Başım Belada Dizisi Neden Bitti Erken Final Yaptı?
Atv ekranlarında henüz yeni başlamış olan Başım Belada dizisinden maalesef kötü haber geldi. Dizi erken final yapma kararı aldı. Başım Belada dizisi neden bitiyor final yapıyor? Başka kanalda yeniden başlayacak mı? Bu soruların cevabını vermek istedik. Çünkü azda olsa bir seyirci kitlesi vardı dizinin. Merak edenler için soruların cevapları konumuzda.
Başım Belada Dizisi Neden Bitti?
Yapımcılığını Baba Yapım’ın üstlendiği Başım Belada dizisi başrollerini Keremcem ile Merih Öztürk paylaşıyor. Başım Belada dizisi kadrosunda bir çok önemli oyuncuyu barındırıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Kaan Taşaner, Umut Oğuz, Sinan Çalışkanoğlu, Yağmur Öztürk, Ali Çatalbaş gibi isimler yer alıyordu. Başım Belada dizisi başarılı oyunculardan oluşsa da senaryo bir türlü sevilemedi. Bu yüzden de dizinin bitirilme kararı alındı.
Başım Belada Dizisi Neden Erken Final Yaptı?
Atv ekranlarında henüz 5 Mart 2023 tarihinde başlayan dizinin 5. bölümünde erken final yapmasına karar verdi yapım ekibi ve kanal yönetimi. Başım Belada dizisinin yayınlanan bir kaç bölümünün ardından reytinglerinde hiç bir artış olmadı. Aksine düşen reytingler sebebiyle dizinin daha fazla uzamasını istemediler. Bu karar hem oyuncular hem set çalışanları için çok üzücü bir durum. Onca emek verilen dizinin sadece 5 bölüm sürmesi hepsinin bir süreliğine de olsa işsiz kalması demek.
Başım Belada dizisinin reyting düşüklüğü sebebi ile final kararı netleşti. Dizi yayınlanacak olan 5. bölümü ile ekranlara veda edecek. Başrol oyuncuları Keremcem ve Merih Öztürk arasında da bir uyum görülmedi. Dizi hem senaryonun kötülüğü, hem oyuncularının enerjilerini birbirine tutmaması sebebiyle diziyi izlemedi. Reytingleri de düşük olunca dizi bu şekilde bitirilmiş oldu.
Başım Belada dizisi izleyicileri dizinin başka kanalda devam etmesini isteyebilir. Ancak reytingleri böyle düşük giden bir dizinin başka kanalda yayınlanacağını düşünmüyoruz. Başım Belada dizisini siz izliyor muydunuz? Sizce dizinin tutmama sebepleri nelerdir? Yorumlarınızı ve fikirlerinizi aşağı yorum kısmına yazınız.
GERÇEKTEN DİZİYİ BEĞENEREK İZLİYORDUM.GÜZEL BİR DİZİYDİ EMEGİ GEÇEN TÜM EKİBİN GÖZLERİNDEN ÖPERİM.BU DİZİ BENCE DEVAM.ETMESİ LAZIMDI .İZMİRDEN SELÂMLAR SAYGILAR…..SAVAŞ ŞİRİN
Dizi güzeldi bence beğendim ancak yazar yeni konu geliştiremediğinden çalışanlarda işsiz kaldı çok üzüldüm
Neden final ettiniz yolun başındasiniz hala dizi tutabilir çok erken davrandınız lütfen devam ettirin basım belada dizisini
Güzel diziydi severek izliyordum bitmesine üzüldüm hiç olmassa 10, 15 bölüm surseydi izleyici artardi.
Ben cok sinirlendim Basim belada dizinin bitecek olmasina saatini gece yarisina aldiklarina uzulyordum ama daha beteri oldu neden ya neden ben bir diziyi sevip izleyip basliyorum illa bisey oluyor diziyi bitiriyorlar mesela Seref sozu,Yalniz kurt,Akinci heyecanla izledigim dizileri bir sozde bitirdiniz cok uzgunum ya illa bitireceksiniz bir suri sacma sapan diziler var neden onlari bitiremiyorsunuz
BEN BİTESİYE KADAR SEYRETTIM.GECE Yarısına kadar .savaş şirin
Basım belada dizisi çok güzeldi nedenfinal yapıyor çok üzüldüm
Keske final yapmasa DIZI YENI BASLAMISTI BIKAC BOLUM SONRA MUTLAKA SEVILIRDI YAYINDAN ANIDEN KALDIRILMASI BILE YANLIS
Dizi çok güzeldi ben BEYENEREK seyrediyordum.final yapmasına gerçekten üzüldüm İZMİRDEN TÜM EKİBİ KUTLARIM. SAVAŞ ŞİRİN