Kuruluş Osman Dumrul ve Ayaz Kimdir, Tarihte Var mı?

Yorum Yap 396 kez izlendi

Çarşamba akşamları ATV ekranlarında sevilerek izlenen ve oldukça yüksek reyting oranları ile dikkatleri çeken Kuruluş Osman dizisine Dumrul ve Ayaz karakterleri dahil oldu. İzleyiciler de merak içinde Kuruluş Osman dizisine yeni gelen Dumrul ve Ayaz kimdir amaçları nedir nasıl bir karakteri canlandıracaklar ve gerçek tarihte Dumrul ve Ayaz hakkında detaylı bilgileri sizler için buraya yazmak istiyoruz.

Kuruluş Osman Dizisi Dumrul ve Ayaz Kimdir?Kuruluş Osman Dumrul ve Ayaz Kimdir

Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna dahil olan ve dizide Dumrul karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Tolga Akkaya. Kuruluş Osman dizisinde Ayaz karakterini canlandıran oyuncu ise Atilla Güzel‘dir. 4 Mart 2020 çarşamba akşamı yayınlanacak olan kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünde izleyici ile buluşacak olan Dumrul ve Ayaz karakteri izleyicinin de merak ettiği isimler oldu.

Çarşamba akşamları Atv’de ekrana gelen ve Metin Güney’in yönetmenliğini yaptığı Kuruluş Osman dizisinin başrollerinde Burak Özçivit, Saruhan Hünel, Ragıp Savaş, Özge Törer ve Alma Terziç gibi ünlü oyuncular yer alırken dizinin kadrosuna Dumrul rolüyle Tolga Akkaya ve Ayaz rolüyle Atilla Güzel dahil oldu. Yeni oyuncuların da katılmasıyla Kuruluş Osman dizisi oldukça heybetli ve merak edilen bölümleri ile her çarşamba Atv’de ekrana gelmeye devam edecek.

Kuruluş Osman Dumrul rolü Tolga akkayaKuruluş Osman’da Dumrul karakterini canlandıran Tolga Akkaya kimdir?

Tolga Akkaya aksiyon filmlerinde ön plana çıkan ve kendisi Almanya’da yaşayan profesyonel bir oyuncudur. Uzun yıllar farklı şehirlerde güvenlik görevlisi olarak çalışan Tolga Akkaya oyunculuğa oldukça meraklı olan, bir çok dizi ve filmde rol almış yetenekli bir isimdir. Tolga Akkaya kendisine ait bir film şirketinin yöneticisi olmakla birlikte son olarak Kuruluş Osman dizisine Dumrul karakteri olarak dahil oldu ve dizide oldukça güçlü heybetli ve Osman Bey’in en önemli askerlerinden birisini canlandıracak.

Kuruluş Osman dizisi Ayaz karakteri Atilla Güzel kimdir?Kuruluş Osman Ayaz rolü Atilla Güzel

Sevilerek izlenen kuruluş Osman dizisine Dumrul karakteri ile birlikte dahil olan Ayaz rolünü Atilla Güzel canlandırıyor. 1984 yılında Konya’da dünyaya gelen Atilla Güzel daha önce oyunculuk konusunda tecrübesi olmayan ancak heybetli duruşu ve güçlü bir Osmanlı askeri görünümü olduğu için yapım şirketi tarafından diziye davet edildi. Dumrul ile birlikte mücadele edecek olan Ayaz karakterini oynayan Atilla Güzel 2008 yılında Avrupa Güreş Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak ülkemizi gururlandırmıştır. Atilla Güzel 1.90 boyunda 110 kilo ağırlığında heybetli bir Osmanlı askerini canlandıracak.

Kuruluş Osman Tolga Akkaya (Dumrul) Atila Güzel (Ayaz)Kuruluş Osman’a bu hafta Tolga Akkaya (Dumrul) ve Atila Güzel (Ayaz) karakterleriyle dahil oldular. Kuruluş Osman sürpriz gelişmelerle dolu yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de ATV’de. Kuruluş Osman dizisine yeni gelen Dumrul ve Ayaz karakterleri hakkında sizlerde yorum ve görüşlerinizi aşağı yazabilir ve oyuncular hakkında merak ettikleriniz varsa bizlere sorabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.