZAL SUBAŞI – Efsun Rolü

Sevilen oyuncularımızdan birisi olan Hazal Subaşı Çukur dizisinin kadrosuna dahil oldu ve muhtemelen dizide Yamaç ile sevgili olacak. Sena karakterinin diziden ayrılmasından sonra Yamaç tek başına kalmıştı. Ona eşlik edecek güzel oyuncu arayışı sonunda Hazal Subaşı ile yapımcı anlaşmaya vardı. Hazal Subaşı Çukurda Efsun karakterinde mahalleye gelen güzel bir kızı canlandıracak. Detaylar için Tıklayın >>  Hazal Subaşı Çukurda Efsun rolünde

Hazal Subaşı Çukur dizisinde Efsun rolüyle dahil olduÇukur Dizisine Yeni Gelen Oyuncu AKIN KOÇOVALI – Burak Dakak

Çukur dizisine uzun süredir gelmesi beklenen Akın Koçovalı karakterini kimin canlandıracağı oldukça merak konusu olmuş ve 2. sezon boyunca çukur dizisinde Akın Koçovalı ne zaman gelecek kim canlandıracak gibi sorular sürekli sorulmuştur. Sonunda çukur dizisinde Akın Koçovalı karakterini canlandıracak olan ve Selim’in oğlu olan yeni bir karakter diziye dahil oluyor. Daha önce Gülperi dizisinde oyunculuğuna şahit olduğumuz Burak Dakak çukur dizisinde merakla beklenen Akın Koçovalı karakterine hayat verecek. Akın Koçovalı kimdir çukur dizisinde Akın nasıl bir rolde oynayacak sorularına da Burak Dakak’ın diziye girmesi ile cevap bulmuş olduk. Peki çukur dizisinde Akın Koçovalı karakterini canlandıran Burak Dakak kimdir?

Burak Dakak Çukur dizisine Akın Koçovalı olarak giriyorBURAK DAKAK KİMDİR? – ÇUKUR AKIN KOÇOVALI

Burak Dakak, 18 Haziran 1998 tarihinde Başkent Ankara’da doğmuş 2008 yılında ise küçük oyuncu olarak bazı dizilerde rol almaya başlamıştır. Ezel, Geniş Aile, Ekip, Benim Adım Gültepe, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Umuda Kelepçe Vurulmaz ve Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde rol alan Burak Dakak Diriliş Ertuğrul dizisinde Şehzade Gıyaseddin Keyhüsrev rolünde, son olarak cuma günleri Show TV’de yayınlanan Gülperi dizisinde ise Hasan Taşkın rolüyle dikkatleri çekmiştir.

Çukur Dizisine Yeni Gelen Oyuncu Cihangir Ceyhan – Azer Kurtulmuş

Çukur dizisine en son katılan oyuncu Azer karakteri oldu. Azer Kurtulmuş çukur dizisinde oldukça aktif bir rolde oynayacak ve uyuşturucu ticareti yapan azılı bir katil olarak dizide bulunacak. Azer gerçekten oldukça acımasız bir barondur. Kara kuzular dağılıp Çeto ve Mahsun ölünce diziye yeni kötü karakterler dahil olmaya başladı. Azer Kurtulmuş çukur dizisinde yeni kötü karakterin adıdır.

Çukur dizisine yeni gelen oyuncular kimlerÇukur dizisinde Azer karakterini canlandıran Cihangir Ceylan kimdir:

Geçtiğimiz sezonlarda Sıfırbir dizisi ile adını duyuran Cihangir Ceylan bu dizideki göze batan oyunculuk performansının ardından çok iyi bir transfer yaparak çukur dizisine Azer karakteri olarak dahil oldu. Oldukça acımasız bir rolde oynayacak olan Azer deyim yerindeyse karakuzuları aratacak. 1989 yılında Adana’da doğan Cihangir Ceylan çeşitli oyunculuk eğitimleri aldıktan sonra Yusuf dizisinde ilk olarak oyunculuk deneyimi yaşamış ardından bir Adana dizisi olarak ünlenen 01 projesi ile Blue TV internet dizisinde oynamaya başlamıştır. Buradaki başarısının ardından çukura transfer olan ve Azer karakterini canlandıran Cihangir Ceylan’a başarılar diliyoruz.

Feridun bozdeveci çukur dizisi Süleyman rolüyle dahil olduÇukur Dizisine Yeni Katılan Oyuncu Feridun Bozdeveci – Süleyman

Çukur dizisine Süleyman karakteri olarak dahil olan Feridun Bozdeveci daha önce birçok dizide rol almış ve kendisini göstermiş olan başarılı bir oyuncudur. Seksenler dizisini izleyenlerin göz aşinalığı olacağı Feridun Bozdeveci Çukur dizisine Süleyman rolüyle dahil oldu. 23 Haziran 1985 tarihinde Denizli ilimizde doğan Feridun Bozdeveci üniversite eğitimini bilgisayar mühendis olarak tamamlamış olsa da almış olduğu oyunculuk dersleri sonrasında dizi oyuncusu olarak yoluna devam etmektedir. Seksenler dizisi dışında Al Yazmalım Feridun Bozdeveci’nin oynamış olduğu başka bir dizidir. Çukur dizisinde ise Süleyman isimli oldukça beyefendi bir rolde karşımıza çıkmıştır.

Çukur Dizisine Yeni Katılan Oyuncu Ahmet Melih Yılmaz – Timsah

Çukur dizisine yeni gelen oyunculardan biriside timsah karakterini canlandıran Ahmet Melih Yılmaz. Baykal’ın adamı olduğunu düşündüğümüz ancak kimliği henüz belli olmayan timsah karakterini canlandıran oyuncu Koçovalılardan intikam almak için ve hesap sormak için diziye dahil oldu. Oldukça zeki olan ve her fırsatı değerlendiren kurnaz bir kişiliği olan timsah karakteri çukur dizisinin en sinir bozucu kötü karakterlerinden birisi olacak.

Çukur dizisine yeni katılan oyuncular timsah rolüÇukur dizisi timsah rolündeki Ahmet Melih Yılmaz kimdir? 1 Ocak 1989 tarihinde Ankara’da doğan Ahmet Melih Yılmaz Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesinde tiyatro bölümü okumuştur. Tiyatroya olan merakı onu oyunculuk konusunda teşvik etmiş ve çeşitli oyunculuk eğitimleri almaya devam etmiştir. Oyunculuk kariyerine 2015 yılında yer aldığı Abluka filmi ile başlamıştır. Daha sonra Hatırla Gönül dizisinde oynamıştır. 2019 yılında ise Çukur dizisinde Timsah karakterini canlandırmaktadır. Çukura dahil olan Ahmet Melih Yılmaz rolünün hakkını veren oyunculardan birisidir.

Çukur dizisine 2019-2020 sezonunda yeni katılacak oyuncuları burada sizlere yazmaya devam edeceğiz. çukur dizisinin 3. sezonunda diziye katılacak olan yeni gelen oyuncuların listesini Bu sayfada güncel olarak bulabilirsiniz. Dizioyuncu.com olarak sizlere çukur dizisine yeni katılan tüm oyuncuları düzenli olarak buraya eklemeyi vaat ediyoruz. Çukur dizisine katılacak bir çok oyuncudan bahsedilse de gerçeklik payı olmayanları buraya eklemek istemedik. Ancak merak edenler Çukurun yeni sezon oyuncularını aşağıdaki videodan takip edebilirler..

Çukur 3. Sezonda 2019-2020 de Diziye Yeni Gelen  Katılan Oyuncular Videosunu izle

Çukur Dizisi 3. Sezon Diziden Çıkan Ayrılan Oyuncular Kimler? 2019-2020

Bu kadar çok vurdu kırdının olduğu bir dizide birçok oyuncu ölerek diziden ayrılıyor. Çukur dizisinden ayrılan bütün oyuncuları burada yazmamız elbette mümkün değil. Ancak son dönemde çukur dizisine veda etmiş ve çukurdan ayrılmış oyuncuları sırasıyla buraya yazacağız. Çukur dizisinin 3. sezonu öncesinde diziden ayrılmış olan bütün oyuncuları aşağıda listeli şekilde bulabilirsiniz.

Çukur Dizisinden en son ayrılan oyuncu İlayda Alişan- Akşın

Çukur dizisinden en son ayrılan oyunculardan birisi de İlayda Alişan oldu. Çukurda Akşın rolünde oynayan İlayda Alişan Yücel tarafından hedef haline getirildi ve yüzüklünün emriyle vurularak öldürüldü. Çukur dizisinde Akşın’ın ölümü oldukça hüzünlü oldu ve diziyi izleyenler gözyaşlarına boğuldu. Akşın karakterini canlandıran İlayda Alişan’ın yeni sezonda yeni bir diziyle ekranda olacağı müjdesini şimdiden verebiliriz.Çukur Dizisinden Ayrılan Oyuncular 3. sezon

Çukur Dizisinden Ayrılan Oyuncu Berkay Ateş – Mahsun

Çukur dizisinde mahsul oldukça önemli bir rolü oynuyordu. Karakuzuların lideri Çeto’nun sağ kolu olan Mahsun uzun süre Çeto ile birlikte çukura hakim olmak için uğraşmış ancak daha sonra Çeto’nun gizli planları deşifre olunca Çeto tarafından gözden çıkarılarak vurulup öldürülmüş ve çukur dizisinden ayrılmıştır. Berkay Ateş’in canlandırmış olduğu Mahsun karakteri 2. sezon finali öncesinde çukur dizisine ölerek veda etmiştir.Çukur Dizisinden çıkan Oyuncular 2019-2020

Çukur Dizisinden Çıkan Oyuncu Erkan Avcı – Çeto

Çukur dizisine 2. sezon finali öncesinde veda edenlerden biride Erkan Avcı oldu. Erkan Avcı çukur dizisinde efsane bir karakter olan Çeto rolünde oynuyordu. Çeto karakuzular çetesinin lideri ve kurucusudur. Çukuru koçovalılardan almak ve hem uyuşturucu ticaretine yön vermek hem de organ mafyasına bölgede bolca iş çıkarmak amacıyla çukura saldıran ancak tamamen elde edemeyen Çeto en sonunda ölerek diziye veda etti. Erkan Avcı’nın canlandırmış olduğu Çeto karakteri çukurun en önemli ve 2. sezona damga vuran isimlerin başında gelmiştir.Çukur Dizisi ayrılan Oyuncu çeto

Çukur dizisinden daha birçok oyuncu ayrıldı, ancak biz burada en son ayrılan oyuncuları yazmaya devam edeceğiz. Çukur dizisinin 2. sezon finalinde Selim karakterinin vurularak öleceğini babası İdris koçovalının da bu çatışmada yaralanıp hastanede öleceğini şimdiden duyuralım. İdris ve Selim diziden ayrılınca Sultan Ana karakterini oynayan Perihan Savaş’ın da diziden ayrılması bekleniyor. Yeni gelişmeler oldukça burada sizlere yazmaya devam edeceğiz. Çukur dizisinden ayrılan tüm oyuncuları 3. sezonda dizide olmayacak ve ayrılacak tüm karakterleri burada bulabilirsiniz.

Yorum yaz

7 Yorum

  1. Cukur 3 sezon hiç guzel değil Baykal geri gelmedi İdris kocovalı öldü maalesef Cukur benim için bittmiştir zaten Cukur final olacak Hiç kimse izlemiyecek#Cukur yemin ederim Cukur final 😥 😥 😥

  2. Allah yemin ederim kesinlikle Cukur final kesinlikle başarılı olmayacak Hiç kimse izlemiyecek #Cukur #idriskocovalı ercan kesal olmadan Cukur olmaz İdris kocovalı öldü maalesef Cukur benim için bittmiştir zaten Cukur final olacak Burak Sergen geri gelmedi İdris kocovalı öldü maalesef Cukur benim için bittmiştir zaten Cukur final olacak hiç kimse izlemiyecek 3 sezon hiç guzel değil Cukur