Sen Çal Kapımı Dizisi Reyting Sıralaması AB TOTAL

4 Yorum 179 kez izlendi

Sen Çal Kapımı Dizisi Reyting Sıralaması AB TOTAL… Sen Çal Kapımı dizisi Fox TV ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak. Dizinin izlenme oranları nasıl olacak, reytingleri nasıl bilgilerini sizlerle paylaşmak üzere konumuzu açtık. Sen Çal Kapımı dizisi yapımcılığını MF Yapım üstlenirken senaryosunu Ayşe Üner Kutlu yazıyor.

Son Dakika: Sen Çal Kapımı yaz dizileri içinde en tutulan en çok reyting alan dizi oldu. 15 Temmuz 2020 çarşamba günü yayınlanan Sen çal kapımı dizisinin 2.bölüm Total reyting sonuçları şöyle:Sen Cal Kapimi dizisi reyting sonuclari 2. hafta 15 temmuz

8 Temmuz 2020 çarşamba günü yayınlanan Sen çal kapımı dizisinin 1.bölüm Total reyting sonuçları şöyle:Sen Çal Kapımı bölüm reytingleri

Sen Çal Kapımı 8 Temmuz çarşamba akşamından itibaren Fox TV ekranlarında yayınlanacak. İlk bölümü ve sonraki bölümlerindeki reyting sıralaması ve izlenme oranlarını bu konumuzda sizlerle paylaşmaya çalışacağız

Sen Çal Kapımı Dizisi OyuncularıSen Kapımı Çal dizisi yönetmenliğini Ender Mıhlar yapıyor. Sen Çal Kapımı dizisi oyuncu kadrosunda Hande Erçel, Kerem Bürsin, İsmail Ege Şaşmaz, Neslihan Yeldan, Bige Önal,Anıl İlter, Melisa Döngel,Elçin Afacan, Evrim Doğan, Çağrı Çıtanak ve Alican Aytekin yer alıyor.

Sen Çal Kapımı Dizisi Reyting Sıralaması AB TOTAL

Sen Çal Kapımı dizisi reytingleri nasıl olacak? Sen Çal Kapımı dizisi yayınlanmaya başladığı zaman reyting izlenme oranları kaydedilecek ve oranlarını bu konumuzda sizlerle paylaşacağız. Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan’ın aşk hikayesi anlatılacak. Sen Çal Kapımı dizisinde Eda çiçekçi fakir bir kızken Serkan holding varisidir. Aynı üniversiteye giden Serkan ve Eda arasında yaşanan romantik komedi tarzında olaylar onların birbirlerine aşık olmasına sebep olur.

Sen Çal Kapımı Dizisi 1. Bölüm Reyting Sıralaması AB TOTAL 8 Temmuz Çarşamba

Sevilerek izleneceğini düşündüğümüz Sen Çal Kapımı Dizisi Reytinglerini bölüm bölüm sayfamıza ekleyeceğiz. Sen Çal Kapımı Dizisi 1. bölüm reyting sonuçları 8 Temmuz çarşamba günü, Sen Çal Kapımı Dizisi 2. bölüm reytingleri de 15 temmuz çarşamba günü sonuçlarını liste olarak bu sayfaya ekleyceğiz.

sen çal kapımı dizisi reytingleri

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda rolünü Hande Erçel canlandırırken Serkan rolünü Kerem Bürsin oynuyor. Oyuncuların arasındaki uyum ve hikaye herkes tarafından çok beğenildi. Sen Çal Kapımı dizisinin AB ve TOTAL reytinglerini konumuza ekleyerek sizleri bilgilendireceğiz. Sen Çal Kapımı dizisinde olaylar ilerlerken seyirci diziyi beğenecek mi yoksa beğenmeyecek mi bunu gösteren reytingler olacak. Sen Çal Kapımı dizisi reytingleri her bölüm konumuza eklenecektir. Sen Çal Kapımı dizisi reytinglerine bakılarak dizinin izlenme oranlarını anlayabiliriz. Sen Çal Kapımı dizisi seyirciden ne kadar izlenme oranı aldı?

Sen Çal Kapımı Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri için TIKLAYIN…sen çal kapımı dizisi total reyting

Sen Çal Kapımı dizisinin devam edip etmemesi reytinglerine bağlı. Reyting sıralamasında  oranları iyi olduğu takdir de Sen Çal Kapımı dizisi yeni sezonda devam etme şansı yakalayabilir. Reytingleri düşük olursa Sen Çal Kapımı dizisi yeni sezon onayı alamaz ve yaz sezonunda yayınlanıp final yapıp bitebilir. Sen Çal Kapımı dizisi yaz sezonunda aldığı reytingler onun yeni sezonda yayınlanmasını sağlayacaktır.

Sen Çal Kapımı dizisi reytingleri ile ilgili tahminlerinizi yazabilirsiniz. Sen Çal Kapımı dizisini beğendiniz mi? İzlemeyi düşünüyor musunuz? Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonda devam etmesini ister misiniz? Sen Çal Kapımı dizisi yorumlarınızı aşağıdaki yorum kısmına yazabilirsiniz.

Sen Çal Kapımı Dizisi 2. Bölüm Reyting Sıralaması AB TOTAL 15 Temmuz Çarşamba

İlk Yorum: Sen çal kapımı dizisini biraz önce baştan sona izledim. Ne yalan söyleyeyim bay yanlış dizisinden sonra enerjisi oldukça yavan geldi. Daha coşkulu daha enerjik bir dizi bekliyordum. Öncelikle Kerem Bursin’in canlandırmış olduğu Serkan Bolat karakteri oldukça fazla şişirilmiş büyütülmüş özellikle yakışıklılık kısmı çok abartılmış. Başka yakışıklı görmesek Kerem Bursin’in yakışıklı olduğuna inanacağız. Ayrıca ilk bölüm için oldukça acele edilmiş ve birinci bölümün sonu itibarıyla Eda ve Serkan Bolat’ın dudak dudağa öpüşme sahnesi daha ilk bölümden hiç olmamış. Yaz aylarında izlenebilecek 3-4 dizi var. Bunları da öpüşme ile ya da açık seçik sahnelerle geçiştirmek Türk halkına ve yüzde 99’u Müslüman diye geçinen Anadolu halkına ihanet diye görüyorum. Maalesef çıkan tüm yaz dizileri gibi sen çal kapımı dizisi de benden geçer not alamadı. Daha sade daha esprili kılık kıyafete daha çok dikkat edilen bir dizi olmasını gerçekten isterdim. Hande erçel gibi güzel bir kızın bu dizisi de çok tutmayacak görünüyor. Ama oyuncuların suçu olduğunu düşünmüyorum. Senaristler ve yapımcılar dizileri sanki yabancılar için hazırlıyor gibi Türk ve Müslüman bir halkın izlememesi için yapıyor gibiler. Bu nedenle daha edepli ahlaklı Türk ve Müslüman halkımızın ailecek izleyebileceği diziler istiyoruz. Kalın sağlıcakla..

Yorum yaz

4 Yorum

  1. Sen Çal Kapımı dizisi estetik cok gözəldir.Bu dizi insana müsbət enerji verir.Sen Çal Kapımı dizisi insanlara həyatın cok gözəl olduğunu və yaşamağa dəyər deyir.Dünyanı sevgi xilas edəçək!

  2. Bence enerjisi yuksek romantik komedi bir dizi olmus. Kerem Birsun ve sekreterl rolundeki ilkyaz arslanin oyunculugunu cok begendim. Reytingi bol olsun