Çocuk Dizisi Reyting Sonuçları, Tutuldu mu İzlendi mi Devam Eder mi?

Çocuk Dizisi Reyting Sonuçları, Tutuldu mu İzlendi mi Devam Eder mi? Çocuk dizisi yeni bölümleri 9 eylül pazartesiden itibaren Star TV ekranlarında yayınlanacak. Çocuk dizisi ilk bölümünden itibaren izlendi mi reytingleri nasıl? Çocuk dizisi uzun süre devam eder mi bilgilerini sizlerle konumuzda paylaşıyoruz. Çocuk dizisi reyting sonuçlarını her hafta güncelleyerek Çocuk dizisinin izlenme durumunu sizlerle paylaşacağız.

Çocuk Dizisi 12. Bölüm Reyting Sonuçları 3 Aralık salı reytingleri nasıl?26 Kasım salı reytingleri nasıl

Çocuk Dizisi 11. Bölüm Reyting Sonuçları 26 Kasım salı reytingleri nasıl?

12 Kasım salı reyting sonuçlarıÇocuk dizisi reyting sonuçları 12 Kasım 2019

Çocuk dizisinin son reytingleri 5 Kasım 2019Çocuk dizisinin son reytingleri Kasım 2019

Çocuk dizisi 1441 Productıon imzalı bir dizi. Yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor. Çocuk dizisi senaryosunu da Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız yazıyor. Başrollerinde Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney gibi oyuncuların yer aldığı Çocuk dizisi hikayesi oyuncuları oyunculukları ile bu sezonun en çok konuşulacak dizileri arasında yer alıyor.

Çocuk Dizisi Oyuncu Kadrosu Rolleri için TIKLAYIN.

Çocuk Dizisi Reyting Durumu, İzlendi Mi?

Çocuk dizisinde 4 kadın anneliklerinin geçmiş günahlarını ödüyor. Çocuk oyuncu Efe’nin anne kim, Efe’nin annesi Şule değil mi? Soru işaretlerinin cevabı da Çocuk dizisinde bulunacak. Çocuk dizisi reytingleri nasıl olacak? Hikayesi çok beğenilen ve fragman yayınlandıktan itibaren merakla beklenen dizi Çocuk’un reyting durumu bilgileri hepsi konumuzda sizlerle olacak.

Çocuk Dizisi 6. Bölüm Reyting Sonuçları 21 Ekim Pazartesi Total

21 Ekim Pazartesi günü reyting sonuçlarıÇocuk Dizisi 6. Bölümde nasıl sonuçlar aldı? Reyting Sonuçları 21 Ekim Pazartesi Total

Maalesef Çocuk dizisi 3 total reyting oranının altına düşerek 21 Ekim pazartesi günü ancak 15. sırada yer buldu. Bu kötü gidiş sonrasında Çocuk dizisinin kısa süre içinde erken final kararı alması bekleniyor.

İŞTE YENİ SEZON İLK BÖLÜMLERİN REYTİNG ORANLARI;

Çocuk dizisini reytinglerde büyük bir rekabet bekliyor. Çünkü diğer kanallarda pazartesi günü yayınlanan diziler önceki sezondan kalan başarılı diziler. Pazartesi günü Kanal D de Zalim İstanbul, Atv de Can Evim, Yasak Elma ve Çukur dizileri var. Bu pazartesi Çukur dizisinin yeni bölümü olmasa da ilerleyen bölümlerde en zorlu rakipleri arasında yer alacak.

Çocuk dizisinde Akça kendi annesi hayat kadını olduğu için çocuğununda böyle bir durum içinde kalmasını istemez ve kendi evladından vazgeçer. Akça evladını zengin bir aileye verir. Şule Akça’nın bebeğine ömür boyu bakacağına dair söz verir. Şule bebeği alır ve eşine de kendi bebeği gibi tanıtır sevdirir. Bu işin içinde kayınvalide Asiye’de vardır. Asiye ‘de Efe’nin alınmasını ve bakılmasını ister.

Efe bu evde büyür bu ailenin çocuğu olarak bilmektedir herkes onu. Ancak bir gün Şule hamile kalır ve kendi bebeği olur. Şule Efe’yi severken kendi bebeği ile ilgilenir ve aslen kendi çocuğu olmayan Efe’ye uzaklaşır. Efe kendini evde yabancı hissetmeye başlar. Herkes Şule’ye tepki gösterse de kendi çocuğu olmadığı için artık ona sevgi gösteremez. Kayınvalide Asiye Efe’yi eve getiren kişi olduğu için Şule’yi uyarır. Şule ise gerçekleri anlatmakla tehdit eder onu. Asiye Hanım çaresiz kalır çünkü gerçekleri oğlu öğrenirse onu terkedeceğinden korkar.

Çocuk Dizisi Erken Final Yapar Mı?

Çocuk dizisi yeni bölümleri 9 eylülden itibaren yayına başladı. Çocuk dizisi yeni bölümlerinden itibaren reytingleri nasıl oldu? Reyting durumuna bakarak ilerleyen bölümlerde erken final mi yapacak yoksa uzun soluklu devam edecek mi bu sorunun cevabını verebiliriz. Çocuk dizisinin erken final yapacağını zannetmiyoruz. Çünkü oyuncu kadrosu ve oyunculukları ile çok dikkat çekici bir dizi. Reytinglerde de başarılı olacağını tahmin ediyoruz. Çocuk dizisi bu sezon yayınlanacaktır ancak reyting durumu olur da kötü giderse yakın zamanda erken final yapabilir.

Çocuk dizisi yayınlandığı iki bölüm de reytinglerde 6. sırada yer aldı. Reytingler bu düzeyde giderse sezon sonuna kadar yayınlanabilir. Ancak reytingler daha fazla düşerse kanal erken final kararı alabilir. Çocuk dizisi yayınlandığı sürede reytingleri nasıl gidiyor? Her hafta güncelleyerek bilgilerini paylaşacağız. Bu sayede dizi erken final kararı alır mı? Yorumlarınızı sizlerle yorum kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.

Sıra Tarih RTG (%)
6. Çocuk 16 Eylül 2019 Pazartesi Reytingleri 4
6. Çocuk 9 Eylül 2019 Pazartesi Reytingleri 3

Çocuk dizisini izliyor musunuz? Çocuk dizisi reyting durumu nasıl? Çocuk dizisi reyting grafiğini sizlerle paylaşarak erken final mi yapacak yoksa devam edecek mi ilerleyen bölümlerde bunu daha net bir şekilde söyleyebiliriz.

Çocuk Dizisi 7 Ekim Pazartesi reytingleri – Erken Final mi Yapacak?

Çocuk dizisi hem oyuncu kadrosu hemde senaryosu oldukça iyi olmasına karşın reytinglerdeki gerilemesine devam ediyor. Çocuk dizisi 7 Ekim pazartesi gününde yayınlanan 5. bölümü ile reytinglerde oldukça geriledi. Almış olduğu 3 oranındaki total reyting ile sıralaması ancak 14. sırada yer bulan Çocuk dizisinin erken final yapması bekleniyor. Erken final ile ilgili bir gelişme olursa buradan yazacağız ancak görülen o ki Çocuk dizisi bu reytinglerle daha fazla devam etmesi imkansız görünüyor. İşte Çocuk dizisinin 7 Ekim tarihinde aldığı total reyting sonuçları:

Çocuk dizisi son reyting sonuçları 7 Ekim pazartesi

NOT: Çocuk dizisi şimdilik devam ediyor, 14 Ekimde Milli Maç nedeniyle yayınlanmayacak olan Çocuk dizisi kaldığı yerden 21 Ekim Pazartesi devam edecek. Ancak reytinglerin 3 altına düşmesi durumunda sevilen dizinin yeterli reytingler alamadığı gerekçesi ile erken final karaRı alacağını öğrendik. Böylesine güçlü bir kadroya yazık olacağını düşünüyoruz. Umarız yöneticiler Çocuk dizisine biraz daha şans verebilir, ya da farklı bir güne alarak dizinin pazartesi gibi zor bir günde diğer dizilerin arasında kalmasından kurtarırlar. Ne Dersiniz? Çocuk dizisi başka bir güne alınırsa reytingleri biraz toparlanır mı sizce?

Yorum yaz

71 Yorum

  1. cocuk dizisi tüm kadrosuyla gerçeği yaşattı. İsmail Hacioglu gibi ustayı izlemek son derece keyif verdi.kadın dizisi güzeldi ama bir dizi de bir yıldan sonra keyif vermiyor uzantıları oluyor.çocuk dizisi tadı damağımizda kaldı. tüm ekibe tebrikler

  2. Avatar “ÇOCUK”

    İlk başta şöyle düşünmek gerekir Çukur kaç bölümdür oynanıp izlenen bir dizi Çocuk ise yeni seyirci kazanacak olan bir dizi ikisini aynı güne sıkıştırmak seyirciyi Çocuğa yönlendirmez aksine kaybettirir ancak az reyting alan bir dizi gününde izlenmesini sağlamak çukurun fanı olan izleyiciyi bile ‘Çocuk’ dizisine yöneltecek düzeyde bir senaryo ve oyunculuk var. Devamı mutlaka gelmeli

  3. Çocuk dizisi mükemmel bir dizi salı gününe almak hataydı.bence pazartesi çarşamba olarak gününü değiştirmek reytingleri artıracak.

  4. Çok güzel bir dizi final yapılmasın.salı günune almak ile hata yapıldı.çünkü salı kadın var.bence pazartesi veya çarşamba gününe alınsın.

  5. Avatar Hasan için bakıyorum

    Gerçekten çok güzel bir dizi herşey reyting sıralaması olmamalı ismailin oldugu herşey güzel sadece İsmail için bakıyorum

  6. çocuk dizisi kadrosuyla mükemmel. izlendiği gün birçok rakip dizi var.herşey reyting olmamalı. İsmail Hacioglu genç kuşak sanatçıları içinde süper bir güç. Tüm tiyatro sanatçılarına saygımız var.İsmail Hacioglu her haliyle mükemmel oyunu sergiliyor. onu görmek için diziyi sabırsızlıkla bekliyoruz.gurur duyuyoruz böyle bir yetenek üstün performans göstermesinden

  7. Final olamazzz suc bütün sizin ilk bölümlerini pazartesi koymasaydiniz carsamba gunu gibi koysaydiniz geri sali veya pazartesiye koysaydiniz eminim millet buna donerdi millet farkina varamadi benim oglum dizi hastasi anne bu nasil bir dizi diye en sevdigi dizileri burakti 33 yasinda hasanin cok iyibi oyuncu oldugunu soylemisti iyiki demis mukemmel lutven kaldirmayin hic olacak sey degil

  8. Gelmis gecmis en güzel dizi benim cevremde herkes haftayi zor bekliyor eger biterse basta ben tv zevkim bitecek böyle bir dizi yok oyuncu kadrosu hasan ali kemal hepsi mukemmel bu dizi kalkarmi hic olacak seymi elbet görecekler seyircisi cogalacak

  9. Senaryosuyla oyuncuların karakter uyumu 10 numara olmuş böyle bir diziyi bitirip yazık etmeyin ama biz izleyicilerede iş düşüyor ben etrafımdaki izlemeyenlere bahsediyorum güzel dizi izleyin diye mesela…

  10. Avatar Celal özkan

    Dizi çok güzel gidiyo daha gizemli senaryolarla muhteşem oyuncu ismail hacıoğlu gibi bir çocuğu tanımış oldum 68 yaşındayım oğlum yaşındaki bu oyuncuyu taktir ve tebrik ediyorum hiç dizi seyretmezdim bu yaşa kadar ilk defa bu diziyi seyrediyorum ismail oğlum Türk sanat dünyamız için çok büyük bir şans artık bu oğlumuzun her dizisini kaçırmam ismail oğlumuza hayatında başarılar dilerim Sakaryadan selamlar

  11. Kesinlikle çarşamba gününe yada cumartesi gününe alınmalı, güçlü uzun süredir tv de olan dizilerle karşı karşıya yazık etmeyelim kadroya…

  12. Avatar F. Nımet Zeybek

    Muhteşem senaryo , muhteşem oyuncular…İsmail Hacıoğlu içimize işleyen oyunculuğuyla nerdeydi bunca yıl? Anne rolündeki muhteşem performans unutulur gibi değil , bu sezonun dizisi bence, ikisi kutluyorum

  13. Avatar Aytaç akkoc

    Böyle muhteşem oyuncular bayıldım başarılarının devamını diliyorum yeni bölümlerini merakla bekliyorum

  14. Avatar Müşerref Geneş

    Çocuk dizisi hayatın gerçeklerini gösteren dramatik bir yapım beğenerek izleyen biriyim tv lerde eleştirilecek o kadar çok diziyi şikayet etmiyorsunuzda çocuk dizisinimi eleştiriyorsunuz çocukların ruh halini toplumun içinde gerçek hayattaki kirli ruhlular bozuyor çocuk dizisinden ne istiyorsunuz!lütfen diziyi ilgililer kaldırmasın.

  15. İyiki günü değişti arkadaş ne çok saçma dizi var ya çocuk dizisi gibi güzel diziyi hiç yayından kaldirilirmi yaaaa İsmail Hacıoğlu çok güzel oynuyor hakkını veriyor süper bir dizi superrrrrrr

  16. Özel mi buldunuz hasani boyle bi oyuncu yok yaaa yok kardesim dedi cok iyibi oyuncu kacirma diye iyiki demis. Ali kemal bu cocuga kizim dizisindede bayilmistim ikiside cok tipli cok yakisikli cekici. O herkesin şu yakışıklı bu yakışıklı dedikleri bunlarin tirnagi olamaz cok iyi oyunculari getirmissiniz bir araya nazan kesal hepsi cok iyi boyle bir dizi yaptiginiz icin tskler

  17. Allahim boyle bir dizi yok bu senenin bir numarali dizisi herkes basladi bu haftayi zor bekliyoz diyen diyene. Hasan cok farkli bir oyuncu her oyuncu bir birine benzer karakterde ama bu bir yilmaz guney gibi bir irfan atosoy gibi ama ali kemalde cok farkli coook baskalari gibi degiller. Cokta tipliler

  18. Avatar Türkiye’nin başına gelmiş geçmiş en iyi dizi çocuk!,,,

    Çocuk dizisi yıkılıyor!.,,,,son bölüm olay!..Türkiye’nin başına gelmiş geçmiş en iyi en değişik farklı ve ilginç senaryo!,,, İsmail Hacıoğlu nun oyunculuktu harıka!,, bu kadar çer-çöp dizi tutarken çocuk dizisi kaldırılırsa hüsran olur !..böyle bi diziyi harcamayın yazık olur;(

  19. Avatar Yok böyle bi dizi!,,,çocuk kalsınnnn

    Çocuk Harika senaryo harıka !,,,farklı değişik!,, dizi yıkılıyor yaaa

  20. Avatar Çocuk dizisi final yapmasın!…yapamazzzz

    Çocuk dizisi yıkılıyor!.,,,,son bölüm olay!..Türkiye’nin başına gelmiş geçmiş en iyi en değişik farklı ve ilginç senaryo!,,, İsmail Hacıoğlu nun oyunculuktu harıka!,, bu kadar çer-çöp dizi tutarken çocuk dizisi kaldırılırsa hüsran olur !..böyle bi diziyi harcamayın yazık olur;(

  21. Pazartesi günleri çukur hep rekor kırmış durumda pazartesi gününde oynaması zaten saçmalık salı olabilir çarşamba olabilir başka günmü kalmadı güzelim diziye yazık olacak mesela ben çukura bakıyorum çocuk dizisini boş günde internetten izliyorum çok güzel bir dizi günü yüzünden yazık olur

  22. Lütfen final yapmayin izlediğim tek dizi bayılıyorum bu diziye ve her hafta merakla bekliyorum sadece günü değiştirilmeli veya başka bir çare bulunmalı akca ile hasan da ayrılmasın lütfen..

    • Insallah biter bu diziyi hic begenmiyorum zaten bitecekte

      • Nesini beğenmiyorsun dizinin bu senenin en iyi dizisi ÇOCUK birkere herkes büyük bir beğeniyle izliyor bu diziyi sen kaliteli diziden anlamıyorsan hiç izleme

  23. Ben de 6 bölümden izlemeğe başladım ve çok hoşuma gitdi 1-5 bölümü də internetden izledim ama inşallah final olmaz gününü değişseler iyi bir izlenme oranı olur

  24. Çocuk dizisi devam etsin severek izliyoruz günü deyissin mesela sali aksamları hiç birşey yok sali akşamina alinsin

  25. oyunculuk ve hikaye cok iyi sadece ismail hacioglu icin bile seyredilir gunu degissin kaldirmayin

  26. ESKİDEN REYTİNGTE SIKINTI OLURSA (Kİ GÜNÜ YANIŞ ) GÜN DEĞİŞTİRİLİRDİ BÖYLECE DİZİYE BİR ŞANS VERMEK OLURDU SAKIN KALDIRMAYIN…

  27. Çok güzel dizi bu senenin en güzel dizisi bence her sahnesi nefes kesici oyuncu kadrosuda süper bence günü degişsin cumartesi süper olur çünkü o gün dizi yok olur

  28. Harika bir dizi sadece Pazartesi çok fazla rakip dizi var yedirmeyin bu kadroyu bu diziyi gününü Cuma ya alın

  29. Dizi Harika ama günü yanlış Cuma Cumartesi Pazar çok Reyting bi dizi yok eğer günü değiştirilirse izlenir yoksa çok yazık olur diziye

  30. Bu dizinin hakki yenilmemeli cumartesiye alin pazartesi gunubharcamayin boyle guzel bir diziye cukur gibi manyak diziye bskiyor insanlar guzel bir dizi yazik iluyor lutfen cumartesiye alin devam etmeli

  31. Cok harika dizi kesinlikle devam etmeli bence cumartesi yatinlayin regtinglere kirar cok yanlis pazartesi olmasi cukur gibi sacma sapan diziye bakiyor millet bu guzel dizi regtingleri dusuyor yoksa cok guzel dizi kesinlikle devam etmeli

  32. Çok beğenerek izliyorum,konusyda çok farklı ve güzel.kesinlikle final yapmayıp uzun soluklu izlenmesi gereken bir dizi.özellikle ismail hacıoglu en sevdıgım oyunculardan ve diğerleride çok başarılı.çukurla çakışması kötü oldu eskı sezon dizisinin iZleyeni çok olduğu için şanssız bir güne denk geldi.inşaallah yayından kaldırılmaz

  33. Evet başka bir güne alınırsa belki kurtara biliriz gerçekten kadro ve ekip gerek görüntü ve genel yönetmenimiz Serkan binici çok başarılılar başka birgüne alınsa daha iyi olur

  34. Sakin kaldirmayin sakin korkudan hepimiz siraya gectik boyle bi oyuncu kadrosu boyle bir dizi kalkarmi baska gune koyun lutven rekor kiracak dizi

  35. Allahim pazartesiye koydunuz bu diziyi benim oglanlari 3 cu bölümünü seyretmis anne cocuk dizisi mukemmel ya diyorlar ama yazik aliskin olduklari dizi var internetten bakmislar. Bu hafta direk bunu acacaklar ama binlerce sasiran insanlar var hepiniz ayni gune koydunuz ben boyle bir dizi gormedim birde aski memnu

  36. Ne demek baska gune alinirsa reytink alirmi tabiki bir numara olmassa görün boyle bir dizi omrumde gormedim herkes aynisini diyor ama okadar kotu bir gune koymuslarki dort colugun cocugun seyrettigi cukur ve bizim aliskin oldugumuz zalim istanbul merak ettigimiz yerler var. Cocugu seyretmek icin mecbur kalip internete saldiriyoruz herkes aynisini diyor

  37. Nasıl kaldırdınız olmaz şahane bidizi yıllarca oynasa bıkmadan seyredilir cukurneymiş asıl o dizi kalksın valvarrım çocu kaldırmayın nefes almadan izliyoruz efeyi Hasan’ı yok etmeyin lütfen

  38. Bir numara boyle bişey yok yok lutven bitirmeyin lutvennn bu yillarca oynasa seyredilir gosterin millet bi dizi görsün sahaneeee

  39. Aaay butun hata sizin pazartesi konulacak dizimi bu. Milletin alisgin oldugu okadar dizi var bu dizi bir numara rekor kirar ama baska bi gune koysaydiniz herkes farkederdi gene alacaksaniz alin pazartesiye millet ne oldugunu bi anlasinlar hassni bi tanisinlar kesinlikle buna donerleddi cok kotu ettiniz guzelim diziyi gostermeden bitireceksiniz

  40. Diziye acilen kuvvetli esrarengiz bir karakter eklenmesi lazim. Ve tabiki gun degistirmesi lazim. ISMAIL HACIOGLU by dizide harcaniyor bence..

  41. Çok guzel bir dizi devam etmeli diger dizilerden farklı oyunculari çok deneyimli baska bir güne alsinlar biz yurt dışından takip ediyoruz lütfen diziyi kaldirmasinlar

  42. Çok guzel bir dizi devam etmeli diger dizilerden farklı oyunculari çok deneyimli baska bir güne alsinlar biz yurt dışından takip ediyoruz lütfen diziyi kaldirmasinlar

  43. Bu nasil diz arkadaslar efe evdeyken babanne anneye annelik yap cocuga diyor bagiriyor cocuga ev icinde surekli cocuk herseyin farkinda annesinin kotu davrandigi falan filan

  44. Pazartesi degil carsamba olsaydi reytink kirardi kitlenirdi diyorum yazik yaa lutven mukemmel bi dizi carsambaya koyun lutveeen

  45. Coook guzel dizi oyuncular hepsi birbirinden iyi herkes heyecan icinde bu diziyi konusuyor ama pazartesi oynatilirmi bukadar kaliteli bir dizi. Insanlar cukurla zalim istanbula alismis devam etmek zorunda carsamba koysalardi diyen diyene. Nasil seyredecegiz guzel bir dizi hemen kalkacak iste hep sizin yüzünüzden

  46. Avatar çocukdizici

    efe rolündeki çocuk ana baba rolündeki merve çağıran ve ismail hacıoğluna uyum açısından çok sırıtıyor
    ve bizim halkımız sarışın çocukları fazla benimsemiyor, uzun süreceğini sanmam ilk 2 bölüm sadece nazan kesal ve ismail hacıoğlu isminden yer aldı şimdi çukur ve fatih portakal da geldi

  47. Avatar Lale Güray

    Kayınvalidesinin kucağına zorla verdiği çocukla eve giden kadın kocasına ne demiş olabilir ki adam bebeğin kendi çocuğu olduğuna inansin. Bi de üstüne annesi de benim dediği halde. Bu boşluk bir şekil dolar herhalde.

  48. Bir kadın bir gün bir bebek alır ve eve gider. Kocasına da bu bebeğin babası sensin der. İşin ilginci annesi de benim. Kayinvalidem bebeği elime verdi ve beni sana yolladı bunları söylememi benim hiç hamile kalmadan anne olabileceğime inanacağını söyledi , der.

  49. Ya evli adamlar niye başkasına aşık oluyor bide eşinin yanında bu kadar rahat davrana biliyor ne saçma hep aynı konular

  50. Avatar Nesrin Çıldır

    Lütfen yine yine yine iki kardeş aynı kadına aşık olmasın yeterrrr
    Şu sapık zihniyetleri bırakın artık doğru düzgün örnek olacak senaryo yazın senaristler artık kopyala yapıştırı bırakıp kafalarını çalıştırıp yeni konular üretsin