Canevim Dizisi Kaç Bölüm Çekilecek, Final Bitiş Tarihi Belli mi?

Canevim Dizisi Kaç Bölüm Çekilecek, Final Bitiş Tarihi Belli mi? Canevim dizisi Atv ekranlarında yayınlanmaya başlıyor. Canevim dizisi yayınlandığı ilk günden beri çok sevilerek izleniyor. Bizler sizlere bu konumuzda Canevim dizisi kaç bölüm sürecek reytingleri nasıl bunları paylaşacağız. Canevim dizisi genel bilgilerini vererek başlayalım.

Canevim dizisi yaz sezonunda Atv ekranlarında yayınlanacak. Canevim dizisi tecrübeli ve genç oyuncuların birarada rol aldığı güçlü kadrosu olan bir dizi olacak. Canevim dizisi Koliba Film Ata Türkoğlu imzası taşıyor. Canevim dizisi yönetmen koltuğunda Adnan Güler oturuyor. Canevim dizisi senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura yazıyor. Canevim dizisi oyuncu kadrosu da birbirinden önemli oyunculardan oluşuyor. Canevim dizisi oyuncuları dizinin sevilmesinde büyük rol oynamaktadır.

Canevim dizisi oyuncu kadrosunda yer alan isimler Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik oldu. Canevim dizisi yan rollerde de başarılı isimleri göreceğiz. Canevim dizisi oyuncu kadrosunda Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı. Biran Damla Yılmaz’ı en son Kırgın Çiçekler dizisinde ki Eylül karakteri ile tanıyoruz. Erkek başrol oyuncusu olan Aras Aydın son zamanlarda rol aldığı Kiraz Mevsimi dizisi ile sevilmişti. Diğer erkek başrol oyuncusu olan Özgür Çevik’te rol aldığı Yabancı Damat dizisi ile tanınmış ve sevilmişti.

Canevim dizisi konusu; Maraz Ömer ve Ceylan birbirlerine aşık iki gençtir. Ceylan ve Maraz Ömer hayalini kurdukları evde hayatlarını birleştirmek isterler. Ceylan ve Maraz Ömer evlenmek ister ancak maddi durumları müsait değildir. Maraz Ömer çalışıp düğün paralarını biriktirmek ister. Bundan dolayı da başka şehre gider ve inşaatta çalışıp para kazanır. Maraz Ömer’in tek başına çalışmasına gönlü razı olmayan Ceylan’da ona destek olmak için çalışmaya başlar.

Ceylan evlere temizliğe giderek para kazanmak zorundadır. Ceylan zengin birilerinin evlerine gider. Yine gittiği zengin ailenin evinde zengin ve kibirli Taylan ile karşılaşır. Taylan’ın ona olan ilgini farkeder ve tepkisini koyar. Ceylan kesinlikle Taylan’a yüz vermez. Ancak Taylan bunu kendine yediremez. Bu zamana kadar her istediğini elde etmiş olan ve parasının karşısında kimsenin duramadığı Taylan ilk defa bir kızdan ters cevap almıştır. Bunu kabullenemez ve Ceylan’ı ilk fırsatta taciz eder.

Ceylan bu tacizden sonra kaçarak mahallesine gelir ama bu yaşadıklarını kime nasıl anlatacaktır? Maraz Ömer Ceylan’ın başına gelenleri öğrenince ne yapacaktır? Taylan Ceylan’ın kabusu olur. Sevdiği adamla mutlu bir ömür planlarken hayatı başına yıkılır. Bundan sonra Ceylan’ın başına neler gelecektir? Canevim dizisi konusu bu şekilde. İçler acısı bir durum. Televizyon ekranlarında artık taciz tecavüz kadına şiddet izlemek istemiyoruz. Ama malesef yeni başlayan dizinin reytinglerinin artması içinde böyle bir şeyler yazıyor senaristler. Umarız böyle bir şeylerin olmadığı dizilerde çok izlenir ve tutulur.

Canevim dizisi reyting durumu nasıl? Canevim dizisi izlendi mi, reytingleri nasıl? Canevim dizisi kaç bölüm sürecek? Canevim dizisi 2019-2020 yeni sezonda da Atv de yayınlanmaya devam edecek mi? Canevim dizisi henüz yeni yayınlanmaya başladı. 4-5 bölüm sonra Canevim dizisi izlendi mi sevildi mi anlaşılır. Canevim dizisi reyting grafiğini sizlerle paylaşacağız. Canevim dizisi reytinglerine bakarak bölümler devam edecek mi? Canevim dizisi reytinglerde kaçıncı sırada yeni sezonda yayınlanma hakkı kazanacakmı? Canevim dizisi yayınlanmaya başladıktan sonra sizlere reyting durumunu paylaşacağız ve devam edip etmeyeceği konusunda yorumlar yapacağız.

Canevim Dizisi Final Bitiş Tarihi Belli miCanevim Dizisi Kaç Bölüm Çekilecek, Final Bitiş Tarihi Belli mi?

Canevim dizisinin bölüm sayısı net olmasa da ilk 6 bölüm sonrasında reytinglerin genel durumuna göre karar verilecek. Reytingler yeterli olursa dizinin devam etmesi için karar alınacak. Ancak dizi reytingleri yeterli değilse Canevim için erken final kararı da gelebilir. Canevim erken final mi yapar yoksa yeni sezonda da yayınlanmaya devam eder mi zaman gösterecek ve dizi başladıktan sonraki haftalarda alacağı reyting sıralamasına göre karar verilecek. Eğer Can evim dizisinin reytingleri beklentilerin üzerinde olursa yaz sonuna kadar 15 bölümü tammalayacak ve eğer beklenti üzerinde dizi seyrederse final kararı yerine yeni sezonda devam edecek dizi.

Canevim Dizisi Kaç Bölüm ÇekilecekCanevim Dizisi Yeni Sezonda Devam Edecek mi?

Canevim dizisinin devam edip etmeyeceği yeni sezonda neler yapacağı tamamen alacağı reytingler ile alakalı. Canevim Dizisi Kaç Bölüm süreceğini ne kadar bölüm çekileceğini ancak reyting sonuçlarında kanalı memnun edecek bir performans ortaya koyarsa geleceği daha parlak olacaktır. Ancak dizinin başlaması ile birlikte Can evim dizisi finali ve bitme tarihi hakkında kaçıncı bölümde final yada yeni sezonda devam edecek mi bilgilerini sizlere ilerleyen zamanda aktarmaya devam edeceğiz.

Siz de Canevim dizisi izleyicisi olarak yeni sezonda devam etmesini ister misiniz? Yoksa final yaparak ekrana veda mı etsin? Canevim dizisi ile ilgili yorumlarınızı aşağı yazabilirsiniz.