Kan Çiçekleri Dizisini Nasıl Buldunuz Yorumları Reytingleri

Kan Çiçekleri dizisini nasıl buldunuz? İzleyici yorumları ve reytinglerini sizlerle paylaşacağız. 5 Aralık’tan itibaren hafta içi her akşam 16:30’da yayınlanan Kan Çiçekleri dizisinin yönetmen koltuğunda Levent Türkan ve Ömer Baykul oturmaktadır. Yapımcılığını Unik Film ve Rains Pictures’in üstlendiği Kan Çiçekleri dizisi oyuncu kadrosu ve konusu sayesinde dikkatleri üzerine çekmiştir. İzleyiciler dizi hakkında yapılan yorumları da merak etti. Bizlerde bu nedenle araştırdık. Kan Çiçekleri dizisini nasıl buldunuz? İzleyici yorumları ve reytinglerini sizlerle paylaşacağız.
Kan Çiçekleri Dizisini Nasıl Buldunuz?
Çiğdem Şerefoğlu’nun sanat yönetmenliğini üstlendiği Kan Çiçekleri dizisi Kanal 7’de yayınlamaktadır. Oldukça başarılı isimlerin yer aldığı Kan Çiçekleri dizisi beklediği kitleye ulaşamamıştır. Aldığı reytinglerle her hafta düşüşe geçen Kan Çiçekleri en az izlenen diziler arasına girmiştir. Kan Çiçekleri’nin izleyici kitlesi az olasa da bu izleyiciler dizi hakkında hep olumlu yorumlar yapmışlardır. Ancak genele bakıldığında izleyiciler diziyi beğenmemiş ve izlenmemiştir.
Kan Çiçekleri Dizisini Beğendiniz Mi?
Yapımcılığını Unik Film ve Rains Pictures’in üstlendiği Kan Çiçekleri hafta içi her gün Kanal 7’de ekranlara gelmektedir. Kan Çiçekleri başlamadan önce büyük ilgi görmüştür. Ancak dizi başladıktan sonra istediği reytingleri alamamıştır. Dizinin tanıtım fragmanı izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamışlardı. Fakat, dizi yayınlandıktan sonra izlenenmiştir. Kan Çiçekleri dizisi totalde aldığı reytinglerle reyting sıralamasında 50. sıraya yerleşmiştir.
Kan Çiçekleri Dizisi İzlenme Oranları ve Reytingleri
İzleyiciler Kanal 7’de yayınlanan Kan Çiçekleri dizisinin izlenme oranları ve reytinglerini de merak etti. Bizlerde bu sebeple araştırdık. Unik Film ve Rains Pictures imzalı Kan Çiçekleri dizisi totalde 0.98 oranında reyting almıştır. 5 Aralık’ta yayın hayatına başlayan günlük dizi Kan Çiçekleri bu reytinglerle en az izlenen diziler arasına girmiştir. Totalde aldığı reytinglerle reyting sıralamasında 50. sıraya yerleşen Kan Çiçekleri dizinin izlenme oranları oldukça düşüktür.
Kan Çiçekleri Dizisi İzleyici Yorumları
Kan Çiçekleri dizisi 5 Aralık 2022 tarihinden itibaren hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaktadır. Sizlerin yorumları ve görüşleride bizler için oldukça önemlidir. Sizlerde Levent Türkan ve Ömer Baykul yönetmenliğinde çekilen Kan Çiçekleri dizisini izliyorsanız eğer dizi hakkında ki olumlu olumsuz tüm görüşlerinizi, dizide neyi beğenediğinizi ya da beğenmediğinizi aşağıda yer alan yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.
Kan Çiçekleri dizisini nasıl buldunuz? İzleyici yorumları ve reytinglerini sizlerle paylaştık. Sizlerde konu hakkında merak ettiğiniz şeyleri yorum kısmından bizlere iletebilirsiniz.
Diziyi daha yeni keşfettim ama her bölümü soluksuz izledim okadar güzel bir dizi ki anlatımları hikayesi baranin ve dilanin en sonunda birbirine aşık olması çok güzel ama o kara yılan aradan çekilse yaptıkları ortaya çıksa rahatliyacagim vallahi
SALAM KAN ÇİÇƏKLƏRİ ÇOK GÜZEL AMMA SAATI DEYİŞDİRİN NƏ OLARR Saatı 19-00da versəniz reytingləri çox olarr hatda 100-zə dirər daha çox olar nə olarr esaretin saatı çoxdur ona gürede reytingləri çoxdur nə olar saatı deyişdirin lutfənn yapımcsı nə olarr hata satı 19-45 yapa bilerdininiz nə olar inşallah yapardınız inşallah aminn aminnn ☝☝☝☝👐👐👐💙💙
Lütfen final olmasın lütfen yapmayın bunu bize çok bağlıyım
Bencede çok güzel bir dizi final olmasin
bence cok guzel hic final olmasin lutfen
Kan çiçekleri cokkk güzel dizi lütfen final yapmayın
Bu dizi bitmezin lütfen kanal 7 yok maalesef telefondan izliyorum çok güzel bu dizi
Emanet bitsin hic sewmedim ama kan cicekleri farkly cok huzel dizi.
Kan çiçekleri Dizisi çok Güzel onun yerine emanet dizisi bitsin bence
Kan cicekleri bitmesin. Bakin eger bu dizi izlenmesini istiyorsaniz senaryoyu daha guzel yazmaniz lazim. Yani mesala kadroya guzel unlu oyunculari katin .
Cok güzel dizi bence devam etmeli esaret tin saatinde bu dizi olmalı
Kan çiçekleri dizisini bitirmeyin size yalvarıyorum ben bu diziyi çok ama çok sevdim lütfen final yapmasın!
Kan çiçekleri çox güzel.lutfen bitməsin..
Bence çok güzel sakın bitirmeyin esaret filmi bitsin hiçte güzel degil
Kan cicekleri hic bitmesin. Esaret dizisiyle yerini degistirsin final yapmasin
Baya guzel dizi yani senaryosunu daha farkli yazabilirsiniz ben cok ama cok sewdim emanet esaret hic sewmiyorum.kan cicekleri cok guzel final yapmasin.
Sıla nın basit versiyonu sacma bir dizi.kadini asagilayan kucuk goren.diyologlari sacma..miyminti bir kiz ve bon bon bakan baran
Miyminti bilyorsaniz izlemeyin.
Akşam haberlerinden sonra olsun ve baranla dilan nın sahneleri daha çok olsun ayrıca ali ile zümrüt un sahneleri kısaltılsın ne olur final olmasin.
Çok beğendik zamanlama yanlış günlük dizi değil günlük deyince basit dizi dikkat çekmiyor akşam dizisi yapın reytingler havaya uçar
Çok güzel bi dizi bitmesin dizimiz çok beğenerek izliyoruz
Cok guzel dilan barany kyskanmasy lazym.
Çok beğendik ailece izliyoruz günlük diziden çıkarın akşam dizisi yapın bakın nasıl izleniyor
Çok beğendik final olmasın günlük dizi değil haber sonrası olsun baran robot gibi dizide gülsün final olmasin
Təbriklər. Dayandırmayın. Rejissor çox həssas və incə məqamlara toxunur. Uğurlar bütün kollektivinizə. Bu dövr üçün vacib olan gənc nəsilə tövhə verən, ailəvi baxılacaq ən mükəmməl serialdır.
Baran herkese yaklaşıp uzun süre niye öyle bakışıyor ve herşeyde Dilan yaptı oluyor bu kadar saçmalık olamaz
Dizi çok güzel günlük diziler arasın da en iyisi anlamlı ne anlattığı belli diyebiliriz tek sorunu dizinin saati bizim millet kadın programı izliyor o saatte o yüzden reytingler düşük geliyor umarım final yapmaz.
Yazıram getmir. Çox tərifə layiqdir. Əhsən rejissor.
Çookkk güzel bir diziii.
Haftaiçi erken saat olması kaynaklı izlenme düşük olabilir
Kan cicekleri cok guzel gunluk dizi insallah reytinleri iyi olur bitmesin guzel duzi
Zamanını haber sonrası verin. Zamanı doğru deyil
Hatika bir dizi lütfen bitirmeyin
Çoook güzel beğenerek takip ediyoruz
Biz alilecek izliyoruz çok beğendik umarım bitmez rengtinlerde yükselme olmasını hiç
Hayir asla bitmemeli bir dizi lütfen nolur final yapmasin
Çok güzel dizi saatini değiştirmeden reyting alamazsinizkanal 7de en sevdiğim dizi günlük diziden çıkarın lütfen final olmasin
Çok güzel bir dizi final yaparsa yazık olur.
Kan çiçekleri muhteşem dizi.
Emeği geçen her kese teşekkürler
Her bölümü severek izliyoruz
Çok beğendim lütfen final olmasin
Yorumlarımı begenmiyormusunuz kan çiçeklerinde
Kan çiçekleri hiç
bitmesin lütfen
Kan çiçekleri hiç bitmesin lütfen güzel dizi herkesin emeğine sağlık hint dizilerinden sıkılmıştık günlük dizi olmasına rağmen güzel dizi umarım reytingleri bol olur
Dizi cok güzzel bitmesin diger dizere bin basar bitmesin cok iyi cok guzel cok beğendik emeğinize saglik
Dizi çok güzel bitmesin
Bu dizi çok güzel kim ne derse desin gerçekten tüm aşiretin izlediği bı dizi bitmesin Allah için nolur hayata bağlandığımizz dizi lütfen bitmesin hem Hint filmi yerine bu dizi daha güzel yalvarrim bitmesin final olmasın diğerleri güzle değil nolur. Lütfen Allah için bitmesin 😓🙏
Bu dizini sewmedim bunun yeri e hind dizisini isteyorum