TRT1 ekranlarında 23 Şubat Cuma akşamı başlayan Karaağaç Destanı Dizisini Nasıl Buldunuz? dizinin Reytingleri ve Yorumlarını buraya ekleyeceğiz. Kayseri’nin Soğanlı vadisinde çekimleri devam eden Karaağaç Destanı Dizisi ilk bölümüyle beğeni topladı. Aldığı 3.34 total reyting oranı ile ilk bölüm için umut vaad etti. Yeni bölüm için bekleyiş başladı. Siz nasıl buldunuz Kara ağaçı? yorumlarınız neler aşağı yazabilirsiniz. (Yorumlarınızı listeliyoruz)
Karaağaç Destanı Dizisini Nasıl Buldunuz?
Karaağaç Destanı Dizisini Nasıl Buldunuz sorusuna birkaç farklı açıdan cevap verelim. Öncelikle dizinin senaryosu bir ağalık dizisi olsa da dönem dizisi olarak oldukça akıcı yapısı var diyebiliriz. Elbette olayların daha hızlı gelişmesine uygun bir senaryo olabilirdi ancak bu kez de her şey çok hızlı tüketiliyor ülkemizde. Senaryo biraz daha geliştirilebilirdi. Ancak dizi ile ilgili asıl vurgulamamız gereken kısım sahneler ve çekim mekanları.
Karaağaç destanı dizisinin çekildiği Soğanlı vadisinde yaşayan biri olarak mekanların özenle seçildiğini ve Soğanlı vadisinin dizi çekimleri için oldukça elverişli olduğunu zaten izleyici görmüştür. Bu dizi en güzel bu vadide çekilebilirdi. Ancak bazı sahnelerde ortam ve kurgunun dizi çekimi için hazırlandığı çok belirgin oluyor. Yani bazı sahneler gerçekten sırıtıyor. Ancak mekanların güzelliği ve mistik yapısı bunu bir nebze örtüyor.
Oyunculuklara diyecek sözümüz yok gerçekten, güzel bir işçilik ortaya çıkarmış bütün kadro. Zaten birçoğu tanıdık isimler ve genellikle TRT bünyesinde yer almış oyuncular. Karaağaç destanı dizisinde oyunculara ve çıkardıkları performansa diyecek bir sözümüz olamaz çünkü emeklerinin karşılığını almışlar. Zorlu koşullarda yapılan çekimler oldukça başarılı görünüyor. Karaağaç dizisinin gelecek bölümleri izleyicide merak uyandıracak mı en önemli kısımlardan birisi de bu. Karaağaç dizisi 1. bölümde alınan 3.34 oranındaki total reyting önümüzdeki haftalarda daha da artar mı diziye olan ilgi alaka seviyesi yukarı çıkar mı bekleyip zamanla göreceğiz.
Sizler de Karaağaç destanı dizisini nasıl buldunuz beğendiniz mi yorum ve görüşleriniz nedir lütfen aşağıya samimi duygularla yazınız. Dizinin yeni bölümlerini izlemeyi düşünüyor musunuz beklentinizi karşıladı mı bu konular hakkında fikirlerinizi diğer izleyicilerimizin de okuması görmesi için lütfen aşağıya yazınız. Kısacası Karaağaç dizisi izlendi mi tutuldu mu beğenildi mi yorumunuzu merak ediyoruz.
Karaağaç Destanı Dizisini 2.sezon Nasıl Buldunuz? Yeni sezonda Karaağaç Destanı Dizisini beğendiniz mi?
Karaağaç Destanı İzleyicileri ne dedi: Yorum 1: Çok güzel olmuş cuma günü zaten birşey izlemiyordum artık bunu izleyeceğim kadro da muhteşem Olgun Şimşek Hakan Boyav ve Özlem Conker şahane oyuncular var Karaağaçta. Ben sevdim eminim reytingleride güzel olacak çünkü diğer diziler hep aynı metresli aldatmali. Durmadan sevgili değiştiriyorlar ben bu diziyi çok sevdim.
Yorum 2: Yıllardır bu kadar güzel bir hikâye yoktu ekranlarda.Birbirini tekrarlayan ,benzer projeler var televizyonlarda.Ya aldatma,ya mafya ya bizden olmayan değerlerle donatılmış diziler… Bizden bir hikâye ve özgün.Olgun Şimşek ile Hakan Boyav oyunculuklarına şapka çıkarıyorum her zamanki gibi.Umarım hak ettiği değeri ve izleyici kitlesini yakalar.Emeği geçenlerin yüreklerine sağlık.
Yorum 3:Gayet güzel bir dizi olmuş. Gün olarak güçlü rakipleri olan bir proje. Kendi izleyici kitlesini oluşturacaktır. Çekim tarzı anlatım dili çok iyi olmuş. Mekanları ve ambiyansı sinematografik. Kadrosu kuvvetli. Oyuncular rollerini önümüzdeki bölümlerde dahada benimseyerek üstüne koyacaklardır. Zor çekilen sahneler olduğu belli. Ekip üstesinden gelmiş. Yayında ve yapımda emeği geçenlerin ellerine sağlık. Yolu ve bahtı açık olsun.
Yorum 4: Tek kelimeyle mükemmel olmuş. Uzun zamandır güzel izlenebilecek bir dizi bekliyordum. İşte şimdi bulmuş oldum. İnşallah reytinglerde de yükselir. Hakettiği değeri almasını umuyorum. Diğer saçma sapan aşk, aldatması, entrikalı dizilerin aksine geçmişte yaşanan acıları anlatan çok naif bir hikaye.
Yorum 5: Siz şaka mısınız? O kadar dizi izledim Sultan’la Ömer kadar yan yana gelemeyen bir başrol çift görmedim. Geçen sezon Ömere Sultan yaşasın istiyosan evlen dediniz bastınız nikahı, Gülnaz da maşallah dünden razıyımış iki günde unuttu Merdoyu yapıştı Ömer’in yakasına. Şimdide Sultana Ömer yaşasın istiyosan Kadriyle evlen diyosunuz. Kadri de Sultanın yakasından düşmez eee sonra? Başkalarıyla evli olup uzaktan uzağa birbirlerini mi gözlüycekler? Biz finale kadar bunu mu izliycez koca yaz sezonunda oturup hazırladığınız hikaye bu muydu cidden… Bu kadar kendini tekrar eden bir senaryo olamaz resmen izleyicinizle dalga geçiyosunuz.
Yorum 6: Beğendim gerçek bir hikayeden sonuçta. Üzücü olay tabi insanlar neden böyledir ki neden Firavunun elinde Musa. Musa’nın elinde asa.. İnşallah Tutar ama bizi millet böyle dizi sevmez goy goy hop hop olacak neyse bakıp göreceğiz. Lütfen sizde Karaağaç destanı ile ilgili yorumunuzu aşağı yazınız.
9 yorum
Sürükleyici İzlenir bu dizi 2.bölümünü merakla bekliyorum.
Dizi müthiş başladı müthiş devam ediyor öyle ki sanatsal yönden müthiş konu olarak yaratıcılık yönünden müthiş olumlu ne yazsam yine de eksik kalır dizinin hakkını vermez…emeği geçen herkese saygılar…TRT Allah razı olsun sizden de…
Merhabalar,Benim gôrüşüm sıfır çünkü dizide temiz sakalsız insanlar göremiyorum insanın içi kararıyor,ya tabancalar,antrikalar bu dizide tutmaz? Ne diyeyim????
Güzel ama birşey unutulmuş iki karekter birbirini sevemez onlar süt kardeş Ler
Yahu şükür bende bu yorumu bekliyorum trt böyle bir hataya nasıl düşer
İzlediğim tek dizi oldu umarım reytingleri yükselir ve devam eden bir çalışma olur 200 lerin kalite dolu dizilerini anımsatıyor bana tüm benlikleriyle bu işe gönül vermiş kaliteli oyuncular…Ömer rolünü çok iyi yapıyor ve merdo için çok üzülüyoruz umarım aydınlık günler görürler devam devam devammm
Gerçekten çok güzel bir dizi gönül dağı ve bu diziye bakıyorum sadece inşallah erken final olmaz bizim insanımız belden aşağı dizileri daha çok izliyor tebrikler Kara Ağaç dizisi için emeği geçen herkese teşekkürler
Dizi iyi hoş da bir konu bu akşam can sıkıcı oldu senarist kendiyle çelişmekte
Nedir bu ,sultan karakteri ne söyletilrnler
Sultan a herkes ölecek deniliyor
Sultan Raziye ye herkes bunun bedelini ödeyecek
Sen de Raziye diyor
Vay vay vayki vay
Şimdi bu karakter e saf.salak imajı yüklemedilermi
Ve dahi Seyircilere saygısızlık etmiş
Olmadıkları
Burda celal aga karakteri ilk başlarda çok olumsuz
Kötü bir karakter gelmişti bana
Sonrasında öyle olmadı hikayesini dinledikten sonra
Geçmişte ağır travmalar geçiren yokluk içinde çocukluk geçiren bir kişiden
Başka bir şey beklenemezdiye düşünüyorum
Hiç ummadığım bir şekilde celal aga karakteri
İlgimi çekti
Oyuncu kadrosu güçlü, zaten TRT olması ayrı bir özellik bazı kusurlar olsa da kabul edilmek zorunda… Ama savcının takma bıyığı çok dikkat çekiyor bunca basit iş halledilmesi gerekirdi.