Ay ve Güneş Sinem Kimdir? (Nur Erkul) Bilgileri Önceki Dizileri

Yorum Yap 255 kez izlendi

Ay ve Güneş Sinem Kimdir? (Nur Erkul) Bilgileri Önceki Dizileri… Ay ve Güneş dizisi oyuncu kadrosu netleşiyor. Ay ve Güneş dizisi oyuncuları arasında yer alan Nur Erkul kimdir? Nur Erkul Ay ve Güneş dizisinde Sinem karakterini canlandırıyor. Sinem rolü karakteri nasıl bir birisi? Ay ve Güneş dizisi oyuncuları bilgilerini konumuzun devamına paylaşıyoruz.

Ay ve Güneş dizisi ES Film’in yapımcılığında yayınlanacak. 2011 yılında yayınlanan Ay ve Güneş dizisinin orijinali olan Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Hindistan’da yayınlanmıştı. Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon dizisi Kanal 7 ekranlarında Bir Garip Aşk dizisi ismi ile yayınlanmıştı. Ay ve Güneş dizisi olarak tekrar yayınlanıyor. Bir Garip Aşk dizisi Türkçe uyarlama olarak yayınlanmıştı. Ay ve Güneş dizisi de Türk oyuncularla Türkiye’ye uyarlanan bir dizi olarak yayınlanacak. Daha önce yayınlanan Bir Garip Aşk dizisinin Türkiye’ye uyarlanması nasıl olacak? Bir Garip Aşk dizisi ile arasında ne gibi farklılıklar olacak göreceğiz. Ay ve Güneş dizisi senaryosunu Eda Tezcan yazıyor. Es Film yapımcılığında yayınlanacak olan Eda Tezcan’ın senaryosunu yazdığı Ay ve Güneş dizisi oyuncularından Nur Erkul bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz. ay ve güneş dizisi oyuncuları

Ay ve Güneş Dizisi Nur Erkul Kimdir?

Ay ve Güneş dizisi kadrosuna katılan oyuncu Nur Erkul kimdir? Nur Erkul 17 Nisan 1985 Bursa doğumlu. Nur Erkul 1.70 cm boyunda ve 54 kg. Nur Erkul Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunudur. Nur Erkul ilk kez Ali Ayşe’yi seviyor dizisinde Ayşe karakterini canlandırdı. Nur Erkul Kılıç Günü ve Ay Tutulması dizilerinde de rol aldı. Nur Erkul son olarak Acil Servis dizisinde Zeynep Hemşire karakterini canlandırdı. Oyuncu Nur Erkul instagram hesabı https://www.instagram.com/nurerkul/
Nur Erkul’un rol aldığı dizi filmler;
2009- Kasaba,
2010- Kılıç Günü,
2011- Ay Tutulması,
2012- Böyle Bitmesin,
2012- Bulutların Ötesinde,
2012- Ali Ayşe’yi Seviyor,
2015- Acil Servis,
2017- Çalgı Çengi İkimiz dizi filmlerinde rol aldı.Nur Erkul instagram hesabı ay ve güneş dizisi

Ay ve Güneş Dizisi Sinem Rolü Karakteri Kimdir?

Ay ve Güneş dizisinde Sinem rolü başrol karakteri olacaktır. Sinem rolünü canlandıran Nur Erkul ve erkek başrol oyuncusu olan Deniz Can Aktaş muhtemelen bu dizi de partner olacaklar. Ay ve Güneş dizisinde Nur Erkul Sinem karakterini canlandıracak. Sinem rolü ve Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı başrol karakteri sevgili olacaklar. Zorlu bir aşk yaşayacaklar.

Ay ve Güneş Dizisi Sinem kimdirAy ve Güneş dizisi Bir Garip Aşk dizisinin Türkçe uyarlaması olacak. Bu yüzden konusunu Bir Garip Aşk dizisinden hareketle yorumlayabiliriz. Bir Garip Aşk Dizisi Konusu;

Kushi ablasının düğün hazırlıkları ile uğraşırken damat ve ailesinin kaldığı otele gider. O gece Hindistan’ın en ünlü moda tasarımcılarından biri olan Arnav da bir defile düzenlemiştir. Khushi dalgınlığından ötürü kendini bir anda defilenin ortasında bulur. Khushi defile sayesinde Arnav ile karşılaşmış olur ve aşkları bu şekilde başlar. Daha sonra kader onları sürekli karşı karşıya getirir ancak onlar hep tartışırlar. Aşkın onları beklediğini bilmeden birbirlerine düşman olurlar. Ay ve Güneş dizisi Nur Erkul Sinem rolünde

Arnav Kushi’yi her gördüğü  yerde aşağılar ve onu küçük düşürür. Ancak Kushi bunlara aldırış etmez ve çok iyi yürekli biridir. Kushi ve Arnav’ın zamanla biraraya geldikçe birbirlerine olan aşka inanırlar. Ama bu aşkın karşısına bir çok engel çıkar. Bir Garip Aşk dizisindeki büyük aşk engellere göğüs gerebilecek mi? Bir Garip Aşk dizisi Türkiye’ye uyarlanacağı için dizinin ana teması bu şekilde olacaktır.

Bir Garip Aşk dizisinin uyarlamasının adı Ay ve Güneş. Ay ve Güneş dizisinin konusu bu şekilde devam edecektir. İlerleyen zamanlarda gelen açıklamaları konumuza ekleyeceğiz. Ay ve Güneş dizisinde Sinem rolünü canlandıran oyuncu Nur Erkul hakkında yorumlarınızı aşağı yazabilirsiniz.