En Şık Benim Yarışma Başvurusu Sunucusu Jüri Üyeleri Yarışmacıları

04.09.2020
433

TV8 ekranlarında yeni bir moda yarışması başlıyor. Doya Doya Moda, Apartmanlar Yarışıyor gibi yarışma programları yayınlayan TV8 yeni sezonda yeni bir moda yarışması ile seyirci kazanmayı planlıyor. TV8 ekranlarında yayınlanacak olan En Şık Benim yarışma programı Doya Doya Moda benzeri bir yarışma olsa da bazı farklılıkları var elbette. En şık benim yarışması 7 Eylül 2020 pazartesiden itibaren TV8 ekranlarında yayınlanacak. En şık benim yarışma programı nasıl başvurulur, sunucusu, jüri üyesi kimdir bilgileri sizlerle…  en sik benim basvuru formu nasil katilirim  

En Şık Benim Yarışma Başvurusu Formu

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan En Şık Benim yarışma programına katılmak için öncelikle kendinize bir konsept belirleyip ona göre kombin oluşturuyorsunuz. Bu kombinin resmini veya videosunu Talya prodüksiyon instagram adresine ya da mail adresine ya da WhatsApp numarasına gönderiyorsunuz. Bu şekilde gelen resim ve video başvuruları ile en şık olan kişiler yarışmacı olma hakkı kazanıyor. Sizlere aşağıda verdiğimiz instagram hesabına DM den mesaj göndererek başvuru yapabilirsiniz. Aynı zamanda mail adresine ve WhatsApp telefon numarasına da resim ve videolarınızı gönderebilirsiniz.

En Şık Benim Başvuru Formu Fotoğraf ve Video Gönderme Adresi
Talya@talyaproduksiyon.com
Instagram adresi Talya prodüksiyon
WhatsApp başvuru hattı 0545 380 77 74

rasit bagzibagli en sik benim basvuru formu En Şık Benim Yarışması Ödülü Ne?

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan En şık benim yarışma programı her hafta bir kişiyi eleyerek ve kadrosuna yeni bir isim katarak kıyasıya mücadeleyi ekranlara sunacak. Yarışmanın büyük finalinde ise Türkiye’nin en şık kadını seçilecek ve 50 bin TL ödül verilecek. En şık benim yarışma programının büyük ödülü 50.000 TL.

En Şık Benim Yarışması Sunucusu Kim?

En Şık Benim yarışma programı sunucusu ve jüri üyesi olan Raşit Bağzıbağlı 1985 Londra doğumludur. Raşit Bağzıbağlı’nın moda sevdası çocukluktan gelmekte olup ailesi de Bağzıbağlı kumaş mağazalarının kurucularıdır. 12 yaşından itibaren moda tasarımcısı olmayı aklına koymuş olan Raşit Bağzıbağlı 21 yaşında ilk koleksiyonunu yayınlayarak 2007 yılında Couture tasarımcısı olarak kariyerine başladı.

rasit bagzibagli tv8 en sik benim yarismasi New York’ta düzenlenen yarışmada yılın en iyi genç tasarımcısı ödülünü aldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti polisinin üniformalarını logo ve amblemleri tasarladı. 2014-2015 yıllarında Miss Turkey yarışmacılarını kıyafetlerine tasarlayarak yılın moda tasarımcısı ödülünü kazandı. Türkiye’de Tuba Büyüküstün, Tülin Şahin, Bergüzar Korel, Demet Kutluay gibi ünlülerle çalışırken yurtdışında Paris Hilton, Victoria Secret modeli Doutzen Kroes ile çalıştı. 2014 yılında ilk hazır giyim koleksiyonu olan Rashid markasını çıkardı. Yurtiçinde ve yurtdışında meşhur bir yer moda tasarımcısıdır.

En Şık Benim Yarışmasının Jüri Üyeleri Kimler?

En Şık Benim yarışma programında hem sunucu hem de jüri olarak Raşit Bağzıbağlı görünüyor. Şimdilik jüri üyeleri ile ilgili bir açıklama bulunmuyor muhtemelen yarışmada da jüri üyesi olmaz. Jüri üyesi yarışmaya katılır ise konumuzla sizleri açıklayacağız.

rasit bagzibagli kimdir en sik benim sunucusu Tv8 En Şık Benim Yarışmacıları

Raşit Bağzıbağlı’nın sunuculuğunu yapacağı En Şık Benim yarışma programına öncelikle yukarıda sizlere vermiş olduğumuz iletişim adreslerinden başvuru yapacaksınız, sonrasında Raşit Bağzıbağlı’nın seçimleri ile yarışmaya katılma hakkı kazanacaksınız.  TV8 ekranlarında En şık benim yarışmacıları arasında yer alacaksınız. Bizlerde bu konumuzda En şık benim yarışmacılarını sizlerle paylaşacağız. Her hafta En şık benim yarışma programına katılan ve hafta finalinde elenen yarışmacıları sizlerle paylaşacağız. En Şık Benim yarışmasına başvuru yaptınız mı? Yapmayı düşünüyor musunuz? En Şık Benim yarışmasını nasıl buldunuz izlediniz mi? Yorumlarınızı aşağı yazabilirsiniz.

YAZAR BİLGİSİ
Dizioyuncu.Com site yöneticisi. 1978 yılında Kayseri'de doğdum. Gazi Üniversitesi'nde Yakınçağ Tarihi anabilim dalında yükseklisansımı tamamladım. Fotoğraf, Fenerbahçe ve otomobiller özel ilgi alanımdır. Eğitim ve habercilik alanlarında web siteleri kurdum. Halen Dizioyuncu.com sitesinde güncel haberler yayınlamaya devam ediyorum.
YORUMLAR - GÖRÜŞLER

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yapabilirsin.