Çocuk Dizisi Akça Kimdir? (Merve Çağıran) Bilgileri İnstagramı Resimleri

Yorum Yap 662 kez izlendi

2019-2020 sezonu dizilerinden birisi olan Çocuk dizisinde Akça karakteri kim olacak nasıl bir rolde oynayacak oldukça merak ediliyordu. Bizde bu konumuzda Çocuk Dizisi Akça Kimdir?, Çocuk Dizisi Akça Karakteri hakkında detaylı bilgiler neler ve Çocuk Dizisi Akça rolündeki oyuncunun gerçek adı soyadı bilgileri ve boyu yaşı kilosu saç rengi burcu hakkındaki detayları sizler için yazalım istedik.

Çocuk Dizisi Akça Kimdir (Merve Çağıran)Çocuk Dizisi Akça Kimdir?

Çocuk Dizisinde Akça karakterini kim oynayacak sorusuna hemen yanıt verelim. Çocuk dizisinde karakterini canlandıracak olan oyuncu Merve Çağıran oldu. Merve Çağıran Çocuk dizisinde canlandıracağı Akça karakterine özel olarak hazırlandı ve bu konuda bir süre eğitim bile aldı. Daha önce oynamış olduğu dizilerde rolünün hakkını fazlasıyla veren Merve Çağıran yine herkesten çok çalışıp rolüne tam hakkını vermek için uğraşıyor.

Akça Karakteri Kimdir? Çocuk dizisinde Akça Efe’nin öz annesidir. Akça Hasan’ın sevgilisiyken hamile kalır ve Hasan hapishaneye girdiğinde bebeğini doğurur ancak Hasan’a söylemez hamile olduğunu çünkü Hasan’ın çocuğunun hayatını da karartmasını istemez. Asiye her şeyden haberdar olduğu için Efe’yi evlatlık olarak aldırır ve Ali Kemal ve Şule’nin bilmeden onları büyütmesini sağlar. Asiye’nin hem torunu yanında olacaktır hem de Şule ve Ali Kemal çocuk hasreti çekmeyecektir. Ancak Şule çocuğun kendinden olmadığını bilse de Asiye’nin torunu olduğunu bilmez. Kendi çocuğu olunca da zamanla Efe’ye olan ilgisi azalır ve ona kötü davranır.

Çocuk Dizisi Oyuncuları Kimler Hangi Kanalda Ne Zaman Başlayacak?

Star Tv ekranlarında 2019-2020 sezonu için hazırlanan ve eğer yetiştirilebilirse 2019 Eylül ayında star tv de ekrana gelecek olan Çocuk dizisinin tüm hazırlıkları son gaz devam ediyor. Dizide Akça rolünde karşımıza gelecek olan Merve Çağıran kimdir? Merve Çağıran daha önce hangi dizilerde hangi karakterleri canlandırdı merak edilen tüm sorulara burada yanıt vermek istiyoruz. Çocuk dizisi Akça yani Merve Çağıran kimdir? Merve Çağıran daha önce hangi dizilerde oynadı? İşte Merve Çağıran hakkında sizlere bulduğumuz tüm detaylar..

Merve Çağıran Çocuk Dizisinde Akça rolündeÇocuk dizisi Akça rolü (Merve Çağıran) kimdir?

Star Tv de yeni sezonda yayınlanacak olan Çocuk dizisinde Akça rolüyle karşımıza gelen dizi oyuncusu Merve Çağıran kimdir? Merve Çağıran, 1992 yılında Balıkesir ilimizde doğmuş olan ve bir çok dizide ekranda gördüğümüz başarılı bir dizi oyuncusudur. Balıkesir’den sonra İstanbul’a yerleşmiş olan ve çeşitli sanat tüytro merkezlerinde oyunculuk eğitimleri alan Merve Çağıran oyunculuk ajansı sayesinde bir çok dizide oyuncu olma fırsatı bulmuş ve canlandırdığı karakterler ile adeta özdeşleşmiş olan başarılı bir oyuncudur.

Merve Çağıran sektörde uzun yıllar boyunca tutunmuş bir çok dizi ve filmde üst düzel roller almıştır. Merve Çağıran geçtiğimiz sezon Show TV ekranlarında yayınlanan Çarpışma isimli dizide Meral karakterini başarıyla canlandırmıştır. Merve Çağıran Çarpışmadan önce star tv de ekrana gelen Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde onun öncesinde de Fi dizisinde kendisini göstermiş ve oyunculuk becerisi ile herkesin takdirini kazanmıştır.

Çocuk Dizisi Akça hakkında bilgilerMerve Çağıran’ın oynamış olduğu diziler ve karakterleri:

2019 – Çocuk dizisi (Akça) (Star Tv)
2018 – Kaybedenler Kulübü Yolda (Sinema Filmi)
2018 – Çarpışma dizisi (Meral) (TV Dizisi)
2018 – Bozkır dizisi (Nihal) (İnternet Dizisi)
2017 – Kalp Atışı dizisi (İpek Erdem) (TV Dizisi)
2017 – Fi dizisi (Ceren) (İnternet Dizisi)
2016 – İkimizin Yerine (Sevil) (Sinema Filmi)
2016 – Aşk Laftan Anlamaz dizisi (İpek) (TV Dizisi)
2015 – Tatlı Küçük Yalancılar dizisi (Janset) (TV Dizisi)
2015 – Bizim Hikaye (Başörtülü Kız) (Sinema Filmi)
2014 – Kaçak Gelinler (TV Dizisi)
2014 – Küçük Gelin (Havin) (TV Dizisi)
2014 – Hıyanet Sarmalı (TV Dizisi)
2014 – Ötesiz İnsanlar (TV Dizisi)
2013 – Nizama Adanmış Ruhlar
2013 – Şefkat Tepe (Dicle) (TV Dizisi)
2012 – Farklı Desenler (Vicdan) (TV Dizisi)
2011 – Elde Var Hayat (Ayşegül) (TV Dizisi)
2010 – Tek Türkiye (TV Dizisi)

Çocuk Dizisi Akça (Merve Çağıran)

Çocuk dizisinde yeni sezon için hummalı bir çalışma sürerken oldukça güçlü bir kadro ortaya çıkmaya başladı. Dizinin deneyimli oyuncular ile birlikte genç ve dinamik kadrosu sezon boyunca izlenebilecek güzel bir dramı bizlere sunacak. Çocuk dizisinde Akça karakterini oynayacak olan Merve Çağıran dışında Nazan Kesal, Kenan Acar ve Ceyda Ateş gibi çeşitli oyuncular da dizinin baş rollerine eşlik edecek. Çocuk dizisinin oyuncularından Serhat Teoman Ali Kemal karakterine, Merve Çağıran Akça karakterine, Kenan Acar Murat karakterine ve Ceyda Ateş de Şule karakterine hayat verecekler.

çocuk dizisi oyuncu kadrosuMerve Çağıran Akça Rolü ile Çocuk dizisinde

Çocuk dizisi daha önce Kadın ve Anne gibi Kore uyarlaması dizilerden birisi olacak. Yani kısacası bir dram dizisi olacak. Çocuk dizisinin konusu çocukları için mücadele eden vefakar anne olan ve her şeyini çocukları için veren Asiye’nin yani usta oyuncu Nazan Kesal’ın hayatı konu edinecek. Çocuk dizisi 5 anne ve 5 çocuğun hikayesinin anlatılacağı bir dizi olacak. Dizinin duygu yüklü bir hikayesi olacak ve dram tarzında bir hikaye izleyecek seyirciler.

Çocuk dizisinde Merve Çağıran Akça karakteri ile diziye hayat verirken dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturacak. Çocuk dizisinin yapımcılığını ise 1441 prodüksiyon üstleniyor. Oldukça başarılı Kore dizilerine imza atan 1441 prodüksiyon bakalım Çocuk dizisi ile aynı başarıyı gösterecek mi?

çocuk dizisi akça kimdirÇocuk Dizisi Akça (Merve Çağıran) Bilgileri İnstagramı Resimleri

Merve Çağıran Akça karakterini canlandıracağı Çocuk dizisi için özel olarak hazırlık yapıyor. Daha önce bir çok dizide oynayan ve adı sık sık aşk skandallarına karışan Merve Çağıran son olarak Cem Yılmaz ile adı aşk dedikodusuna karışmış bir dizi oyuncusudur. Çocuk dizisinde canlandıracağı Akça karakterini umarım çok iyi becerecek. Sosyal medyada oldukça aktif olan Merve Çağıran instagram adresini de sizlerle paylaşalım: https://www.instagram.com/mervecagiran

Çocuk dizisi ne zaman yayınlanacakMerve Çağıran Çocuk dizisinde Akça karakteri olacak:

Merve Çağıran Çocuk dizisinde oynayacağı Akça karakterini şöyle tanımladı: Çocuğuna daha iyi bir gelecek verebilmek adına onu terk etmek zorunda kalan Akça’nın yaşadıkları ve hikayedeki aile çocuk ilişkileri beni çok etkiledi. Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan Akça’nın hayatında aşka yer yok aslında. Akça’nın Hasan’la olan hastalıklı ilişkisi hayatından aşkı çıkarmasına neden olmuş. Ta ki Ali Kemal ile yolları kesişene kadar. Hepimiz gibi Akça’nın da aşka ihtiyacı var. Ne kadar kaçsa da aşk bir şekilde Akça’yı içine alacak. İnandıktan sonra her şeyi göze alabilecek ve her koşulda dimdik ayakta duran bir kadın karakter Akça..

Bu konumuzda Çocuk Dizisi Akça Kimdir? (Merve Çağıran) Bilgileri İnstagramı Resimlerini burada sizlere yazmaya çalıştık. Sizlerde lütfen yorum ve görüşlerinizle aşağıya yorumunuzu fikrinizi yazınız. Şimdiden teşekkürler..

Çocuk Dizisi Akça Kimdir? (Merve Çağıran) dizide en kritik rollerden birisinde oynuyor. Akça oğlunu Efenin babasından yani Hasan’dan korumak için zengin aileye verir. Ama bu zengin aile de onlara uzak değildir. Dizide hem güzelliği hemde Çocuk diye kendi oğluna seslenişi ile en hüzünlü karakterlerin başında gelen Akça rolü oldukça yetenekli oyunculuk becerisi ile dizide adından en çok söz ettiren isim oldu.