Ramo Cihangir Kimdir? Olgun Şimşek (Eşkıya Kimsesiz Yaşar)

Yorum Yap 54 kez izlendi

Ramo dizisine Cihangir karakteri ile giren oyuncu kimdir? Daha önce hangi dizilerde oynadı, hangi okullarda okudu ve Cihangir rolü Ramo dizisinde nasıl bir karakteri canlandıracak merak ediliyor. Bizde bu konumuzda Ramo dizisine Cihangir karakteri olarak giren oyuncu hakkında detaylı bilgiler vererek gerçek adına daha önceki dizilerini özel hayatı ile ilgili merak edilenleri yazmak istiyoruz.

Ramo Dizisi Cihangir Kimdir?

Çekimlerine İstanbul’da devam eden Ramo dizisi yeni sezonda kadrosuna yeni isimler katarak senaryoyu genişletti. Ramo dizisi yeni sezonunda Olgun Şimşek’te yer alacak .Ramo dizisinde Cihangir rolünü oynayacak olan oyuncu hakkında detaylı bilgileri konumuzun devamına ekliyoruz.

olgun simsek yeni dizisi ramo

Geçtiğimiz sezon Adana’da başlayan hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Ramo dizisi yeni sezonda koronavirüs tedbirleri kapsamında hikâyesine İstanbul’da devam ediyor. Ciddi bir oyuncu değişimi yaşayan Ramo dizisine yeni gelen isimler de oldukça ses getirecek türden. Ramo dizisine son olarak Cihangir karakteri dahil oldu. Ramo dizisinde Cihangir karakterine hayat verecek oyuncu Olgun Şimşek oldu. Olgun Şimşek geçtiğimiz sezonlarda adından sıkça söz ettirmiş ve Ramo dizisine katılacağı yaz aylarında belli olmuştu. olgun simsek ramo dizisinde

Eşkıya dizisinin Kimsesiz Yaşar’ı Ramo’da Cihangir oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde adından çokça söz ettiren isimlerden birisi Kimsesiz Yaşar idi. Olgun Şimşek Eşkıya dizisinde Kimsesiz Yaşar olarak oldukça ünlenmiş ve adını herkese duyurmuştu. Birçok kişi yeni sezonda Olgun Şimşek yeniden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Kimsesiz Yaşar karakterini canlandıracak diye beklerken Olgun Şimşek bir sürpriz yaparak Ramo dizisine Cihangir rolüyle dahil oldu. Böylelikle Eşkıya dizisinin Kimsesiz Yaşar’ı Ramo dizisinin Cihangir’i olmuş oldu. Peki Ramo dizisinde Cihangir rolündeki Olgun Şimşek kimdir? kimsesiz yasar ramo dizisinde cihangir oldu

Olgun Şimşek kimdir? (Ramo dizisi Cihangir)

1971 yılında Bursa’da doğan Olgun Şimşek ünlü bir dizi oyuncusudur. Çocukluk yılları ve gençlik dönemleri Bursa’da ve Büyükorhan ilçesinde geçmiştir. Babasının görevi nedeniyle liseyi Adapazarı’nda Harbiye öğretmen lisesinde okuyan Olgun Şimşek daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünü kazanmış ve mezun olmuştur. Olgun Şimşek ilk olarak 1993 yılında sinema hayatına başlamıştır. Tiyatro ile yakından ilgilenen Olgun Şimşek, Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ tiyatrosunda oyunculuğa başlamıştır.

Daha sonra televizyon ile tanışan ve İbo Show’da İbrahim Tatlıses’in programında da yer alan Olgun Şimşek Bir Demet tiyatro da adını Kudret karakteri ile herkese duyurmuştur. Daha sonra televizyonda Sihirli Ceket, Beşik Kertmesi, Alacakaranlık, 7 numara, Kapalıçarşı gibi dizilerde duyuran Olgun Şimşek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Kimsesiz Yaşar olarak oldukça sevilmiştir. Olgun Şimşek 2020-2021 yeni sezonunda Ramo dizisinde Cihangir karakterine hayat verecek. İlk olarak 1994 yılında Şebnem Sönmez ile evlenen Olgun Şimşek daha sonra Zeynep Kocabeyoğlu ile 2011 tarihinde evlenmiştir.  kimsesiz yasar cihangir oldu ramo dizisinde

Ramo Dizisinde Cihangir Nasıl Bir Karakterde Oynayacak?

Ramo dizisinin genel hikayesi Adana’da başlamış ve kimsenin girmeye cesaret edemediği mahallelerde iyi bir hikaye ile izleyiciye kendisini sevdirmişti. Yeni sezonda kaldığı yerden Show TV ekranlarında devam edecek olan Ramo dizisi yeni oyuncularından birisi olan Cihangir ile yoluna devam edecek. Cihangir Ramo dizisinde oldukça güçlü ve varlıklı bir kişiyi canlandıracak. Cihangir’in Ramo dizisine girişi de olay olacak. Ramo dizisi Cihangir’in de gelişi ile yeni sezon en çok izlenen dizilerden birisi olmaya aday.

Ramo dizisine yeni gelen Cihangir Cengiz’in büyük ve gizli patronudur. Cihangir tüm kaçak mazot ve uyuşturucu işinin başındadır ancak kendini gizler. Cihangir’i çok fazla bilen tanıyan yoktur. Cihangir bilinmeyi ve ortalıklarda olmayı istemez. Cihangir Adana’da yaşanan hırsızlığı araştırması için İstanbul’dan Adana’ya Yavuz’u gönderir ve olaylar gelişir.

olgun simsek ramoda cihangir oldu

RAMO CİHANGİR BEY KİMDİR? – Hayırsever iş insanı olarak biliniyor. Tabii bu görünen yüzü. Bir de diğer yüzü var. Zifiri karanlık yüzü. Geçmişi de karanlık, şimdisi de. Yer altı dünyasında kendini İstanbul’un sahibi olarak görüyor. Müthiş bir zekası var. Ramo’nun baş düşmanıdır.Ramo dizisinin Cihangiri

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Kimsesiz Yaşar karakteri ile tanıyıp sevdiğimiz Olgun Şimşek yeni sezonda Ramo dizisinde Cihangir karakteri ile yine izleyicinin gönlüne taht kuracak görünüyor. Sizlerde Ramo dizisinin Cihangir’i Olgun Şimşek hakkında yorum ve görüşlerinizi lütfen aşağıya yazarak belirtiniz.