Yaralı Kalbim Get Kimdir? Gerçek Adı Ve Dini Ne? (Drashti Dhami)

Yorum Yap 30 kez izlendi

Bu konumuzda Yaralı Kalbim Get Kimdir? Gerçek Adı Ve Dini Ne?  kaç yaşında? nereli? daha önce yer aldığı projeler nelerdir? Yaralı Kalbim’de Get nasıl bir karakter? evli mi? resmi sosyal medya hesabı gibi merak edilen her şeyi sizlerle bu sayfada paylaşacağız. Yeni Hint dizisi olan Yaralı Kalbim dizisinde Get  karakteri hakkında merak edilen her şeyi sizlerle bu sayfada paylaşacağız.

Yarali Kalbim GetYaralı Kalbim Get Kimdir?

18 yaşında güzel ve temiz kalpli bir kız olan Get, Dev ile evlenir fakat aşkı Maan ile tanır. Maan ile aşkı tadan güzel Get’in hikayesi izleyicilerini ekran başına toplamaya devam ediyor.  Yaralı Kalbim dizisi Hindistan’da oldukça uzun süren dizilerden bir tanesi olmayı başardı. Şimdi ülkemizde Kanal 7 ekranlarında yeniden dublajlanıp yayınlanacak. Get ise dizide başrolü oynayan güzel kızın adı.Yaralı Kalbim Get kimdir

Şimdi de Yaralı Kalbim dizisinde Get karakterine hayat veren oyuncunun gerçek ismi ve dini nedir? sorusuna yanıt verelim. Yaralı Kalbim dizisinde Get diziyi izleyenlerin en çok merak edeceği isimlerin başında gelecek. İşte Yaralı Kalbim dizisi Get hakkında bilgiler:

Yarali Kalbim Drashti DhamiYaralı Kalbim Get Gerçek Adı ve Dini Ne?

Yaralı Kalbim dizisinde Get karakterine hayat veren güzel oyuncunun gerçek ismi Drashti Dhami‘dir. 10 Ocak 1985 yılında doğmuştur. Sosyoloji bölümü mezunudur. 1.65 boyunda ve 54 kilogram olan Drashti Dhami, oyunculuğun yanı sıra modellikle de yakından ilgilenmektedir. Modellik yapabilmek için aile üyelerini tek tek ikna edip ve onların onayını aldıktan sonra mankenlik yapmıştır. Oyunculuğa başlamadan önce ise dans kursunda eğitmenlik de yapmıştır. Oyuncu Hinduizm dinine inanmaktadır.

Drashti Dhami Evli MiDrashti Dhami Evli Mi?

Yaralı Kalbim dizisinde Get karakterini oynayan Drashti Dhami evli mi sevgilisi var mı merak ediliyor. Yetenekli olmasının yanında güzelliği ile de bir çok kişiyi mest eden oyuncumuz Drashti Dhami , 21 Şubat 2015 yılında iş adamı Neraj Khemka ile memleketi olan Hindistan geleneklerine göre evlenmiştir.Yaralı Kalbim Get karakteri rolü

Drashti Dhami’nin Resmi Sosyal Medya Hesabı

Yaralı Kalbim Get Kimdir? Gerçek Adı Ve Dini Ne? sorusuna yanıt vermeye çalıştık. Oyuncumuzun resmi instagram sayfasında yaklaşık 608 gönderisi ve 2,1 milyon takipçisi bulunmaktadır. Paylaşımları arasında dizi setlerinde çekilmiş fotoğraflara rastlamak mümkündür. Ara ara dizi setlerinden kamera önünde giymiş olduğu kıyafetler ile oldukça çok fotoğrafı bulunmaktadır.Yaralı Kalbim Get Gerçek Adı ve Dini Ne

Yaralı Kalbim Get Kimdir? Gerçek Adı Ve Dini Ne? konusu hakkında yazacaklarımız bu kadar. Yaralı Kalbim dizisi Get karakteri hakkında yorum, görüş ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından bizlere ulaştırabilirsiniz. Yaralı Kalbim dizisi oyuncu kadrosu karakterleri konumuza göz atabilirsiniz.