Duy Beni dizisi Star TV ekranlarında yakın zamanda yayın hayatına başladı. Duy Beni dizisi izleyicileri dizi ne kadar sürecek final ya da sezon finali yapacak mı sorularını merak ediyor olabilir. Duy Beni dizisi ne zaman bitecek sorusunu bu konumuza cevaplıyoruz.
Duy Beni Dizisi Ne Zaman Final Yapacak Bitecek?
Duy Beni dizisi başrol oyuncuları olan Ege Kökenli, Caner Topçu, Pelin Kandemir, Rabia Soytürk gençlerin çok sevdiği isimler. Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisi oyuncu kadrosu ile beğeni kazanmıştı ancak dizinin ilk bölümünden itibaren tepki çeken sahneler oldu. Buna rağmen Duy Beni dizisinin izleneceğini ve reytinglerinin yüksek olacağını düşünüyoruz.
Duy Beni Dizisi Yayından Kaldırılır mı?
Başrollerinde Helin Kandemir, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Ege Kökenli’nin yer aldığı Duy Beni dizisi lise öğrencilerinin yaşadığı aşk, intikam, ihtiras konularını işliyor. Duy Beni dizisi konusu dikkat çekici olarak görünse de bunun daha 15-18 yaşları arasındaki lise öğrencilerinin yaşaması ve bunun seyircinin gözleri önüne serilmesi çok üzücü.
Duy Beni dizisinde her bölüm tepki çeken sahneler yer alıyor. Son bölümlerde yer alan okula burslu olarak gelen 2 öğrencinin kıyafetleri çıkartılıp öğrencilerin arasında oturtulması, onların video fotoğraf çekimine izin verilmesi gerçekten çok iğrenç bir sahneydi. Bazı platformlarda bu sahneler tepki çekse de izleyicilerin bir kısmı da bunların gerçek hayatta olduğunu söyleyerek bunu doğal karşılıyor. Ancak bize göre herkesin çocuklarıyla ekran başında olabileceği bir saatte bu sahnelerin yayınlanması çocuklara ve gençlere kötü örnek oluşturacaktır.
Duy Beni Dizisi Erken Final Yapar mı?
Duy Beni dizisi sahneleri ile hem sosyal medyada hem de RTÜK genelinde oldukça eleştiri topladı. Alınan haberlere göre RTÜK liselerde kolay kolay görülmeyecek sahneleriyle ilgi çekmek isteyen Duy Beni dizisine çok ciddi bir ceza verecek ve hatta onu erken final yapmaya zorlayacak. İlk bölümüne göre 2 bölümde reyting oranları artan Duy Beni dizisi erken final yapar mı bilinmez ama hem sosyal medyadaki eleştiriler hem de RTÜK yasakları diziye olan ilgiyi daha da artıracak görünüyor. Netflix dizilerine özenen Duy Beni dizisi ekranlarda alışık olmadığımız sahneleriyle Türk aile yapısına uygun olmadığı gibi gençleri de kötü örnek olacak görünüyor. RTÜK daha önceki bazı dizilere sahneleri nedeniyle cezalar vermiş hatta yayıncı kanala dizileri yayından kaldırması konusunda ciddi uyarılar yapmıştı. Bu nedenle Duy Beni dizisi de RTÜK tarafından ciddi bir engellemeye gidebilir ve Duy Beni dizisi kısa süre sonra erken final yapmak zorunda kalabilir.
Duy Beni Dizisi Yeni 2. Sezon Olacak mı?
Engelleme kısıtlama veya sosyal medyadaki eleştirilerin aksine Duy Beni dizisinin reytingleri ileriki bölümlerde daha da artacak görünüyor. Bu nedenle her ne kadar birçok alandan tepki alsa da yükselen reyting oranları dizinin yeni sezonda da devam etmesini sağlayabilir. FOX TV’de pazartesi günleri yayınlanan Yasak Elma ilk bölümleri ile eleştirilerin zirvesinde yer alsa da daha sonra 5 sezon boyunca devam etmiş hatta önümüzdeki sezonda 6. yılına devam edecek. Duy Beni dizisi de her ne kadar eleştirilse de senaryosu güzel olur oyunculuklar beğenilmeye devam ederse yeni 2. sezonda da Duy Beni dizisini izleyebiliriz.
Duy Beni Dizisini Nasıl Buldunuz?
Duy Beni dizisini nasıl buldunuz sorusuna sosyal medya RTÜK ve izleyici açısından bakmak gerekir. Aile açısından bakacak olursak oldukça ciddi sorunları olan sahneleriyle izlenecek bir dizi olmadığını hissettiriyor. Kanal açısından bakacak olursak gittikçe reytingleri yükselen ve reklam kazancı artan dizinin RTÜK tarafından ceza alması kanalı oldukça zorlayacaktır. Sosyal medyadaki eleştirilere bakacak olursak Duy Beni dizisi gerçekleri yansıtmayan sırf reyting için olmadık sahneleri ile reyting almaya çalışan bir dizi görünümünde.
Duy Beni Dizisini Nasıl Buldunuz? İzleyici Yorumları Duy Beni Dizisini beğendiniz mi Nasıl Buldunuz? Duy beni dizisi İzleyici Yorumları. Duy Beni dizisini sizler nasıl buldunuz beğendiniz mi yorum ve görüşlerinizi aşağıya yazabilirsiniz. Yorumlarınızı merakla bekliyoruz.
34 yorum
Ben çok beğendim her perşembe zevkle izliyorum
Her ne kadar Star TV Duy Beni dizisine sahip çıkıp Perşembe’nin en çok izlenen dizisi dese de reyting sonuçları durumun iyi olmadığını gösteriyor. Tepki toplayan sahnesi sebebiyle olumsuz da olsa gündem oldu ancak oda ne kadar etkili olur aşikar. Kısacası dizi beklentilerin altında ve Star TV yine şeytanın bacağını kıramadı..
duy beni dizi nin devam etmesini cok istiyorum ، benim gördüm lise ile ilgili diziler benzemeyen harika bi tarafi var ، biz bilmiyoruz ve görmiyoruz ama ، gerceklerdide böyle bir durumlar yok degil . . . .
Hocam kesinlikle haklısınız millet böyle dizilerden bıktı çünkü birsürü lise dizisi var her şeyi tekrar tekrar izle sonra yine sar başa.Bence dizi klişeler klişesi yakın zamanda kanal fişini çekmek zorunda kalacak çünkü reytinglerde çok geride her zamanki gibi yine bizi şaşırtmadı.TV lerde yayınlanan bütün diziler birbirinden farksız o yüzden TV de dizi izlemem çünkü konusu belli fakir kız zengin erkek bütün diziler saçma sapan rtük işini yapmadığı sürece bu yol yol değil.
Katliyorum…
Final olmasın daha yeni dizi belki zamanla reyting rekorlarını bile kırar fütfen final olmasın eleştiri yapılabilir sahneler azaltılsa belki herkes sever
Gayet güzel bir dizi bitmesinn
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
EŞEK KADAR İNSANLARA LİSELİ DİYE DENİLEN BOK SUYUNA DÜŞMÜŞ BERBAT BİR DİZİ
Seni koymadan o bok suyuna KAP’a çeneni dünyanın en güzel dizisi duy beni lütfen Caner abi Rabia abla hepiniz devam edin lütfen yalvaryýorum
öylemi janim sensin o izleme o zaman
lise dizisi degil çete mafya dizisi olmuş,çete mafya dizisi yapacaksan okulda ne işin var siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ,hele bir sahnesi var kız ve erkek ögrenciyi soyup darp etmeleri yokmu,beyinleri örümcek baglamış resmen ,diger bir sahne varki evlere şenlik ve dahi trajı komik sahne şu ,sandalye pencereden atılır agır çekim bir şekilde yazı herkesin görececi şekilde düz dudur….. yok daha neler tesadüfün igne deligi
vel hasıl bu dizi baştan aşagın fiyasko
hani gençler arasında bir tabir var yav siz ne yaşıyorsunuz ne işiyorsunuz bizede söyleyin bizde içelim
yurdum insanın ayarlarını bozmayın
o sadece dizi istemiyiorsaniz izlemeyi
Evet dogru çocuklara kötü örnek oluyorsa izletmeyin kardeşim siz istemiyorsunuz diye sevenler cezalandırılamaz
Mafya ne demek onu bi anlasanasen önce. sonra buraya gel öyle konuşalım. Ayrıca hayat-tesadüf.
Siz de önce yazım ve nezaket kurallarını öğrenin, sonra yorumları eleştirin
Duy beni dizi bu güne kadar gördüğüm en mükemmel dizi. Beni ve tüm duy beni dizi seircilerini her hafta perşembe günü star tv kilitliyorsunuz Ve bu dizi asla erken final yapmamalı.Duy beni dizi oyuncularından senaristlerine yönetmenine kameramanlarına Kısacası duy beni ailesine ben kendi adımdan teşekkür ederim. Bu dizi asla erken final hak etmiyor bi 3 4 sezon gidebilir değil gider. ERKEN FINAL HAK ETMIYOR!
Ve ben seirciler 7 bölüme sabırsızlıkla bekliyoruz.
TEŞEKKÜRLER
Çok çok çok iyi bir dizi asla erken final yapmasın ve benim gibi düşünen bir çok duy beni izleyjilerinin olduğunu düşünüyorum 7 bölüm süper gelicek sabırsızlıkla bekliyorum en az 5 sezon olmalı sizi seviyoruz duy beni
duy beni asla bitmesin o lisedeki planlar gerçek degil lütfen erken final olmasin
Berbat bir dizi.Diziyi sevenler size sesleniyorum hayatınızda hiç dizi izlememişsiniz.
Sen bence hiç dizi izlememesin çok çok iyi dizi bence düşün bidaha bu dizi için kötü konuşma
Berbat ötesi bir film
Her haliyle kötü örnek. Küçük yaş evliliklere karşı çıkanlar, küçük yaş flörtlere neden karşı çıkmıyor. Okul değil aşk yuvası.
Önce sen dizi ve filmin ayrımını öğren sonra gel burda yorum yap aksi halde hiç bir diziye böyle itamda bulunma.
Zümrüdüanka önce siz tanımadığınız birine ” sen” deme cüretini nereden buluyorsunuz? Siz film veya dizi yazmama mı takıldınız, yoksa yaptığım yoruma mı? Nerede ne yorum yapacağımı size soracak değilim. Ha ayrıca burda değil burada, itam değil itham😐
Duy beni dizisi çok güzel final yapmasın bu arada beğenmediyseniz izlemeyin
Toplum olarak nasıl bir ahlak çöküntüsünün içindeyiz, çocuklar resmen okulun her yerinde sarmaş dolaş sevgili modunda. Eğitim yuvası değil de aşk yuvası sanki. Diğer sayısız olumsuzlukları söylemiyorum bile. Beğenmeyenler izlemesin kafasını anlamıyorum, mesele dizinin evlatlarımıza kötü örnek olması…
Hatatda izlediyim 1-ci muhtesem dizi
Lise seviyesindeki öğrencilere kötü örnek oluyor bu sahneleri gören günümüz öğrencileri bu filmden etkilenecek böyle bir kolej olabilir mi bu devletin polisi ve savcısı var resmen seyirci ile dalga geçiliyor bence yayından kaldırılmalıdır.
hiç iyi bulmuyorum iğrenç bir gençlik örneği
Birkaç gündür haberlerdeki ortaokul öğrencisini izlediniz mi? Okulunun bahçesinde öldü. Bir müddet önce arkadaşları tarafından şiddete uğramış. Şimdi soruyorum; acaba arkadaşları bu ve benzeri dizileri izlemiş olabilir mi? Dilerim bir gün sizlerin çocukları veya en yakınları bu durumlara maruz kalmaz. Hâlâ beğenmeyen izlemesin diyor musunuz?
Hayyr final yapmasın başkalarının eleştirisi umrumda degil eger çocuklara kotu ornek oluyorsa izletmeyin biz çook seviyoruz eger final yaparsa asla sizi affetmeyecegiz başkaları sevmiyor diye seven insanları cezalandıramasınız bana iyi örnek oldu böyle zorba insanlar hala var final yapmasın ama kotu sahneleri azalta bilirsiniz eleştiri yapıla bilir sahneler olmadan.Çook güzel dizi harika lütfen duyun bizi diziyi seven insanlarda var unutmayyın artık gerisi sizin vicdanınız🥲
Duy beni bence şu zamana kadar en iyi dizi reytingleri alt üst yapdy hiç bir zaman bitmesin
Sırf Ozan için izliyorum. Ekim Kanat aşkı biraz çocukça geliyor bana ve nedense Melisa’yı seviyorum.
Aziz de farklı bir gelirim katıyor.
Lütfen Canar abi Rabia abla beni seviyorsanyz final yapmayın hepinize diyorum lütfen final yapmayın bensizin hepinizi seviyorum .sevmiyenler izlemesin sizi zorlayan yok neden final yapıyorsunuz eğer yaparsanız intar edejem
niye bittin çok sewdigim diziýdin duý beni nolur