Kardeş Çocukları Adnan Kimdir? Bilgileri Oynadığı Diziler

Yorum Yap 606 kez izlendi

Kardeş Çocukları dizisine yeni sezonda gelen giden oyuncuları sizlere yazmaya devam edeceğiz. Son olarak yaz tatilinde Kardeş Çocukları dizisine katılan ve yeni sezonda yeni bir kötü karakter olarak izleyeceğimiz Adnan karakteri dahil oldu. Kardeş Çocukları dizisinde Adnan kimdir gerçek adını bilgilerini ve nasıl bir karakter olacağını burada sizlere detayları ile yazmaya çalışacağız.

Kardeş Çocukları Adnan kimdirKardeş Çocukları Dizisi Adnan Karakteri Kimdir?

Kardeş Çocukları dizisine yaz sezonunda katılan oldukça deneyimli bir isim olan Adnan rolü merak konusu oldu. Bizde herkesten önce Kardeş Çocukları Adnan kimdir, Kardeş Çocukları Adnan rolü hakkında bilgiler, Kardeş Çocukları yeni sezonda gelen Adnan nasıl bir karakter, Kardeş Çocukları Adnan rolünün gerçek adı soyadı ve önceki dizilerinin ne olduğunu bir bir yazacağız sizlere.

Kardeş Çocukları dizisinde Adnan karakteri nasıl bir rolde olacak? Adnan Harmancı hikayeye başka bir renk katacak. Umay’ın yanında olarak onuna birlik olup dizide kötülerin kazanması için çabalayacak. Kardeş Çocukları dizisi Cem Davran rolü bilgilerini sizlerde yorum kısmından kendi yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Kardeş Çocukları Adnan rolündeki başarılı oyuncu Cem Davran’dır. Cem Davran Kardeş Çocuklarında Adnan karakterine hayat verecek olan başarılı oyuncudur. Kardeş Çocukları dizisinde Adnan oldukça kötü bir karakter olarak diziye dahil olacak ve adeta yeni sezonda adını kötülükle yazdıracak bir karakter olacak. Kardeş Çocuklarında zaten iyilerden ziyade kötü roller diziye damga vuruyordu, sonunda Cem Davran da daha önce hiç izlemediğiniz kadar kötü bir rolle dizinin yeni sezon kadrosuna dahil oldu.

Cem Davran Kardeş Çocukları dizisinde Adnan karakteriKardeş Çocukları Dizisine katılan Adnan Bilgileri Oynadığı Diziler:

Kardeş Çocuklarında Adnan rolünü oynayacak olan Cem Davran daha önce bir çok dizide rol almış başarılı bir dizi oyuncusudur. Oynamış olduğu karakterler ile şimdiye kadar genelde hep iyi rollerde oynayan Cem Davran Kardeş Çocuklarında kötü bir karakter olan Adnan rolü ile karşımıza gelecek. Adnan oldukça farklı bir rolde oynayacak, Yıldırım’ın karşısında duracak isimlerden birisi olacak olan Adnan bakalım nasıl bir izlenim bırakacak herkes oldukça merak ediyor. Şimdi kısaca Kardeş Çocuklarında Adnan karakterini oynayacak Cem Davran hakkında bilgiler sunalım özel hayatı ile ilgili.

Cem Davran Kimdir? (Kardeş Çocukları Adnan)

Cem Davran 3 Mart 1964 tarihinde İstanbul Kasımpaşa’da dünyaya geldi. Cem Davran’ın babası Mehmet, annesi ise Ayfer Naciye isminde ebeveynlerdir. Cem Davran ortaokul ve lise eğitiminden sonra İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünü başarıyla bitirmiş ve mezun olmuştur.

Cem Davran ve eşinin resmiCem Davran ilk olarak 1976 yılında henüz 12 yaşındayken Türkbank çocuk tiyatrosuna giderek tiyatro hayatıyla tanışmıştır. 1977 yılına geldiğimizde İstanbul şehir tiyatrosuna kabul edildi. 1980 yılında ise profesyonel tiyatrocu oyuncu olarak kabul edildi. Haldun Dormen Tiyatrosu’nda 3 yıldan fazla görev alarak kendisini geliştirdi.
Başarılı bir tiyatro kariyeri bulunan ve daha sonra televizyonda bir çok dizide ve programda aktif olarak görevler üstlenen Cem Davran, 2018 yılına kadar 50 den fazla tiyatro oyununda sahne almış, bununla birlikte televizyon ve sinema çalışmaları da hatırı sayılır düzeye ulaşmıştır.

Cem Davran, Hilal Davran ile 1989 yılında evlenmiş olup Ali ve Hürcan adında iki erkek çocuk babasıdır. Cem Davran özellikle tv programları ile son yıllarda karşımıza çıkmış bir çok açılış ve kongrede sunuculuk yapmış çok yönlü profesyonel bir tv sunucusu, tiyatrocu ve oyuncudur. Son olarak Kardeş Çocukları dizisinin kadrosuna kötü bir rol olan Adnan karakteri olarak dahil olmuştur.

Kardeş Çocukları Adnan rolü hakkında bilgilerCem Davran Hangi dizi ve filmlerde rol aldı oynadı?

2019 – Kardeş Çocukları Adnan rolü (Star Tv)
2018 – 8. Gün (TV Dizisi)
2017 – Niyazi Bey (TV Filmi)
2017 – 7 Yüz (Aytaç (I.Bölüm) )(TV Dizisi)
2015 – Ve Panayır Köyden Gider (Yabancı) (Sinema Filmi)
2014 – Yedikule Hayat Yokuşu (TV Dizisi)
2013 – Bizim Okul (Altan)(TV Dizisi)
2013 – Babam Sınıfta Kaldı (Erman)(TV Dizisi)
2011 – İzmir Çetesi (Avukat Ahmet) (TV Dizisi)
2011 – Bir Ses Böler Geceyi (Süha Kaygusuz) (Sinema Filmi)
2009 – Melekler ve Kumarbazlar (Sinema Filmi)
2009 – Masum Kadınlar (Sinema Filmi)
2007 – Fesupanallah (TV Dizisi)
2007 – Avrupalı (Sinema Filmi)
2006 – Deli Dolu (TV Dizisi)
2005 – İlk Göz Ağrısı (TV Dizisi)
2004 – Çocuğun Var Derdin Var (TV Dizisi)
2003 – Yuvam Yıkılmasın (TV Dizisi)
2003 – Patron Kim (TV Dizisi)
2002 – Bana Abi De (TV Dizisi)
2002 – Aşk Meydan Savaşı (TV Dizisi)
2000 – Şaşı Felek Çıkmazı (TV Dizisi)
2000 – Ruhsar (Sinema Filmi)
2000 – Balalayka (Hasan) (Sinema Filmi)
1999 – Kahpe Bizans (Sinema Filmi)
1998-2001 – Ruhsar (TV Dizisi)
1993 – Tersine Dünya (Sinema Filmi)
1993 – Tatlı Betüş (TV Dizisi)

Cem Davran Kardeş Çocuklarında kötü adam rolünde oynayacakSizlerde Kardeş Çocukları Adnan Kimdir? Bilgileri Oynadığı Diziler ve hayatı hakkında Cem Davran ile ilgili verdiğimiz bilgiler dışında merak ettiklerinizi bizlere sorabilir, yorum ve görüşlerinizi aşağı yazabilirsiniz.