Çocukluk Dizisini Nasıl Buldunuz? Gerçek İzleyici Yorumları
Fox Tv de 9 Ekim 2020 cuma günü Bay Yanlış dizisinin yerine başlayan Çocukluk dizisini nasıl buldunuz diziyi beğendiniz mi beklentilerinizi karşıladı mı bu konular hakkında merak edilenlere yanıt vereceğiz. Ayrıca Çocukluk Dizisini Nasıl Buldunuz? Gerçek İzleyici Yorumlarını ve görüşlerini sayfamızda detaylıca sizlerle paylaşacağız.
Çocukluk Dizisini Nasıl Buldunuz?
Çocukluk dizisi ilk bölümü ile 9 ekim cuma akşamı yayınlandı. Diziyi izleyen sizler ve bizde konu hakkında yorumlarınızı yazmak istiyoruz. Çocukluk dizisini nasıl buldunuz? İlk bölümü ile gayet heyecanlıydı bize göre. Aile olmayan kimsesiz çocukları konu edinen Çocukluk dizisinin konusu çok güzeldi Çocukların aile özlemleri beklentileri güzel işlenmiş. Bazı hataların olması ile birlikte bence konu güzel işlenmiş. Sizler de Çocukluk dizisi ile ilgili yorumlarınızı aşağıdaki yorum kısmına yazabilirsiniz.
Çocukluk Dizisi Gerçek İzleyici Yorumları
Çocukluk dizisini izleyenler seyircilerimizden yorum kısmına yorum yazmalarını bekliyoruz. Çocukluk dizisi yayınlanan ilk bölümü ile seyirciden nasıl yorumlar alacak? Sizlerde Çocukluk dizisini izlediyseniz eğer yorum kısmına yazıp diğer izleyicileri bilgilendirebilirsiniz. Bizlerde sizin dizi ile ilgili yorumlarınızı merakla bekliyoruz.
Çocukluk Dizisi İzlendi mi Tutuldu mu?
Çocukluk dizisi ilk bölümü ile çok beğenildi. Yeni diziler merak edilir ve genellikle ilk bir kaç bölümü izlenir. Çocukluk dizisi de önceki adı Kimsesizler olduğu için dikkatleri üzerine çekmişti. Yeni adı Çocukluk olunca da herkes merakla adı neden değişti diye izlemişti diye umuyoruz. Çocukluk dizisi ne kadar izlendi tutuldu mu bunu bize reytingler söyleyecek.
Çocukluk Dizisi Erken Final Yapar mı?
Çocukluk dizisi erken final yapar mı diye ilk bölümden itibaren merak edilir. Çocukluk dizisi de ilk bölümünden itibaren reytingleri nasıl ilerleyecek? Dizinin ilerleyen bölümlerinde AB TOTAL reyting sıralaması artacak mı düşecek mi? Çocukluk dizinin birkaç bölümünün ardından reyting sıralamasına bakılarak erken final mi yapacağı yoksa devam mı edeceği anlaşılır. Sizce Çocukluk dizisi erken final yapar mı? Çocukluk dizisi bitmeli mi? Yorumlarınızı aşağı yazabilirsiniz.
Çocukluk Dizisi Gerçek bir Hikaye mi?
Çocukluk dizisi gerçek hikaye değil. Yaşanmış bir hayat öyküsü değil. Ancak kimsesiz çocukların hayatı ve onların çocuk yuvalarında bekleyişleri, hüzünleri sevinçleri, kavgaları diziye uyumludur elbette. Bazı sahneler dikkat çekmek için abartılı olarak yazılsa da çocukların yaşadıklarının büyük bir kısmı gerçektir diye tahmin ediyoruz. Sizce Çocukluk dizisinde yaşananlar gerçekle örtüşüyor mu, yoksa sadece abartı mı? Yorumlarınızı aşağı yazınız.
Çocukluk Dizisiyle ilgili Çocukluk Dizisini Nasıl Buldunuz? Gerçek İzleyici Yorumları görüşleri konumuza sizler de yorumlarınızı yazarak diziyle ilgili samimi görülerinizi aşağıya yazabilirsiniz. Çocukluk Dizisi Oyuncu Kadrosu ve karakterlerini bu sayfadan görebilirsiniz.
İzleyici Yorumu: 9 Ekim cuma günü merakla izledim Çocukluk dizisini. Kimsesizler diye çıkmıştı ilk fragmanı, sanki o isim daha iyiydi. Diziyi fena bulmadım, bazı sahneleri çok etkileyici idi, Mavinin arkadaşlarını sahiplenişi çok güzel sahnelerdi. Ancak çocuk çolukla izlenecek bir dizi gibi olmamış, çünkü yatak sahneleri felan çok gereksiz olmuş. KIRMIZI odayı izliyordum, buna bakayım dedim pişman olmadım ama çok da beklentimi karşılamadı. Sanırım 4 oranında reyting alır. Bay Yanlış dizisi de güzeldi, onu erken bitirmelerini istemezdim.. Çocukluk dizisi çok beklentisi olanların izleyeceği bir dizi değil ama ülke gerçeklerini görmek için iyi bir dizi olabilir.
Çocuk dizisni būtūn bölūmlerini būyūk ilgiyle izledim.
Bi çok izlediğim yerlerinde ağladığım be duygulandım olmùştur.
Gerçekciydi herkes rollerinde iyidi.
Gerken bitmesine ūzūldūm.
Harika bir diziydi ama erken final yaparak aslında seyirciyi değilde ceplerine giren parayı hesapladıkları için bu kararı alan yetkilileri kınıyorum malesef artık herşey menfaat herşey maddiyat 😠
Hiç güzel deyil
Çocuğun taksiyle kaçırılma sahnesi bir kepazelik okadar olay yaşanıyor taksici ilgisiz halk ilgisiz telofon var annede aramak aklına gelmiyor sonra arıyor jarz bitiyor esi biz sala giz ama sanırım bukadarda deyiliz bence kendinize ya çeki düzen verin yada bu işi bırakın artık ben izlemiyorum bilin istedim ?
Gerçekten güzel bnm ir filmdi ama o Ayşegül mahiri öotükten sonra gerçekten itici bir film oldu ayrıca o mavi ne biçim Bi karakter ya çok itici birisi hergördüğümde hemen değiştirelim geliyor kanalı bnce fox un şimdiye kadar yaptığı en çirkin filmdi
Dizi güzel yalnız çocuklar çok denetimsiz kendi kendilerine bakıyor gibiler minik oyuncular çok başarılılar Ķübra çok başarılı bir oyuncu ama bu dizide pasif bırakılmış
Dizi konusu itibariyle güzeldi .
Amacı dışına çıktı amacınız yuvadaki çocukların hikaysi ise cinsel içerik jatmanın ne anlamı var ayşegülün mahiri öpmesi çok saçma.
Anlamakya zorluk çekiyorom böyle bir filim gerçek hayat da bilemalzemeside çokken ayşegül ile mahiri öpmesi tüm öocuklar bile ilgi sarmışjen diziye bence Türk aile yapısını ahlağını dinamitlemek.
Baştan aşağı yanlışlarla dolu.Cocuklarin başında bir anne figürü yok 10 yaşındaki kız annelik yapıyor.Allah aşkına bu zamanda kim yalnız çocuğunu okula gönderiyor.İstedikleri yere gece vakti bile gidebiliyor.Tanimadiklari insanların evine gidiyorlar.Dedektiflik yapıyorlar.Delikanli bir çocuk yemek yapıyor.Hic mi kadın oyuncu bulamadınız.Neyse evi düzenleyen bi kadın gördük ilk bölümlerde o da yoktu.Yani bu çocuklar sahipsiz gibi.
Yorumları okudum. Çocukların rollerini abartılı bulup beğenmeyenler çoğunlukta. Bence gidişat iyi. Maviye biraz abartılı imtiyaz tanınmış o kadar. Mahiri babası yerine koyuyor takdir ediyor dediğim Ayşegülü saçma bir şekilde adama aşık ettiniz. Bir çocuk dizisinde bu ne şimdi. Aralarında o kadar yaş farkı olan iki kişiyi dudak dudağa öpüştürüp ne yapmaya çalışıyorsunuz. Bence babası yerine koyup dizi o minvalde ilerlese daha hoş olurdu. Her dizide illa bir aşk meşk hikâyesi olmak zorunda değil.
mavi yurtda yöneticimi..müdürmü ..her çocuga baskın karakter analizi yapıp psikologluga soyunmuş..çocuk alt ucu…hiç bir yurtda bu kadar bacak kadar çocuk kimseyi yönetemez.abartı..Bu kızı her diziye sokuşturmayın ..aynı öyle bir geçer zamanki dizisindeki osman gibi..çocuk o kadar abartıldıki sonradan herkesin gıcık oldugu itici bir karaktere dönüştü..maalesef beren de öle..her diziye öle yada böle sokuşturuluyor.kadın dizisindeki nisan bu rol için yeterliydi..etkilendim mi bu öyküden maalesef hayır..sadece dodoyu çok sevdim..o kadar..
Bakim evinin yoneticisi Mahir mi yoksa Mavi adindaki cocuk mu…Gercekte boyle bir sey asla olmaz. Ne Maviymis kardesim. Koca bakim evini cekip ceviriyor. Butun cocuklarla ilgileniyor. Herkese efelik tasliyor. Bu ne bicim dizi boyle..
Dizi güzel ama Mavi rolünü oynayan çocuk çok itici. Başkası oynasa izleyeceğiz. Bu kadar çocuk oyuncu varken neden bu sevimsiz ve itici kızda ısrar ediyorsunuz anlamıyoruz. Biz de o zaman izlemeyiz. Itici ve sevimsiz oyuncunuzu kendiniz çekin kendiniz izleyin.
Yuva gerçek yuva sisteminden bir çok bakımdan çok uzak. Çocuk oyuncular rollerini güzel oynuyorlar ama sanırım senaristler konuyu kaleme alırken fazlaca araştırmamışlar. Kişiliklerde büyük hatalar var. Mozinin aşırı terbiyeli, anlayışlı, tahammüllü oluşu gibi. Mavinin kişiliği ise süper yanlış. Müdürü, danışmanı azarlamalar, yurdu yönetmenler, tüm sorunlara çözüm bulma hırsı ve hadsizliği, psikoloğun, pedagogun çözmesi gereken konuları güya kendi çözüyor olması,çocuklara uyguladığı aileni unutacaksın mobingi, Dodoyu kendine bağımlı hale getirme yanlışı, büyükler dururken bir eve camı kırarak balkondan girerek sözde çözüm bulma taşkınlıkları vs.. Kişilik süper yanlış bir örnek. Emin olun bir yuvada bu kişiliğe bu şekilde müsamaha gösterilseydi çoğu çocuğun şizofren olmasına yol açılırdı. Oyuncunun bir kabahati yok ama kişilik dev bir hata! Keşke hikaye büyük bir binada, şevkatli bir kadın bakıcı, sorunlara çözüm bulan iyi bir pedagog, yan rollerde daha çok çocuk, aynı yurt müdürü ve danışman ile ve özellikle Mavinin yanlışları da önlenerek çekilseydi. Yurtlarda yetişip iyi bir eğitim alıp güzel yuvalar kurmuş iyi örnek abla ve abilerin de ziyarete zaman zaman gelip çocukların onlara özenerek ayakta kalma çabalarına değinilseydi çok daha gerçekçi ve güzel bir dizi olurdu. Toplumun bakış açısı ve yurt çocuklarına da güzel bir örnek olurdu Ama Bu haliyle bir çok aileyi evlat edinmekten vazgeçireceklerinden endişeliyim. Yurt müdürü Mahir Bey (cıkcık) zaten tartışılmaz düzeyde başarılı bir oyuncudur bu role de çok yakışmış olduğunu belirtmeliyim
Çok güzel bir dizi, vermek istediği mesajlar çok güzel.
Bencede bir aile çocuk secebilmeli çocukta böylece daha çok çocuğun ailesi olur.
Ailecek izliyoruz cok guzel dizi annelere babalara evlatlarını sokaga atanlar ıcın cok ıyı bir ders bence guzel dızı izliyoruz kavgalı cinayeti silahlı saldırı lı diziler den bin kat daha iyi. Kavgalı silahlı saldırı lı dızı istemiyoruz artık ya yeter ailecek neselenerek diziler olsun artık yeter
Mavi rolünü oynayan çocuk hiç rol yapamıyor. Bu güne kadar hiç bir projedeki rolünü beceremedi zaten. Ayrıca çok itici bir çocuk. Bu kız yüzünden beğendiğimiz diziyi izlemek gelmiyor içimizden…Lütfen bu kızı değiştirin. Ben hayatimda bu kadar sevimsiz bir çocuk görmedim..
dizi çok guzel ama mavi yani beren gökyıldız yurdun baskeseni gibi ödevlerinizi yapın yemeginizi yiyin hadi dodoya olan sevgisini anladıkta sacma sanki bana kahraman ama diger kızlar sempatik hele o sarısın olan ama guzel dizi mavi olmasaydı daha iyiydi bence
Tek kelimeyle basladigindan bu yana 2 bolumdur hayranlıkla izlediğim en güzel dizilerden bir tanesi oldu işleniş tarzı harika tek kelimeyle mükemmel bir dizi
Mavi karakterini canlandıran çocuk oyuncu Beren Gökyıldız yanlış bir seçim olmuş. Diziden soğumamın tek sebebidir. Kurumdaki diğer kızları canlandıran çocuklar bence çok daha güçlü karakterler. Anlamsız bir mavi odaklanması olmuş. Diğer kızların her birine ayrı ayrı hayran kaldım ama mavi benim diziye olan bütün sempatimi yerle bir etti. Bence güzel ilerleyen bir dizi olabilirdi , seçimler doğru yapılsaydı. Çok itici, çok ..
Dizi ülkemizde olan çocuk evleri ni konu yapmış ama hiç arastirmadan gerçek le hiç örtüşmeyen bir dizi
1.kiz çocuk ve erkek çocuk aynı evde bakılmaz
2. Kız çocukların başında erkek personel çalışmaz
3. Asla çocuklar boyle başıboş bırakılmaz
Daha bir sürü alakasız saçma davranışlar var
Madem böyle bı konu isliyorsunuz biraz araştırma zahmetine girseydiniz
Mavi ismindeki bu çocuğun hiç bir dizi veya filmini sevmiyorum oyunculuğu çok yapmacık bu çocukta ne buluyorlar anlamıyorum
Sayın yorumcu, siz diziyi nerenizle izliyorsunuz, hele hele Mavi karakterini canlandıran çocuk şu anda Tüm dizilerdeki en başarılı oyuncu, siz ister beğenin ister beğenmeyi paşa gönlünüz bilir.
Mavi ismindeki bu çocuğun hiç bir dizi veya filmini sevmiyorum oyunculuğu çok yapmacık bu çocukta ne buluyorlar anlamıyorum
Devletin hangi kurumunda çocuklar böyle başıboş.izletiyo mu izletiyo lakin yanlış mesajlar var.
Süper dizi👍
Efsane bir dizi bayıldım oyuncuları çok yetenekli inşallah tutar en güzel dizi ÇOCUKLUK
Ben merakla bekledim diziyi ama hayal kirikligi yasadim diyebilirim cocuklarla izlenecek bir dizi degil cocuk bakim evi ama kadin yok duygusunu alamadim dizinin oyuncular cok iyi rollerini iyi yapıyorlar ama kurgu olmamamis umarim senaryoyu degistirirler bu dizi en fazla 10 bolumde final yapar.
Cok cok begendim insallah tutar . Vurdulu kirdili siddet iceren dizilerden biktik. Bi de modern dolandirici dizileri cikti. Bu hic olmazsa gercek hayat dizisi.
Yorumlara bakıyorumda bazı arkadaşlar dizinin mesajını henüz alamamış ilerki bölümlerde daha güzel anlayacaklarını umuyorum dizi süper gayet güzel oyuncularda süper oynamışlar tüm film ekibini tebrik ediyorum diğer bölümü iple çekiyorum tebrikler 🔟👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Çok güzel bir dizi olmuş beğeni ile izliyoruz devamını bekliyoruz oyunculara ve yönetmene Tskler
Mavi olan küçük kız duduyu çok etkilemesi bence yanlış anne gibi davranıyor artı dudu annesinin şampuanıyla hiç bir yere varamaz çocuğu kurum bunu unutturmalıki bir aile düzeni olabilmesi için bence dizi olmamış çok sürmez finala girer
Bu dizi çok saçma oldu hele mavi karekteri oynayan kız anne olmuş. Bir kurum sorunlu çocukları psikiyatrist eşliğinde onlara eskiyi unutturup yeni hayatlarına devam etmeleri için yardım etmeliler. Bu dizi olmadı çok sürmez final eder
Mavi olan küçük kız duduyu çok etkilemesi bence yanlış anne gibi davranıyor artı dudu annesinin şampuanıyla hiç bir yere varamaz çocuğu kurum bunu unutturmalıki bir aile düzeni olabilmesi için bence dizi olmamış çok sürmez finala girer
Merakla baktim.dizi nasil ilerliyor diye.basi bos cocuklar kendi hallerinde baska cocuklara umarim özendirici olup evlerini terketmelerine tesvik etmez.bence daha kaliteli disiplinli cocuk yuvasi olabilir.
Harika mükkemmel 10 numara yönetmenede oyuncularda çok Tskler tiryakisi olduğum dizileri unutturdu çünkü neden insanligimizdan utandimmm
yuvada birkadın bakıcı olması lazım ufak cocukları kim temizlik ihtiyaclarını karşılıyor biraz secici olmak lazımmış bence uluslar arası oyuncumuza yazık olmuş.
Herşey iyi güzelde yaşadığımız hayatta ve bu dizide sık sık söylenen “evlatlık” kelimesine karşıyım hiç bir çocuk evlatlık alınmaz “evlat” olarak kabul edilip bağrına basılır. Lütfen bu konuya dikkat ederseniz sevinirim. Saygılar.
Çocukların okula tek başlarına yürüyerek gitmesi ve bir küçük çocuktanda sorumlu olması, anahtarlarıyla yurda girmeleri, sadece 2 erkek görevli işe kalmak zorunda olmaları, Erdal Beşikçioğlunun maviyi arabadan indirip yanlız sokakta yaşayanlarla bırakıp gidebilmesi bunlar gerçek hayatta çocuk yetiştirme yurtlarında oluyorsa vay o memleketin haline ….
Dizi on numara beş yıldız süper şahane bir dizi…
guzel bir dızı değil
9 ekim cuma daha yeni dizi başladı çocukluk dizi ilk bölüm 1. 2. 3. 4 .5 .6..7 .8 .9. 10. bölümler daha çıktsın reytigler söyleyecek dizi tutusun herkese güzel iyi yazı yazarsın mayıs da kadar devam ettsin
9 ekim cuma daha yeni dizi başladı çocukluk dizi ilk bölüm 1. 2. 3. 4 .5 .6..7 .8 .9. 10. bölümler daha çıktsın reytigler söyleyecek dizi tutusun herkese güzel iyi yazı yazarsın mayıs da kadar devam ettsin bence beren gökyıldız iyi bir güzel oyunucu başarılar oldun iyi bir kız
Hiç beğenmedim dizide olsa çok yapmacık geldi bana çocuk yurduna hiç benzememis orası çocuklara bakan kimse yok
Bir sonraki gün geri sararak izledim çok beğendim orijinal, abartısız gerçekçi senaryo ve Mahir bey karekteri ve diğer oyuncu kadrosu süper. Başarılar dilerim. Not belki günü değişirse erken final yapma riski olmaz umarım.
Gerçekleri yansıtmıyo hiç , yetiştirme yurdundaki çocuklar bu kadar bakımsız ve başı boş değiller .Devlet çocukların bakımında bu kadar sorumsuz değil
👏👏👏 kadın tadında bir dizi. Etkileyici ve bay yanlış a kıyaslanamaz çünkü çok daha iyi.
Erdal beşikcioğlu bu diziye gitmemiş. Behazt ç. Gibi Bi dizi beklerdik.. Dizi çoluk cocuk sıradan..