Sen Çal Kapımı Dizisi Yorumları İzleyici Görüşleri

59 Yorum 387 kez izlendi

MF yapım tarafından Fox TV için hazırlanan Sen çal Kapımı isimli dizi bu yaza damga vurmaya hazırlanıyor. Oldukça güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin olurken dizinin nasıl bir dizi olacağı hakkında yorum ve görüşleri sizlerle paylaşmak için bu sayfayı oluşturduk.

Sen Çal Kapımı Dizisi Yorumları

Sen Çal Kapımı dizisi oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Kerem Bürsin, İsmail Ege Şaşmaz, Neslihan Yeldan, Bige Önal,Anıl İlter, Melisa Döngel,Elçin Afacan, Evrim Doğan, Çağrı Çıtanak ve Alican Aytekin gibi isimler yer alıyor. 2020 yaz aylarına damga vuracak bir ekip ile hazırlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle ilgili ilk yorumlarımızı sizlerle paylaşalım.

İlk Bölüm sonrası Yorumum:  Sen çal kapımı dizisini biraz önce baştan sona izledim. Ne yalan söyleyeyim bay yanlış dizisinden sonra enerjisi oldukça yavan geldi. Daha coşkulu daha enerjik bir dizi bekliyordum. Öncelikle Kerem Bursin’in canlandırmış olduğu Serkan Bolat karakteri oldukça fazla şişirilmiş büyütülmüş özellikle yakışıklılık kısmı çok abartılmış. Başka yakışıklı görmesek Kerem Bursin’in yakışıklı olduğuna inanacağız. Ayrıca ilk bölüm için oldukça acele edilmiş ve birinci bölümün sonu itibarıyla Eda ve Serkan Bolat’ın dudak dudağa öpüşme sahnesi daha ilk bölümden hiç olmamış. Yaz aylarında izlenebilecek 3-4 dizi var. Bunları da öpüşme ile ya da açık seçik sahnelerle geçiştirmek Türk halkına ve yüzde 99’u Müslüman diye geçinen Anadolu halkına ihanet diye görüyorum. Maalesef çıkan tüm yaz dizileri gibi sen çal kapımı dizisi de benden geçer not alamadı. Daha sade daha esprili kılık kıyafete daha çok dikkat edilen bir dizi olmasını gerçekten isterdim. Hande erçel gibi güzel bir kızın bu dizisi de çok tutmayacak görünüyor. Ama oyuncuların suçu olduğunu düşünmüyorum. Senaristler ve yapımcılar dizileri sanki yabancılar için hazırlıyor gibi Türk ve Müslüman bir halkın izlememesi için yapıyor gibiler. Bu nedenle daha edepli ahlaklı Türk ve Müslüman halkımızın ailecek izleyebileceği diziler istiyoruz. Kalın sağlıcakla..

Sen Çal Kapımı Dizisi Yorumları İzleyici GörüşleriSen Çal Kapımı Dizisi Olumsuz Yorumlar

Benim şahsi görüşüm yorumum Sen Çal Kapımı dizisi beklentilerin altında kalabilir. Çünkü güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olsa da dizinin özellikle başrolleri son dizilerinden hep başarısız ayrıldı. Azize dizisinde oynayan Hande Erçel sadece 6 bölüm süren dizinin ardından bir süre başka dizilerde rol almadı. Yani demem o ki çok güzel bir oyuncu olan Hande Erçel maalesef dizi konusunda biraz geriden geliyor. Oyunculuğu sürekli eleştirilen güzel dizi oyuncusu bakalım yaz dizisi formatında başarılı olacak mı Sen Çal Kapımı dizisinde.

Sen Çal Kapımı dizisiyle ilgili bir diğer yorumda Kerem Bürsin hakkında olacak. Çünkü o da son dizilerinde çok başarılı olamadı bir türlü. İbrahim Çelikkol ile birlikte oynadığı Muhteşem İkili dizisi kısa süren ve daha önceki dizilerinde de üstün bir başarı gösteremeyen Kerem Bürsin yaz dizisi olan Sen Çal Kapımı’da başarılı olur mu nedense çok zor diye düşünüyorum. Umarım yanılırım bu olumsuz yorumlarda. Ama olumlu düşüncemde var merak etmeyin 🙂

Sen Çal Kapımı Dizisi Oyuncuları Eda kimSen Çal Kapımı Dizisi Olumlu Yorumlar Görüşler

Sen Çal Kapımı Dizisiyle ilgili güçlü bir kadrodan bahsettik. Bu oyuncu kadrosuna sahip bir yaz dizisi elbette ciddi reytingler alacaktır. Her ne kadar oyuncuların tutmayan izlenmeyen dizileri olsa da işin önemli bir kısmı senaryodan ve oyuncuların uyumundan kaynaklanıyor. Sen Çal Kapımı Dizisi bir yaz konsepti olacak. Bununla birlikte koronavirüs nedeniyle uzun süredir diziler ekrana gelmedi. Sezonu kapatan dizilerin aksine yaz aylarında yayınlanacak çok az sayıdaki dizinin çok yüksek reytingler alacağını söyleyebiliriz.

sen cal kapimi dizisi eda serkanSen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel güzelliği ile rol aldığı her dizi de kendini izletti. Kerem Bürsin de son zamanların aranan yakışıklı oyuncuları arasında. Dizi için iyi bir ikili. Bakalım aralarındaki uyum beğenilecek mi? Kerem Bürsin ve Hande Erçel arasında uyum tutarsa seyirci yakıştırırsa reytinglerde başarılı olacaktır.

Sen Çal Kapımı Dizisi YorumlarıSen Çal Kapımı Dizisi tutar mı izlenir mi?

Bizce yaz ekranında çok fazla dizi olmadığı için dizi tutacak. Ancak çok iyi bir dizi olursa yeni sezonda da devam edebilir. Oyuncuların uyumu güzel olursa Sen Çal Kapımı Dizisi yeteri kadar reyting alacaktır. Kadro oldukça zengin. Bu oyuncularla neler yapılmaz ki. Umarız izleyicilerin seveceği tarzda güzel bir yaz dizisi olur. Sen Çal Kapımı Dizisini merakla bekliyoruz. Umarız 2020 yılının en çok izlenen dizilerinden biri olur.

Sen Çal Kapımı Dizisi Oyuncuları Eda ve Serkan BolatSen Çal Kapımı Dizisi İzleyici Seyirci Yorumları

Lütfen sizler de Sen Çal Kapımı Dizisi ile ilgili yorum ve görüşlerinizi aşağı yazınız. Sizce iyi bir dizi olur mu, baş rol oyuncuları uyumlu mu, bu dizi tutar mı izlenir mi? Sizlerin yorum ve görüşlerini çok önemsiyoruz. Lütfen aşağıya samimi görüşlerinizi düşüncelerinizi yazınız. Şimdiden teşekkür eder iyi seyirler dileriz. Sen Çal Kapımı Dizisi Oyuncu Kadrosu burada..

Yorum yaz

59 Yorum

  1. Avatar Kemal Aydin

    Bu hafta harikaydi. Son zamanlari izledigim en iyi kalite de dizi ve en iyi bölümüydü.
    Filim tadinda. Komedi, dram ask ayari dozundaydi. Bölüm finalinnde gözlerim doldu.

    Senaryo mükemmel oyuncular harika yönetmen titiz ve isinin ehli. Hepsini tebrik ediyorum.

    Umarim trajediye baglamadan kliselerden kacinarak devam edebilirler.

  2. Şimdiye kadar olan bolumler gayet guzeldi.ama bu haftadan itibaren olumsuzluklar cok fazla gelecek .senaryonun yeniden gözden gecirilip izleyicinin bence sıkılmaması gerekiyor.şahsen ben artik heyecanin kaybedildigine inanip izlemek istemiyorum.mutluluk 1 hafta mi surecekti?reyting düşüşü baslar artik inaniyorum.yazikkk emeklere…..

  3. KEREM BÜRSİN var diye izliyoruz diziyi çünki Keremi çok seviyoruz. biz şimdiki erkek oyuncular içinde en kaliteli oyuncu olarak onu görüyoruz . İnsanlar yetişme tarzından belli oluyor kültür aileden gelir

  4. Yapımcılar ne olursunuz biraz az makyaj yapın oyunculara hiç değilse yataktan kalkınca makyajsız olsunlar doğal durmuyor . çok komik duruyor . yatakta bin ton boyayla yatıyor kalkınca hiç bozulmuyor ve suratlarını yıkamıyorlar ve sanki kuaförden çıkmış gibiler .Bir önceki bölümde yağmur yağıyor. ikinci.katta tavan akıyor bir üst kata çıkıyorlar tavan akmıyor
    sizce bu nasıl oluyor ister istemez sorgulamak ve size yazmak gereği duydum. Lütfen bu küçük detaylara dikkat ederseniz dizi uzun sürebilir.Bir süre sonra insanlar diziden sıkılabiliyorlar .
    iyi çalışmalar

  5. Güzel diye basladik …bu ne ya vicık vicık…iyce sacma sapan oldu…bukadar large mi iliskiler..biraz seviye lütfen…oyuncularin oyunculuklari hic inandirici gelmiyor…

  6. En sevdiğim dizi…Çarşambaları iple çekiyorum :)) Ama artık birbirlerine sevdiklerini söylesinler lütfen !!!

  7. Ben bu yaz dizisine bayıldım. yorumları da okudum. Genelde vasat diye yazılmış ama reytinglere baktığımda birinci sırada görüyorum. Bence Kerem de Hande de yaptıkları işin hakkını veriyorlar. Birde kişilere çok kırıcı eleştiriler var. Benim kendi naçizane fikrim ” bu eleştiriyi yapanları kedi ciğer mevzusuna benzetiyorum” Baş rol oyuncularına da bu kadar kötü eleştiriler yapmayın baya baya iyiler bence.

    Not : Allah vergisi arkadaşlar siz kendinizi sevin 🙂

  8. Öncelikle kerem Bursin çok çok iyi bir oyuncu ama senaryo güçlü olmalı yoksa Pacino veya de niro yü oynatsan bir şey değişmez bu arada Hande Erçel le haksız yapılmasın lütfen oda elinden geleni yapıyor ama benim anlamadığım şu yani bu bir yaz dizisi diye bu kadar dikkat eksikliği olması gerekmez bazı şeyler çok acele ye getiriliyor Yaz dizilerinde son bir şey söylemek gerekirse ben kerem Bursin nin oyunculuğu hakkında yapılan bazı eleştirilere kesinlikle katılmıyorum yani bu kadar zorlama boş oyuncu varken sırf fiziksel özellikleri iyi diye robot gibi oynayan oyuncular varken KEREM BURSİN gibi çok yünlü eğitimli ve inanılmaz iyi oynayan bir oyuncu yu eleştirmek bence haksızlık

  9. Öncelikle kerem Bursin çok çok iyi bir oyuncu ama senaryo güçlü olmalı yoksa Pacino veya de Miro yü oynasa bir şey değişmez bu arada Hande Erçel le haksız yapılmasın lütfen oda elinden geleni yapıyor

  10. Ben Türkiye’deki çok az dizi dışında senorya oyuncu mekan a,dan z,ye kadar dizilerin çoğu berbat hatta berbat ötesi ya bir kere bu senaristlerin nerde okuduklarını çok merak ediyorum siz Köy,demi yazıyorsunuz bu senoryaları!!! Oyunculara ne demeli iki kaşı güzel diye sıfır oyunculuk sergileyenleri getiriyorsunuz,Türk dizisi seyretmekten nefret eder hale getirdiniz yahu

  11. senaryoda bariz hatalar var. yeni bölümde Eda’nın bayılma sebebi araştırılacak ve narkolepsi hastası olduğu ortaya cıkacak.bir doktor olarak düşünüyorum da narkolepsi hastasına ehliyet verilmesi cok büyük saçma.bence bayılmaların sebebi olarak acil başka bir sey bulmaları gerekiyor.

  12. Avatar sibel donmez

    oyuncular ozelikle hande ercel super oynuyor kerem bursin az tutuk rol yapiyor ama handenin guzelligi oyunculuktaki tecrubesi kerem bursinin acigini kapatiyor ama cok yakistirdim ikisini birbirlerine isabetli oyuncu secimi ayrica senaryo bay yanlistan bin kat kaliteli ve guzel

  13. Kerem Bursinin eski sevgilisi rolündeki oyuncuyu cok mu aradiniz….Cok cirkin…Igrenc otesi cirkin.. .Rol yetenegi de yok. Derhal cikartin diziden….Annesi rolundeki oyuncu da yapmacık çok…Rol yapayım derken abarttikca abartıyor….Bu dizi tutmaz….Oyuncular olmamış….Yeteneksizler ve cirkinler ordusu….

  14. Sen çal kapımı adlı filmin 22 temmuzda yayınlanan bölümünde Melo karakterinin yakışıklı bir erkek gördüğünde kendini kaybetmesi maalesef erkek müsvettelerini kendini birşey zannetmelerini sağlıyor senaristlerin bu konularda hassas olmaları gerekiyor artık bayanları aptal göstermekten vazgeçin bir kadın olarak hemde böyle bir zamanda beni üzmektedir

  15. Ben diziyi beğenerek izliyorum fakat dizi içerisinde ki müzikler bence yetersiz kalıyor sahnelerle bütünleşmiyor gibi sayın yönetmen eğer bu yorumu görürsen tavsiyemi değerlendirmenizi rica edeceğim ikiye on kala-kafamda kentsel dönüşümler müziği bu diziye çok uyacaktır dinleyip değerlendirmenizi tavsiye ederim teşekkürler

  16. Hande niye yüz mimikleri çalışmıyorsun kızgınken ciddiyken ve hatta üzülmen gereken sahnede bile gülümseme var kendini seyret lütfen çalış biraz.takma ya da Yapma kirpikleri çıkar seni boş bakıyor gösteriyor. Keremi izle ve o gibi gerçek rol ver lütfen ..komedi de yaparsın diye düşünmüştük ama yine olmadı. . Ayna karşısında çalış lütfen .Şu an ki yeni iki dizi Daha var oradaki gençlere bak yeniler bile daha güzel rol yapıyor. Seni izlemek istiyorum ama senin yapamadığın rol yüzünden seni izleyemiyorum.Yapay geliyor.Çalışma koçu bul makyaj ve saçı boşver Role çalış yapabilirsin ve yapıcı eleştirilere kulak ver diğerleri üzmesin seni.

    • Yüzü güzel olduğundan farkedilmiyor olabilir mi Bahar?

      • Güzellik kapatmıyor eksikliği maalesef.. Aslında reklam filmi de aynı….Bu anlatılıyor Genelde yorumlarda …..

        • Şunu demek istiyorum, Hande Erçel’in kafası biraz büyük ama aynı anda çok da güzel. Dolayısıyla mimikleri çok net yapamıyor, güzellik kaygısı var çünkü. Kafasına taş da düşse gülümsemek zorunda gibi duruyor çekimlerde..

    • Avatar Gülay Albasan

      Evet Hande Erçel mimiklerinin hakkını tam veremiyor olabilir, ancak Kerem Bursin’de sanki hâlâ eski oynadığı dizilerin etkisinde gibi geliyor bana..
      Ses tonlaması, hareket ve mimikler Kerem Bursin’dede çok gelişmiş değil..
      Daha doğrusu eski rollerin etkisinden hâlâ çıkılmamışcasına, her konuştukları nda, her yakınlaşıp, bakıştıklarında, önceki dizi replikleri geliyor hatırıma..
      Ben her ikisindende atak bekliyorum açıkçası..
      Hande daha hoyrat oynamalı, ve Kerem Bursin’de çok daha kararlı sert olmalı,ve bence daha az konuşmalı..
      Rolü konuşmayı çok sevmeyen erkek güya..
      Ama ben, Hande ile tartışmalarını bile çok fazla uzun buluyorum.
      Ve sıkıcı oluyor..

  17. Konu olarak biribirinin aynısı diziler birbirinin aynı senaryo dizi kahramanı zengindir holding sahibidirler luks havuzlu villalarda yasarlar zengin oğlan fakir kıza aşık olur ama zengin oğlanın annesi fakir kızı sevmez istemez oğlunun eski sevgilisiyle iş birliği yapar entrika çevirirler.
    Neden acaba birbirinin aynısı diziler yaparlar?

  18. Konu olarak biribirinin aynısı diziler. Holding sahibi lüks havuzlu villalarda yaşayan zengin oğlan fakir bir kıza aşık olur. Zengin oğlanın annesi fakir kızı istemez oğlunun eski sevgilisiyle iş birliği yapar entrika entrika.
    Neden acaba hep aynı konudaki diziler yapılır.

  19. Allah’ımı seven şu diziyi izlemesin herşey güçlü kadroyla olmuyor kardeşim ya psikolojim bozulacak valaha siyah inçi daha güzeldi,güzel villalarda çekilmekle dizi tutulmaz,eski Türk filmleri köyde çekildi ve halen izleniliyo…

  20. Kiralık Aşk izleri var. Anlaşmalı nikah vs. Gibi sıkıcı saçmalıklar. Geçmiş dizilerden kopya sahneler. Karakter uyum sorunları çok açık görülüyor.

  21. Beklediğimden daha güzel bir senaryo bir yaz dizisi olarak fena değil ama başrol oyuncuları kerem bursin idare eder ama hande erçel kesinlikle çok iyi ders almalı çünkü biz seyirciler güzel bir yüzden önce oyunculuk istiyoruz üstelik başrol sırıtıyor ama bir konu var senaryoda genç arabasını kendi kullanıyor çünkü bazı dizilerde gencecik delikanlılar arabalarında şöför kullanıyor bir de yaşlı şöförlerin kapıyı açmasını bekliyor hiç ama hiç güzel değil, abartarak holding demiyor işte bundan tebrik ederim senaristleri çünkü şimdiki gençleri daha mütevazi ve saygılı olmaları hem isteğimiz hemde öyle olduklarına inanıyoruz dizileri de gerçeğe yakın olunca güzel oluyor uzun lafın kısası iyi bir romantik komedi dizisi

  22. Dizi konusu hep aynı sahte- anlaşmalı evliliklerden sonra nişanlılık.ama yaz dizisi için iyi.Hande Erçel in yanına daha uzun boylu biri daha iyi olurdu.Erkan Meriç sert iş adamını güzel oynardı.Kerem Bursin yaş olarak küçük gösteriyor. başarılı sert işadamı olarak olmamış.ilk bölümde yakışıklılık çok abartılmış,öpüşme coranalı günlerde pes dedirtti.Maske mesafe kuralı hergün söyenirken bu diziler nasıl çekiliyor.oyuncular test yaptırdı ve çekim süresince aileleriyle görüşmüyorlar mı.Kızların giysileri sanki deniz kenarında tatildeler.İstanbulda o kıyafetleri giyecek sıcak ne zaman oldu.

  23. Dizi sıradan bir konuya sahip olmasına rağmen biraz daha gerçekci sahneler ortaya konulabilirse başarılı olur bence.Mesela, fermuar çekerken üstelik anlaşması olan hiç bir erkek en başında kızın dibine kadar girmez saç okşarcasına hareketler yapmaz gerçekci değil. Nişan kıyafeti diye giydiği ve güya adamın gözlerini alamadığı elbise ilkokul okuma bayramlarında giyilen uyumsuz bir kıyafet. İzlerken biz de şaşırdık çünkü olmamıştı. Edanın Serdarı yola getirdiği sahneler gayet güzel ama her vesile ile dudak dudağa gelmeleri epey komik. Her ortamda diğer kız arkadaşlarının bulunması gerekmiyor, yersiz boş konuşmalar sıkıyor ve bu kankalar itici olabiliyor. Onların görselini bir tık daha geri planda tutup bazı bilgileri telefonla almalarını sağlayabilirsiniz mesela.Lütfen daha mantıklı çekimler yapın çünkü izlemeye çalışmak değil gerçekten bir sonraki bölümü iple çekerek izlemek istiyoruz. Saygılar, iyi çalışmalar

  24. Bence ön yargıyla yaklaşıyorsunuz sırf hande oynuyor diye birazcık izleyin ve ne anlatmak istediğini anlyın tamam klasik ma bence bibirlerine çok yakışıyorlar ve eylenceli ben izlerken zevk alıyorum umarım fazla aşk sahnesi olmaz

  25. Bence ön yargıyla yaklaşıyorsunuz sırf hande oynuyor diye birazcık izleyin ve ne anlatmak istediğini anlyın tamam klasik ma bence bibirlerine çok yakışıyorlar ve eylenceli ben izlerken zevk alıyorum umarım fazla aşk sahnesi olmaz

  26. Hande Erçel diziyi aşağıya çekiyor. Vasat bir oyuncu. Mimikler ve oyunculuk sıfır. bu rolu yapabilecek daha iyi oyuncular varken neden Hande. bu dizi fazla sürmez

  27. Avatar yelkenli gemi

    bula bula leyla ile mecnun dizisinin çekildiği evimi buldunuz? içim acıdı resmen. sırf bu sebepten diziye karşı negatif başladım. zaten hep aynı hikaye aynı şeyler sadece dizinin adı ve oyuncular değişiyor. -klişe’den ölen var- benim gibi leyla ile mecnun, beş kardeş, 7 numara, canım ailem ve erkekler ağlamaz gibi dizileri izlemiş ve çok beğenmiş biri bu diziyle zaten vaktini harcamaz. az önce saydığım dizilerin tekrarını izlerim çok daha iyi.

  28. Temposu oldukca düşük, dizi suresini doldurmak için gereksiz bir ton konuşmalarla doldurulmuş, dizide kullanılan fon müzikleri oldukça basit anlamsız, Hande Ercel her zaman olduğu gibi yine oyunculuk yapamıyor ve boş dönüm bakışlarıyla içimizi bayıyor. Dizideki yan roller bile cok daha başarılı.(oyunculuk değil ama modellik yaparsa daha iyi olacaktir)Kerem Bursin in oyunculuğunu beğenirim ancak malesef zoraki başrollerdekilerle ve kotu senaryolarda oynadığından harcanıyor. Yaz dizisinde olacak bir oyuncu degil. Malesef ki reytingi cok düşük olacağı şimdiden belli. Hiç şansı yok.Hande Ercel’in zorlama ve izleyiciye geçmeyen kötü oyunculuğuyla Keremle de yakışır ikili görüntüsü cizmiyor.

  29. Dizi güzel ama kerem bursin in gözlükleri beni benden alıyor gözlük şekli verilmiş araba caminin atlasındaymış gibi kafa mi küçük gözlük mu büyük???

  30. Hande ercel maalesef oyuncu degil sadece magazinsel bir figur ve sadece guzellik sovu yapiyor. Oyunculugu bana gecmiyor.

  31. Ah be hande egitimde alsan malesef rol yapamiyosun mimik sifir ne sinirlenebiliyosun ne uzulebiliyosun ne de sasirabiliyosun suratinda bu ifadeleri hic goremiyoruz normal hayatta nasil sinirleniyosun cidden merak konusu.. Hande disindakiler fena degil.. Senaryoya gelince bildigimiz klasik senaryo bi adiyla oyunculari deyistirip isitip isitip koyuyolar önümüze.

  32. Bence hiç gerçekçi ilgi çekiçi insanı diziye baglayan hiç birşey yok gereksiz senaryor gerçek degil sanki çoçuk dizisi gibi birşey sanatçılar güzel fakat boş bir dizi kemal sunalı seyret gül en azındab

  33. Kerem Bursin’in konusma stili bence genc is adami rolunde oldukca zayif ve yumusak kaliyor. Mimikler donuk ve yeterli dinamizmi seyirciye aktaramiyor gibi..Hande Erçel ile de pek uyumlu bir enerji alisverisi goremedim.Is yeri calisanlari da ciddiyetsiz,zoraki komedi yapar gibiler…10 uzerinden 6 gibi puanlayabilirim.

  34. Biz bu diziyi çok beğendik zaten kerem bursini beğeniriz hem insanlar vurdulu kırdılı dizilerden bıktı inşallah devam eder

  35. Hande erçel çok güzel bir kız onun dizisi de daha eglenceli olabilir.ben yapımcılara seseleniyorum daha eglenceli yapın seve seve izleyelim.

  36. Avatar Burak Hasari

    Hande Erçel’in olduğu hiçbir dizi tutmaz. Nokta. Üstüne bir de Kerem Bursin’i koydun mu tam rezalet!! Onun da oyunculuğu beş para etmez. Bu diziyi belki Afra Saraçoğlu ve Kaan Urgancıoğlu kurtarabilirdi oyunculukla. Zira senaryo da berbat.

  37. Çok beğendim.Tutacağını düşüyorum.Zıt çekim gücünü izleyiciye hissettirtmişler.Başarılarılar diliyorum,emeklerine sağlık.

  38. Dizi mükemmel 2 inciyi izliyorum çok keyf aldığım çok beğenerek izlediğim iki.oyuncu başarılar diliyorum en iyi yaz dizisi….😊😊😊😊

  39. Hande Erçel bu kadar oyunculuk yapmak istiyorsan kendini bu alanda çok çok geliştir. Olmuyorsa da bu kadar zorlama lütfen pek çok alan var o camiada ekmek kazanabileceğin. Yazık günah insanların zamanını boşa harcamayın.

  40. Gençlere çok iyi olmadığınız görüşündeyim hicbir iş insanıda bu şekilde davranamazsınız hadsizlik

  41. Artık en favori dizim bu
    ÇOOOOK güzel bir dizi çıkarmışlar gerçekten
    Tebrikler…😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

  42. Hande Erçelin korkunç oyunculugu ve dizinin berbat seneryosu ile 5 dk bile tahammül edilemez nitelikte rezalet bir dizi yazık emeklere.Birde bu kadar yetenekli oyuncular varken Hande Erçel in projelerde olmasi cok üzücü.