1899 Dizisi Oyuncuları Konusu (Netflix)

23.10.2022
22

1899 Dizisi Oyuncuları ve konusu nedir? Gibi soruları sizlerle paylaşacağız. Yapımcılığını Dark’ın yaratıcıları Jantje Friese ve Baran bo Odar’ın üstlendiği 1899 dizisi 8 bölümden oluşacaktır. 1899 dizisi 17 Kasım 2022 tarihinde dijital platform Netflix de yayınlanacaktır. Seyirciler 1899 dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimleri ve konusunu da merak etti. Bizde bu nedenle merak eden izleyicilerimiz için araştırdık. 1899 (Netflix) dizisi oyuncuları ve bununla birlikte 1899 dizisinin konusunu sizlerle paylaşacağız.

1899 Dizisi Oyuncuları Kadrosu

Emily Beecham
Aneurin Barnard
Andreas Pietschmann
Miguel Bernardeau
José Pimentão
Gabby Wong
Yann Gael
Mathilde Ollivier
Jonas Bloquet
Rosalie Craig
Maciej Musiał1899 Dizisi Oyuncu Kadrosu

Emily Beecham

1898 dizisinin başrol oyuncusu Emily Beecham, 12 Mayıs 1984 yılında İngiltere’de dünyaya gelmiştir. Ünlü oyuncu Londra Müzik ve Dramatik Sanat Akademisi’nden dereceyle mezun olmuştur. Emily Beecham, Özellikle The Street ve Into the Badlands dizileriyle tanınmıştır. Rise of the Footsoldier, Agatha Christie’s Marple, The Calling, Into the Badlands gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu en son The Pursuit of Love dizisiyle karşımıza çıkmıştır.

Aneurin Barnard

8 Mayıs 1987 yılında İngiltere’de dünyaya gelen Aneurin Barnard, Jacob’s Ladder dizisinde 11 yaşında rol almış ve daha sonra Royal Welsh College of Music & Drama’da okumaya başlamıştır. Galler’deki tiyatrolarda ve drama okullarında birçok oyun oynayan ünlü aktör daha sonra ise bir radyo prodüksiyonunda yer almıştır. 1899 dizisinin başrolünde yer alan Aneurin Barnard, kamera karşısına en son Radioactive filmiyle geçmiştir.1899 Dizisi Oyuncu bilgileri Konusu Kadrosu

Andreas Pietschmann

1899 dizisinin başrolünde yer alan Andreas Pietschmann, 22 Mart 1969 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Kamera karşısına ilk defa 2000 yılında John Gabriel Borkman filmiyle geçen Andreas Pietschmann, aynı yıl Höllische Nachbarn filminde de yer almıştır. Ünlü oyuncu daha önce Die Verlorenen ve Zu schön um wahr zu sein, 4 Against Z, Vorzimmer zur Hölle, Special Unit, Dark gibi başarılı projelerde de yer almıştır.

Miguel Bernardeau

12 Aralık 1999 tarihinde ispanya’da dünyaya gelen Miguel Bernardeau, Amerika Birleşik Devletleri’nde Santa Monica Koleji’nde Dramatik Sanat okumuştur. Los Angeles, California’daki Amerikan Dramatik Sanatlar Akademisi’nde oyunculuğuna devam eden Miguel Bernardeau, daha önce Zorro, Playa Negra, The Last One, Tado Lo Otro, It’s for Your Own Good, Crime Wave, Élite: historias breves, Elite gibi başarılı projelerde de yer almıştır.Netflix yeni dizi 1899 Kadrosu

José Pimentão

Ünlü aktör José Pimentão, 1988 yılında Portekiz’in Lizbon kentinde dünyaya gelmiştir. José Pimentão, özellikle 2017 yılında Al Berto ve Eva gibi yapımlarda ki performansıyla tanınmıştır. Başarılı oyuncu José Pimentão, Teorias da Conspiração, Valor da Vida, Lux, Our Garden, Puto, Turn, Santiago, Moço, Solteira e Boa Rapariga, Filha da Lei, Ninho gibi izlenme rekorları kıran projelerde de yer almıştır.

Gabby Wong

Başarılı oyuncu Gabby Wong, 2 Ağustos 1986 yılında Kamerun’nun Garoua şehirde dünyaya gelmiştir. Kamera karşısına ilk defa 2010 yılında D’amour et d’eau fraîche projesiyle geçen Gabby Wong, ertesi yıl Hard dizisinde yer almıştır. Ünlü oyuncu daha önce, Sakho & Mangane, Le rêve français, Flowers, The French Boys 2, Saloum, Soldat noir, Loro, Hope, Il coraggio di vincere gibi projelerde de yer almıştır.1899 Dizisi Oyuncuları kimler

Yann Gael

1899 dizisinde yer alan ünlü oyuncu Yann Gael Fransız-Kamerunlu’dur. Yann Gael, Paris’teki CNSAD’a (Fransız Ulusal Drama Akademisi) katılmıştır. 2019’da Afrika francophone Netflix dizisi Sakho & Mangane’nin liderliğiyle tanınan oyuncu 2017’de En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazanmıştır. Dark dizisiyle popülerliğini arttıran ünlü oyuncu izleyici karşısına en son 2021 yılında Saloum dizisiyle geçmiştir.

Mathilde Ollivier

20 Eylül 1994’te Fransa Paris’te dünyaya gelen Mathilde Ollivier, aynı zamanda yapımcı ve modeldir. Ünlü oyuncu ayrıca Conservatoire de Paris ve Cours Simon’da drama ve dans eğitimi almıştır. Paris Uluslararası Dans Akademisi’nden mezun olan Mathilde Ollivier, modellik kariyerinde ki yükselişi Vogue’un Mart 2016 sayısıyla yakalamıştır. Dünyaca ünlü yıldız en son Boss Level dizisinde Gabrielle karakterini canlandırmıştır.

Jonas Bloquet

10 Temmuz 1992’te Brüksel Belçika da doğan Jonas Bloquet, özellikle Özel Dersler’deki Jonas rolüyle tanınmıştır. Ünlü aktör, Özel Dersler de ki performansıyla En Çok Umut Vadeden Erkek Oyuncu dalında Magritte Ödülü kazanmıştır. Kamera karşısına ilk defa 2009 yılında Private Lessons dizisiyle geçen Jonas Bloquet 30 yaşındadır. 1899 dizisinde yer alan oyuncu Jonas Bloquet, en son Father & Soldier dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştır.

Rosalie Craig

30 Mayıs 1981 yılında İngiltere’de dünyaya gelen Rosalie Craig, müzikal tiyatrodaki performanslarıyla tanınmıştır. Başarılı oyuncu, ayrıca 2013 yılında London Evening Standard En İyi Müzikal Performans Ödülü’ne layık görülmüştür. Rosalie Craig, Rose Bruford College’da Aktör Müzisyenliği alanında lisans derecesi almıştır. Ünlü yıldız, Spooks, Miranda, Endeavour, Lovesick, Midsomer Murders, Truth Seekers dizilerinde de yer almıştır.

Maciej Musiał

11 Şubat 1995’te Polonya’da doğan oyuncu, Akademie der Theaterkünste St. Wyspiański in Krakau’dan mezun olmuştur. Maciej Musiał, 2004’te Plebania’da küçük bir rol alarak erken yaşta oyunculuğa adım atmıştır. Rodzinka.pl’deki performansıyla tanınan oyuncu bu dizi sayesinde Polonya’nın en ünlü yıldızı haline gelmiştir. Varşova Üniversitesi’nde felsefe okuyan Maciej Musiał, aynı zamanda sunuculukta yapmaktadır.

1899 (Netflix) Dizisinin Konusu

Dijital platform Netflix’te seyirci karşına çıkacak olan 1899 dizisinin konusunu sizler için araştırdık. Netflix 1899 dizisi, drama, gerilim, macera ve aksiyon türündedir. Bir göçmen gemisi 1899 yılında New York’a doğru yola çıkmıştır. Gemi, gizemli olaylar sonucu rotasını değiştirince, şaşkına dönen yolcular akılalmaz bir bilmeceyle karşı karşıya kalacak ve 1899 dizisinde de bunlar anlatılacaktır.

1899 (Netflix) dizisi oyuncularını ve bununla birlikte konusunu sizlerle paylaştık. Sizlerde konu hakkında merak ettiğiniz şeyleri aşağıda yer alan yorum kısmından bizlere iletebilirsiniz. Son olarak benzer yeni diziler için 2023 yılında başlayacak diziler konumuza göz atınız.

1899 (Netflix) Dizisi Tanıtım Fragmanı

YAZAR BİLGİSİ
4 Ocak 2002 tarihinde Kırıkkale’de doğdum. Kırıkkale Atatürk Sağlık Meslek lisesinden 2020 yılında sağlık bakım teknisyeni olarak mezun oldum. Şu an Kırıkkale Üniversitesi sağlık yönetimi bölümünde okuyorum. Dizioyuncu.Com da güncel haberleri tüm dünya ile paylaşıyorum.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu sen yaz..