Mucize Doktor Damla Kimdir? Yeni Asistan Kızın Gerçek Adı (Merve Dizdar)

1 Yorum 757 kez izlendi

Mucize Doktor Damla Kimdir? Yeni Asistan Kızın Gerçek Adı (Merve Dizdar) Mucize Doktor dizisi yeni bölümünde diziye yeni bir isim dahil oluyor. Mucize Doktor dizisine yeni bir asistan kız dahil oluyor. Hastaneye kabul edilen asistanın adı Damla. Mucize Doktor dizisinde Damla nasıl bir rolde olacak? Damla karakterini canlandıran oyuncu Merve Dizdar kimdir? Bilgilerini konumuza ekliyoruz.

Mucize doktor Damla asistanMucize doktor Damla asistan kim?

Mucize Doktor dizisi MF Yapım imzası taşırken Asena Bülbüloğlu yapımcılığında yayınlanıyor. Yusuf Pirhasan yönetmenliğinde yayınlanan Mucize Doktor dizisi senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp yazıyor. Mucize Doktor dizisi başrolünü Taner Ölmez, Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan canlandırıyor. Mucize Doktor dizisi kadrosunda Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Mucize Doktor dizisinin kadrosuna genelde konuk oyuncular katılıyor. Yeni katılan oyuncu da konuk oyuncu mu yoksa kalıcı mı olacak göreceğiz. Mucize Doktor dizisine katılan yeni asistan Damla karakterini canlandıran Merve Dizdar bilgilerini paylaşalım.   mucize doktor dizisi merve dizdar rolü kimdir karakteri

Merve Dizdar Kimdir?

Merve Dizdar 25 Haziran 1986 yılında İzmir’de doğdu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Kadir Has Üniversitesi’nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yaptı. Semaver Kumpanya’da oyunculuk yapmaya başladı ve burada tiyatrolarda yer almaya devam etmektedir. Merve Dizdar’ın ilk sinema deneyimi Bir ses böler geceyi filmi oldu. Merve Dizdar bu zamana kadar Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite, Beş Kardeş dizi filmlerinde rol aldı. Merve Dizdar Trt Çocuk kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan şenliğe doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu yaptı. Merve Dizdar son olarak hala vizyonda olan Eltilerin Savaşı filminde rol aldı. Merve Dizdar instagram hesabı https://www.instagram.com/mervedizdar/ Mucize doktor dizisi Damla rolü kimdir

Merve Dizdar’ın Rol Aldığı Dizi Filmler;
2012- Kavak Yelleri- Saliha,
2013- Doksanlar-Selin,
2013- Mandıra Filozofu,
2015- Çılgın Dersane Üniversitede- Astrolog Özge,
2014- Beş Kardeş,
2015- Kırgın Çiçekler-İrem,
2015- Kertenkele- İrem,
2016- Yok Artık 2,
2020- Eltilerin Savaşı filmi ve dizilerinde rol aldı.

Mucize Doktor Dizisi Damla Rolü Nasıl Biri?

Mucize Doktor dizisinin yeni bölümünde diziye dahil olan Merve Dizdar dizi de Damla rolünü canlandıracak. Damla hastaneye yeni asistan olarak geliyor. Asistan Damla kendini kanıtlamak için sürekli herkesin önüne atlıyor. Damla hastaneye yeni geldiği için en iyi asistan olduğunu kanıtlamak istiyor. Bu yüzden de sorulan tüm sorulara herkesten önce cevap veriyor. Yapılan ameliyat esnasında malzemelerin Ali’den istenmesine rağmen hepsini Damla uzatıyor. Bu durum Ali’yi üzüyor çünkü soruların kendine sorulduğunu söylüyor. Mucize doktor dizisi Merve dizdar damla rolü

Damla hırsından dolayı herkesi kendine düşman edebilir. Nazlı kıyafet odasının kapısını kilitleyerek Damla’yı köşeye sıkıştırıyor. Nazlı Ali’ye olan sevgisi ve sahiplenmesini göstererek benimle istediğin kadar rekabet edebilirsin ama Ali’yi üzemezsin diyor Damla’ya. Mucize Doktor dizisinde Damla Ali’yi üzmemesi gerektiğini ters bir şekilde öğreniyor aslında amacı birini üzmek olmayan Damla yeni geldiği için en iyi asistan görüntüsü çizmeye çalışıyor. Damla bu tavrıyla kimse tarafından sevilmez ve böyle devam ederse asistanlar arasında sevilmeyen birisi olabilir.

Mucize Doktor dizisine katılan Damla kaç bölüm dizide kalacak? Konuk oyuncu mu olacak yoksa kalıcı bir oyuncu mu olacak göreceğiz. Siz Merve Dizdar’ın konuk olmasını mı istersiniz yoksa kalıcı mı olmalı? Siz Damla rolünü canlandıran oyuncu Merve Dizdar’ın performansını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı aşağı yazabilirsiniz?

Yorum yaz

1 Yorum