Emanet Dizisi 336.-340. Bölüm Özeti Fragmanı Tüyoları (14-18 Mart)

Emanet Dizisi 336.-340. Bölüm Özeti Fragmanı Tüyoları (14-18 Mart) burada. Kanal 7 14-18 Mart Emanet Dizisi 336.-340. Bölüm Özeti Tüyo Fragmanı burada.

11.03.2022
2.301
Emanet Dizisi 336.-340. Bölüm Özeti Fragmanı Tüyoları (14-18 Mart)

Kanal 7 ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan Emanet dizisi 336. bölüm ile 14 Mart pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek. Emanet dizisinin 337. bölümü ise 15 Mart salı günü Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Hafta boyunca ekrana gelecek olan emanet dizisinin yeni bölümlerinin kısa özeti tüyoları ve fragmanını sizlerle burada paylaşmak istiyoruz. Görünen o ki Seher bir süre daha Yaman’a çektirecek..Emanet Dizisi 336.-340. Bölüm Özeti Fragmanı Tüyoları (14-18 Mart)

Emanet dizisi 336. bölüm özeti 14 Mart pazartesi

Emanet dizisinde Seher’in hafıza kaybı sonrası yeni gelişmeler izleyiciler tarafından merak ediliyor. Seher’in hiçbir şey hatırlamaması ve Yaman ile ilgili hafızasında sanki sadece olumsuz düşüncelerin kalmış gibi görünmesi yeni hafta da devam edecek. Elbette bu durumdan en çok muzdarip olan Yaman. Sanki kendisine bir katil ya da bir tacizci gibi davranan Seher’e nasıl tepki vereceğini bilemez. Ancak ileriki günlerde Yaman’ın Yusuf’tan yardım alabileceğini söyleyebiliriz. Çünkü Seher Yusuf’u tanıyor ancak Yaman’a çok farklı bir gözle bakıyor. Emanet dizisinin 14 Mart pazartesi günü ekrana gelecek 336. bölümünde Seher’in hafızası yavaş yavaş yerine gelmeye başlayacak.

14 Mart Emanet dizisi 336.bölüm özetiSeher için Yusuf oldukça önemli. Bu nedenle Yaman hafıza kaybına uğrayan Seher’e ne yapsa yaranamaz. Yaman ona iyi davrandıkça o kaçmaya ve uzak durmaya gayret ediyor. Aşık olduğu, uğruna canını feda ettiği kocasını hatırlamayan Seher Yusuf’tan başka hiç kimseyi tanımasa da emanet dizisinin 336. bölümü yeni gelişmeleri ve Seher’in hafızasının düzelmesini yavaş yavaş izlemeye başlayacağız. Evlendikten sonra birdenbire hayatları altüst olan Yaman ve Seher’in geleceği merak edilirken Seher neden Yaman’dan böylesine kaçıyor izleyiciler senaristin amacını da merak etmeye başladı.

Emanet dizisi 336. 337. 338. bölüm özetleri 14-15-16 Mart

Emanet dizisinin 336. bölümü 14 Mart pazartesi günü ekrana gelirken 337. bölümü ise 15 Mart salı günü Kanal 7’de izleyici ile buluşacak. Emanet dizisi 338. bölümü 16 Mart çarşamba günü yayınlanırken emanet 339. bölümü 17 Mart perşembe yeni bölüm özeti ve fragmanı ile Kanal 7’de yayınlanacak. Hafta finalinde ise Emanet dizisi 340. bölüm ile 18 Mart cuma günü kanal 7’de ekrana gelecek. Yeni haftada en belirgin konu Seher’in hafıza kaybının yavaş yavaş sona ermesi ve her şeyi hatırlaması olacak. Yusuf’u hatırlayan Zuhal’i rüyasında gören Yaman’ı ise hiç hatırlamayan Seher, yeni bölümlerde bakalım hafızası düzelttikçe Yaman ile arasını da eski haline getirecek mi izleyip göreceğiz.

Emanet dizisi 336-340. Bölüm yorum ve görüşleri

Emanet dizisinin izleyicisi olarak sizlerde 336. 337. 338. 339. ve 340. bölümler ile ilgili yorum ve görüşlerinizi aşağıya yazabilirsiniz. Emanet dizisinin 14 – 18 Mart 2022 tarihleri arasında yayınlayacağı yeni bölümlerde neler olacak Seher hafızası yerine geldikçe her şeyi hatırlayacak mı, Yaman nasıl bir girdabın içine girecek sizlerde yorum ve görüşlerinizi aşağıya yazabilirsiniz.

Emanet dizisi 336. bölüm fragmanı 14 Mart pazartesi

YAZAR BİLGİSİ
Dizioyuncu.Com site yöneticisi. 1978 yılında Kayseri'de doğdum. Gazi Üniversitesi'nde Yakınçağ Tarihi anabilim dalında yükseklisansımı tamamladım. Fotoğraf, Fenerbahçe ve otomobiller özel ilgi alanımdır. Eğitim ve habercilik alanlarında web siteleri kurdum. Halen Dizioyuncu.com sitesinde güncel haberler yayınlamaya devam ediyorum.
YORUMLAR

  1. Azra dedi ki:

    Emanetin 3. sezon tanıtımını gördüm ve bayıldım Nanuka’nın at binmesi, tarzı hele at üstündeki şovu çok güzeldi nihayet ağlak, ezik Seher gitti işte Emanet şimdi dizi oldu aman bu kızda Sehere benzemesin savaşçı, uyanık, inatçı, güçlü olsun ama sakın gayrimüslim olarak göstermeyin Nanuka’nın müslüman bir karakter olmasını istiyoruz ve lütfen namaz, oruç, okunan sureler ile bir emanet gösterin bir de kıza abartılı açık seçik şeyler giydirmeyin lütfen 🙏❤️👍