Sefirin Kızı Kahraman Boz Kimdir? (Bülent Şakrak)

Yorum Yap 399 kez izlendi

Sefirin Kızı dizisine yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. Diziye son gelen oyuncu Kahraman Boz karakteri oldu. Başrollerinde Engin Akyürek, Neslihan Atagül Doğulu ve Uraz Kaygılaroğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Sefirin Kızı dizisine 12. bölümde dahil olacak olan Kahraman Boz rolü kimdir nasıl bir karakter olacak amacı nedir ne yapacak sorularına kısaca cevap verelim.

Sefirin Kızı Kahraman kimdirSefirin Kızı Kahraman Boz Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı’na yeni katılan ve dizide Kahraman Boz karakterini canlandıracak olan oyuncunun gerçek adı soyadı Bülent Şakrak‘tır. Daha önce birçok dizide karşımıza çıkan Bülent Şakrak hakkında kısa bilgileri daha önce oynamış olduğu tiyatroları ve dizileri burada sizlere yazmak ve bilgilendirmek istiyoruz.Sefirin Kızı Kahraman Boz rolü Bülent Şakrak ve ailesi

Pazartesi akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan ve oldukça yüksek reyting oranları ile dikkatleri çeken Sefirin Kızı dizisinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme alırken yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın oturduğu O3 Medya ve NGM imzalı dizinin kadrosuna Bülent Şakrak, Muğla’nın sayılı zenginlerinden olan ‘Kahraman Boz’ karakteri ile dahil oldu. Dizide zenginliği ile damga vuracak olan Kahraman Boz karakterini canlandıracak Bülent Şakrak, 9 Mart 2020 pazartesi akşama Star TV’de yayınlanacak olan 12.bölümde izleyici karşısına çıkacak ve dengeleri değiştirecek.

Bülent şakrak kimdir? Kısa bilgileri

26 Ağustos 1977 tarihinde İstanbul’da doğan Bülent şakrak bir tiyatro oyuncusudur. Tiyatroya 1996 yılında başlayan Bülent Şakrak 1998 yılında İstanbul Üniversitesi’nde devlet konservatuarı tiyatro bölümüne girmiş ve burayı bitirdikten sonra birçok tiyatro oyununda görev almıştır. Tiyatroda göstermiş olduğu başarı kendisine dizi ve sinema sektörünün de kapılarını aralamıştır. 2009 yılında eyvah eyvah filminde 2008 yılında ise Eşref saati isimli dizide oynamış ve bu dizilerdeki rol arkadaşı Özge Borak ile 2006 da evlenmiş ise de 2010 yılında boşanmışlardır.

Bülent Şakrak özellikle çilek filminde oynamış olduğu rolü ile adından sıkça söz ettirmiş 2015 tarihinde ise dizi ve sinema sektörünün önemli oyuncularından birisi olan Ceyda Düvenci ile evlenmiştir. Bülent Şakrak aynı zamanda bir sunucudur ve 2014 yılında X Factor isimli programın sunuculuğunu yapmıştır. 2015 yılında Yaktın Beni adlı sinema filminde oynayan Bülent Şakrak 2016 yılında Sadri Alışık sinema ve tiyatro ödüllerinde yılın en başarılı erkek oyuncusu ödülünü almıştır.

Sefirin Kızı Kahraman Boz KimdirSefirin Kızında Kahraman Boz nasıl bir rolde oynayacak?

Bülent Şakrak 2020 yılında ise Sefirin Kızı dizisine dahil olacak ve kahraman Boz karakterini canlandırarak Muğla ilinde zengin bir aile babasını canlandıracak. Özellikle Nare ve Sancar Efe’nin geçmiş yıllardaki yaşadıklarına ayna tutacak olan Kahraman Boz karakteri Gediz ve Sancar’ın nasıl zengin olduğu konusunda dizi de merak edilen sorulara yanıt verecek.

Sefirin kızı dizisi 12. bölümde diziye dahil olan Bülent Şakrak Kahraman Boz rolü ile Star TV’de ekrana gelmeye başlayacak. Sizde Sefirin Kızı dizisindeki Kahraman Boz karakteri hakkında yorum ve görüşlerinizi lütfen aşağıya yazınız.