Masumlar Apartmanı Reyting Sonuçları Nasıl? Dizi İzlendi mi Tutuldu mu?

3 Yorum 49 kez izlendi

Bu konumuzda 15 Eylül salı günü başlayan Masumlar Apartmanı Dizisinin Reyting Sonuçları Nasıl? Dizi İzlendi mi Tutuldu mu? Ab ve Total reytinglerinin sıralaması hakkında detayları paylaşacağız. TRT ekranlarının yeni sezonda yayınlanmaya devam edecek iddialı dizisi Masumlar Apartmanı reytingleri ve izlenme oranlarını sizler için araştırdık.

Masumlar apartmanı reytingleri 2. bölümMasumlar apartmanı 22 Eylül reytingleri 2. bölüm izlenme oranları: Masumlar Apartmanı yayınlandığı 2. hafta oldukça yüksek bir reyting oranına ulaştı ve haftanın en çok izlenen dizisi oldu. Tebrik ediyoruz. Masumlar Apartmanı 2. bölüm reyting sonuçları 22 Eylül salı: Masumlar Apartmanı 2. haftada aldığı 8.33 reyting ile ilk sırada yer aldı.

masumlar apartmani afisi

Masumlar Apartmanı salı akşamları TRT1 in iddialı dizilerinden biri olacak. Psikolojik bir dizi olması onu diğer dizilerden ayırıyor. Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan dizi izleyicinin dikkatini çekecektir. Bakalım bu durum reytinglerine nasıl katıda bulunacak.

Masumlar Apartmanı Reyting Sonuçları Nasıl?

Masumlar Apartmanı Reyting Sonuçları NasılYapımcılığını OGM Pictures’ın, yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı’nın yaptığı Masumlar Apartmanı dizisinin iyi bir reyting alması bekleniyor. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Ezgi Mola, Alper Saldıran ve Uğur Uzunel gibi oyuncuların yer aldığı Masumlar Apartmanı Reyting Sonuçları ve izlenme oranlarını her hafta düzenli olarak sizlerle paylaşacağız bu konuda.

Masumlar apartmanı reytingleri 1. bölüm 15 eylül salıMasumlar apartmanı 15 Eylül reytingleri 1. bölüm sıralaması nasıldı: Masumlar apartmanı reytingleri 1. bölüm 15 eylül salı günü total reyting sıralamasında 3.14 reyting ile 6. sırada yer aldı.

Masumlar Apartmanı Reyting Sonuçları: Masumlar Apartmanı TRT ekranlarında 15 Eylül 2020 Salı günü başlayacak. Salı günleri oldukça rekabetçi bir dizi günü oldu. Show Tv de Ramo, Atv ekranlarında Edho, Star Tv de Menajerimi Ara, Kanal D de Hekimoğlu ve Fox Tv de Baraj gibi diziler reytinglerde yüksek oranlar almak için uğraşıyor. Masumlar Apartmanı dizisinin reytingleri bakalım salı günü beklentilere göre mi çıkacak beklenen ilgiyi görecek mi?

Masumlar Apartmanı dizisi izlendi mi tutuldu muMasumlar Apartmanı Reytingleri Ab Total Sıralaması

Her katta başka bir hayat, her katta başka bir hikaye…
Peki sen kaçıncı kattasın? sloganıyla yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı, 15 Eylül Salı günü saat 20.00’de TRT 1’de başladıktan sonra her hafta düzenli olarak resmi reytingleri sizlerle paylaşacağız. Masumlar Apartmanı Ab ve Total Reyting Sonuçlarını bu sayfada düzenli olarak her bölümden sonra merak eden izleyicilere ileteceğiz. Her bölümden sonraki gün çıkan reyting sonuçları sayfamızda güncellenecektir.

Masumlar Apartmanı dizisi reyting sonuçları Ab TotalMasumlar Apartmanı Dizisi İzlendi mi Tutuldu mu?

Elbette iyi bir oyuncu kadrosuna sahip olan Masumlar Apartmanı dizisi ciddi izlenme oranlarına ulaşacaktır. Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Ezgi Mola gibi oyuncular oldukça popüler ve işini iyi yapan isimler. Oyunculuk konusunda her biri bir dizide başrol oynama yeteneğine sahip ciddi bir kadro var. Ancak Masumlar apartmanı dizisiyle ilgili bize göre tek sorun zorlu bir günde dizinin reyting yarışına girmiş olması. Özellikle Menajerimi ara gibi popüler bir dizi Masumlar apartmanı dizisini reyting sonuçlarında olumsuz etkileyebilir.

Masumlar Apartmanı dizisi yeteri kadar izlendi mi tutuldu mu seyirci beğendi mi gibi merak edilen sorulara sizlerin de yanıtlarını ve yorumlarını bekliyoruz. Masumlar Apartmanı dizisi hakkında izleyici yorumları ve görüşlerini sizlerden bekliyoruz. Ayrıca Masumlar Apartmanı dizisi Oyuncu kadrosu konusunda karakterlerin detaylarını bulabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı Dizisi Tanıtım Fragmanı

Yorum yaz

3 Yorum