Yeşilçam Dizisi Mine Cansu Kimdir? Nasıl bir karakter (Selin Şekerci)

Yorum Yap 136 kez okundu.

Yakında Blutv de başlayacak olan Yeşilçam dizisinin fragmanının yayınlamasıyla birlikte diziye duyulan merakta oldukça arttı. Dakikalar içinde binlerce kişi tarafından izlenen fragmanda dikkat çeken karakterlerden biri de Mine Cansu olmuştur. Yönetmen koltuğunda Çağan Irmak’ın oturduğu Yeşilçam dizisi 1960’lı yılları konu edinecektir. Bizde sizler için bu konumuzda Yeşilçam dizisi Mine Cansu kimdir? Yeşilçam dizisi Mine Cansu karakterinin gerçek adı ve soyadını, daha önce oynadığı dizileri sizlerle paylaşacağız.

Yeşilçam Dizisi Mine Cansu Karakteri Kimdir?

Selin Şekerci Yeşilçam Dizisinde Mine karakteriDizinin başrol oyuncularından biri olan Mine Cansu, gözde bir şarkıcıdır. Herkesin imrendiği ve severek dinlediği bir şarkıcı olan Mine Cansu, her şeyini kaybetmiş ve yeniden yükselmeye çalışan yapımcı Semih Ateş ile birliktedir. Daha sonra bu bu yapımcının kapısını şarkıcı olmak isteyen Tülin çalacak ve hikaye bu şekilde başlayacaktır.

Yeşilçam Dizisi Mine Cansu Kimdir?

Blutv de yayınlanacak olan Yeşilçam dizisinde Mine Cansu karakterine güzel oyuncumuz Selin Şekerci hayat verecektir. Izleyiciler tarafından Mine Cansu karakteri kadar bu karaktere hayat veren oyuncumuz da oldukça merak edilmiştir. Bizde sizler için Mine Cansu karakterine hayat veren oyuncumuz Selin Şekerci’yi daha yakından tanıtacağız ve Selin Şekerci kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol almıştır? Kamera karısına ilk defa hangi proje ile geçmiştir? Evli mi, sevgilisi var mı? Resmi instagram hesabı nedir? Gibi soruları en iyi şekilde cevaplamaya çalışacağız.Yeşilçam Dizisi Mine Kimdir

Selin Şekerci Kimdir?

1 Haziran 1989 yılında İzmir de dünyaya gelen oyuncumuz İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olan olmuştur. Aslen İzmir’li olan oyuncumuz, İzmir Devlet Tiyatrosu ve özel tiyatrolarda da oynamıştır. İstanbul gelerek profosyonel oyunculuğa adım atan Selin Şekerci, kamera karşısına ilk defa 2007 yılında Kavak Yelleri dizisi ile geçmiştir ve dizide Feyza karakterine hayat vermiştir. Yeteneği ve güzelliğiyle yapımcıların dikkatini çeken oyuncu Kavak Yelleri dizisinden sonra yer aldığı ilk proje olan Melekler Korusun dizisinde başrolü oynamıştır. Kariyerinde ki asıl çıkışı Kaçak Gelinler dizinde hayat verdiği Şebnem karakteriyle yakalayan güzel oyuncumuz kamera karşısına en son Çatı Katı Aşk dizisi ile geçmişti. Diziye 14. bölümde dahil olmuştur ve dizide Şirin karakterine hayat vermiştir.

Selin Şekerci Yer Aldığı Diziler

2021 – Yeşilçam (Mine Cansu)
2020 – Çatı Katı Aşk (Şirin)
2018/2019 – Kızım (Asu)
2017 – Siyah Beyaz Aşk
2017 – Çoban Yıldızı (Zühre)
2015 – 2016 – Acı Aşk (Sude)
2014/2015 – Kaçak Gelinler (Şebnem)
2012/2013 – Benim İçin Üzülme (Irmak)
2011 – İzmir Çetesi (Mira)
2011/2012 – Leyla ile Mecnun (Şekerpare)
2009/2010 – Melekler Korusun (Özgür)
2007/2010 – Kavak Yelleri (Feyza)

Selin Şekerci Resmi İnstagram Hesabı

Bu sezon Yeşilçam dizisiyle bizlerin karşısına çıkacak olan güzel oyuncumuz sosyal medyada oldukça aktif görünmektedir. Resmi instagram hesabından sık sık paylaşım yapan oyuncumuzun instagram da 2 milyon takipçisi ve 496 gönderisi vardır. Selin Şekerci’nin resmi instagram hesabı:@selinsekerciSelin Şekerci Yeşilçam Dizisinde Mine Cansu

Selin Şekerci Evli Mi, Sevgilisi Var Mı?

31 yaşının içinde olan güzel oyuncumuz henüz evli değildir. Daha önce, kendi gibi oyuncu olan meslektaşı Caner Cindoruk ile bir dönem ilişki yaşayan Selin Şekerci, 2019 yılının Eylül aylarında Caner Cindoruk ile yollarını ayırmıştır. Şimdiler ise oyuncumuz Selin Şekerci, yönetmen Murat Can Oğuz ile birliktedir ve çift ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaktadır.

Selin Şekerci Kıyafetleri Elbiseleri

Yeşilçam Dizisi Mine Cansu Kimdir Selin ŞekerciGüzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken oyuncumuz, kusursuz fiziğiyle giydiği herşeyin yakıştığı biridir. Oyuncumuz Selin Şekerci, tarzıyla da oldukça konuşulmakta ve merak konusu olmaktadır. Oyuncumuzun kıyafetleri sevenleri tarafından merak edilip araştırılmaktadır. Bizde sizler için ilerleyen günlerde Selin Şekerci’nin giydiği etek, elbise, kazak, gömlek, hırka, pantolon, ayakkabı gibi tüm kıyafetlerini ve kullandığı küpe, kolye, saat, bileklik, yüzük, çanta gibi tüm aksesuarları marka ve fiyat belirterek detaylı bir şekilde sayfamızdan paylaşacağız.

Bu konumuzda Yeşilçam dizisinin başrolünde yer alan Mine Cansu karakterinden ve bu karaktere hayat veren güzel oyuncumuz Selin Şekerci’den, oyuncumuzun daha önce yer aldığı dizilerden bahsettik. Sizlerde konu hakkında merak ettiğiniz şeyleri yorum kısmından bizlere iletebilirsiniz. Yeşilçam Dizisi Mine Cansu Kimdir? Nasıl bir karakter (Selin Şekerci) hakkında detayları paylaştık. Yeşilçam Dizisi Oyuncu kadrosu hakkında konumuza göz atabilirsiniz.