Afili Aşk Dizisi Yeniden mi Başlayacak, Tekrar Çekilecek mi? (2020-2021)
Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisi çok sevilmiş ve reyting oranları çok yükseklerde seyretmiş ti. Bir yaz dizisi olarak başlayan Afili Aşk o kadar çok tutuldu ve sevildi ki dizi 2020 yılının ilk aylarına kadar devam etti. 38. bölüm ile final yapan Afili Aşk dizisinin yeniden çekilip çekilmeyeceği, 2020-2021 yeni sezonda ekrana gelip gelmeyeceği merak edilmeye başlandı.
Afili Aşk dizisi yeniden başlar mı?
Öncelikle Kanal D ekranlarında çok iyi bir dizi izlediklerini biliyor seyredenler. Ayşe ve Kerem’in güzel hikayesi izleyenleri büyülemiş ve Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özberk Afili Aşk dizisi ile oldukça iyi bir izlenme oranına ulaşmıştı. Kerem ile Ayşe’nin muhabbeti izleyenleri de sarmış ve dizi 38. bölüme çabucak gelmişti. Ancak dizinin sık sık gün değiştirmesi nedeniyle izleyici kaybetmesi sonrasında reytingde düşmeye başladı. Önce çarşamba günü yayınlanan dizi daha sonra cumartesi gününe alındı son olarak ise Perşembe günü final yaptı. Kısacası çok sevilen bir dizi Kanal d’nin yanlış politikası nedeniyle reytinglerini düşürdü ve final yapmak zorunda kaldı.
Peki gelelim Afili Aşk dizisi yeniden başlar mı tekrar yayınlanır mı sorusuna. Bildiğimiz üzere coronavirüs vakaları nedeniyle mart nisan mayıs aylarında dizi çekimleri durdu. Ancak önümüzdeki yaz döneminde ve yeni sezon için birçok yapımcı hazırlıklarını hızlandırdı. Afilli Aşk dizisi de Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk gibi başarılı oyunculardan oluşan kadrosuyla göz dolduran ve çok izlenen bir diziydi. Bu nedenle oyuncu kadrosunun biraz daha güçlendirerek yeni sezonda da dizinin çekilmesini yapımcısı planlıyor.
Eğer her şey yolunda giderse Afili Aşk dizisi önümüzdeki süreçte yeniden başlayabilir. Eski dizilerin bile yeniden çekimlerine başlanacağı ve izleyicinin duymuş olduğu hasreti dindirmek üzere birçok dizi geçmişteki kadrosuyla yayınlanmayı planlıyor. Çok sevilen dizilerden birisi olan Afili Aşk dizisi de yeni sezonda muhtemelen yine Kanal D ekranlarında, olmazsa farklı bir kanalda yayınlanacak.
Afili Aşk Dizisi Yeniden mi Başlayacak, Tekrar Çekilecek mi? (2020-2021)
Afilli Aşk’ın yapımcısı olan Arc film aldığımız bilgilere göre oyuncular ile görüşme bile sağlamış. Corona virüsün etkisi devam ederken boş durmayan yapımcı oyunculardan da onay aldıktan sonra Afili Aşk dizisinin yeni sezonu için hazırlıklara başlamış. Eğer Kanal D ile yeniden anlaşabilirse Afili Aşk 2020/2021 sezonunda Kanal D’de yoluna devam edecek. Eğer Kanal D dizinin tekrar başlamasına sıcak bakmazsa Star TV ya da FOX TV’de Afili Aşk dizisinin devam etmesi planlanıyor.
Afili Aşk Dizisi 2. Sezon olacak mı yeniden başlıyor mu?
Afili Aşk Dizisinin 2. Sezonu olacak yeniden başlayacak hatta Kerem ile Ayşe çoluk çocuğa karışacak gibi bir çok senaryodan bahsediliyor. Ancak bu senaryoların ne kadarı gerçekleşir zamanla göreceğiz.
Afili Aşk dizisinin yeniden başlaması tekrar yayınlanması ile ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz. Yapımcı ve kanal tarafında herhangi bir gelişme olduğunda sayfamıza haberleri yazacağız. Sizce Afili Aşk dizisinin yeniden başlaması doğru olur mu izlenir mi sizde lütfen yorum ve görüşlerinizi aşağıya yazınız.
Keşke başlasaydı. Ama bakalım. Belki 2022 senesine 🤩🤩
başlar umarım ya ne zaman acaba
Allahim bu haber cok hryrcanlandirdi surekli eski bolumlerini izliyorum hala keyif aliyorum
Lütfen çıksın
Allahım inşallah başlar
Allahım inşallah başlar nooolur başlasın 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😀
Cok ozlemle bekledigimiz bir dizi tabikide baslasin bir an oncee baslamasin diyen olsun bee sizi merakla bekliyoruz insallah baslar
İnşallah başlar. Ben çok istiyorum .En sevdiğim dizim💗
Başlasın bence çok güzel olur en sevdiğim dizilerden biri keşke başlasa
çok güzel bir dizi bencce de başlamalı yeniden
NEDEN BAŞLIYORUM ARTIK FİLM
Bence baslamalı Afiliask istiyoruzzzzz ÇağBur AyKer
Bence başlamalı ama eski günün de olmasını gönlümden istiyorum. Onun asıl günü her çarşamba akşamları oynuyor ben de her çarşamba’yı her gün dört gözle bekliyorum.
En sevdiğim dizi afilli aşk 2.sezonun başlaması çok güzel olur
Afili aşk İn tekrar dan başlaması çok iyi olur çünkü afili aşka hayranım
Kesinlikle başlaması lazım aynen kanal d nin doğru düzgün bir gün belirliyememsi diziyi düşürdü yoksa dizi mükemmel di. Hizmetciler gibi daha adını hatirliuamadigimiz bir sürü diziyi öne çıkarmak için güzelim diziyi yalan ettiler. O diziler 5 bölüm.bile dayanamadı. Afili aşkın ekibi harikaydı diziye Ömer muhabbeti sokmanizda hataydı bence keremle aysenin durumları birbirini kiskanmalri içten içe sevmeleri dizinin keyfiiydi. Kanal d de değil dizisine değer veren bir kanalda yayınlanması lazım kesinlikle. Dört gözle bekliyoruz
İnşallah başlar💝💝💜💜
İnsallah baslar diziyi cok seviyorummmm 💝💝💝💝💝💝💝💝💝👍👍👍👍👌👌👌👌
❤❤❤❤❤insallah baslar cok seviyorun ayseyle keremi sabırsızlıkla bekliyoruz baslamasina❤❤❤❤❤❤
İnşallah tekrar başlar . Çok güzel bir dizi.
Keske baslasa cok ozledim kerem ile ayseyi
Kesinlikle yeni sezonla devam etmeli
İnşallah bir daha başlar. En sevdiğim filmdi. Kerem ve Ayşe güzel oynuyorlardı . Lütfen bir daha başlasın💕🙂🤩👌
İnşallah tekrardan başlar 🌹❤😔
Inşallah başlar Ayşe ve kerem ikiliyi çok sevdik tekrar başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum onları çok sevdim bekliyorum baslamasini
Inşallah başlar Ayşe ve kerem ikiliyi çok sevdik tekrar başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum
Efsane Olur Ben Aşırı Seviyorum Lütfen Tekrar başladım Ayşe ile Kerem Çok güzeldi Tekrar Başlarsa Çok mutlu Olurum
Gercekmi lutfen yanit
Bence süper olur, hemde izlenir başlamasını dört gözle bekliyorum🥰❤️
Cok mutlu olurum cok guzel dizidi
Kesinlikle başlamalı çok güzel bir dizi çok seviyoruz
Çox yaxşı olar ,İnşallah yeniden başlayar,bu bizim maraqla izlədiyimiz yeganə serial idi.Çox şad olarıq😍😍
Of course we want to watch it again.
Please give us afili ask 2🙏
Bence Afili Aşk’ın tekrar başlaması süper ötesi olur
nolur yeniden başlasin
inşallah dorudur bu haber afili ask hayranlarina çok sevindirdi
Mutlaka başlamalı.Ben final haberini duyduğumda yıkılmıştım.İnşallah 2.hatta 3.sezonu bile olur.
Boş boş bakınırken tv ye birden dikkatimi çekti başından sununa kadar izledim ve çok hoşuma gitti neden bitirdiniz anlamadım ve çok üzüldüm başlayacağını duydum çok çok mutlu oldum çok güzel bir dizi🙏👏👏🤭
Başlamasını dört gözle bekliyoruz ancak senaristlerin efora ihtiyacı var sanki
Nolurr gerçek olsun bu haberr
Kesinlikle izlenecek
Bi bilgi var mı acaba afili aşktan tekrar başlayacak mı
Ne olur başlasın
Elbette başlasın sıkılmadan izledik
Bence de başlasın ben hep izlerim