İyi Günde Kötü Günde Leyla Kimdir? Önceki Dizileri (Elçin Sangu)

Yorum Yap 91 kez izlendi

İyi günde kötü günde dizisi hazırlıkları sürerken başrol karakterleri arasında yer alan Elçin Sangu kimdir, daha önce hangi filmlerde rol aldı? Elçin Sangu İyi günde kötü günde dizisinde hangi rolde oynayacak nasıl bir karakter olacak? Elçin Sangu son dönemlerin aranan oyuncusu haline geldi. Hem güzelliği hem oyunculuktaki başarısı ile yeni diziler onunla çalışmak için sıraya giriyor. Yönetmenliğini Barış Erçetin’in üstlendiği senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil’in yazdığı İyi Günde Kötü Günde dizisi yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanacak.  elcin sangu kimdir yeni dizisi iyi gunde kotu gunde

İyi Günde Kötü Günde Dizisi Leyla kimdir? Elçin Sangu

İyi Günde Kötü Günde dizisinde Leyla rolünü canlandıracak olan oyuncu Elçin Sangu. Elçin Sangu kimdir daha önce hangi dizi filmlerde rol aldı. İyi Günde Kötü Günde dizisi rolü bilgilerini konumuzda sizlerle paylaşıyoruz. Elçin Sangu 1985 İzmir doğumludur. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan Elçin Sangu, dizilerden önce tiyatro sahnelerinde rol alıyordu.

iyi gunde kotu gunde leylanin kiyafetleri

Elçin Sangu’nun tanınmasını sağlayan dizi 2015’te yayınlanan ve iki sezon süren Kiralık Aşk dizisi oldu. Kiralık aşk dizisinde Defne karakterini canlandırdı ve bu rolü ile çok beğenildi. Elçin Sangu bu zamana kadar birçok dizi filmde rol alsa da son yıllarda daha başarılı ve tanıdık dizilerde rol alıyor. Elçin sangu instagram hesabı https://www.instagram.com/elcinsangu/ Elcin Sangu Iyi Gunde Kotu Gunde dizisi resimleri

Elçin Sangu’nun rol aldığı dizi filmler;
2011 Öyle Bir geçer zamanki-Jale,
2012 Aşk kaç beden giyer-Nehir,
2013 Sen de gitme- Burcu,
2013 Bir aşk hikayesi-Eda,
2014 Kurt Seyit ve şura,
2015-Sevdam alabora-Zeynep,
2015-Kiralık aşk-Defne,
2018-Yaşamayanlar-Mia,
2018 Çarpışma-Zeynep

iyi gunde kotu gunde dizisi reytingleri nasil

Elçin Sangu İyi Günde Kötü Günde Dizisindeki Rolü Karakteri

İyi Günde Kötü Günde dizisinde başrol karakteri canlandıracak olan Elçin Sangu dizide Leyla Ertekin rolünü canlandıracaktır. Başka bir bilgiye göre ise Elçin Sangu İyi Günde Kötü Günde dizisinde Leyla rolünü hayat verecek. Leyla İyi Günde Kötü Günde dizisinin başrol karakteri. Hem düğün organizasyonu yapışı hem de kendi acısı üzerine bir düğün hazırlaması onun ne kadar güçlü biri olduğunun kanıtı aslında.

elcin sangu iyi gunde kotu gunde dizisi icin sarki soyledi

Leyla Kimdir Karakteri; Esas kızımız Leyla güzel, alımlı bir o kadar da atarlı, tipik bir Karadeniz kızı. Henüz yirmili yaşlarının ortalarında. Annesi Meral ve babası Halil ile yaşıyor. Fırıncı olan babasının, mahallede Trabzon ekmeği ile nam salmış fırınında ona yardım ederek büyümüş. Öyle merak salmış yeme içme işlerine ve hiç düşünmeden karar vermiş ne olacağına; pastacı. Üniversitede Gastronomi okumuş. En büyük hayali babasının fırınını modern bir pastaneye çevirmek ama babası aynı fikirde değil. Tutturmuş “Bayatlayan bir şey satmam” diye. Bu durum karşılıklı kabaran Karadeniz damarları ve inatçılıkla günümüze kadar gelmiş. Babasına aşık derecesinde bağlı ama en çok da ona inatçı.

İyi Günde Kötü Günde dizisi elbise markaları

Leyla, enerjisi, güler yüzü ve iyi niyetiyle herkesin kalbini kolayca kazanabilen bir kız. Çok tez canlı. Bir şeyleri beklemeye pek tahammülü yok. Bazen patavatsız olabilecek kadar dobra, hikaye boyunca başına çorap örecek özelliği de bu. Ah o çenesini bir tutabilse. Dışarıdan baksan yıkılmaz bir dağ, onu kimse üzemez, kimse kıramaz ama aslında narin, kırılgan bir kalbi var. İnsanlara yaralarını göstermekten hoşlanmaz, zaaflarını belli etmez, güçlüyü oynamayı sever. Gururlu bir kız kısaca.iyi gunde otu gunde elcin sangu

İyi Günde Kötü Günde Zeynep Ertekin Karakteri Kimdir? Zeynep Ertekin güçlü bir kadındır. Düğün organizasyonları yapan Zeynep’in hayatı anlatılacak bu dizide. İyi Günde Kötü Günde dizisinde başrol olan Zeynep ve diğer karakterler ile dizinin konusu bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

Son zamanların en başarılı oyuncuları arasında yer alan Elçin Sangu İyi Günde Kötü Günde dizisinde başrol karakteri hayat veriyor. Bu yüzden de dizinin konusu ve oyuncuları ile gerçekten başarılı bir performans sergileyeceği düşünüyoruz. Sizce Elçin Sangu’nun başrolünü oynadığı dizi nasıl olur izlenir mi? Yorumlarınızı aşağıya yazabilirsiniz. İyi günde kötü günde dizisi oyuncuları konusu detaylı bilgileri ulaşmak için tıklayınız.