2024 Yılbaşı Arası Veren Diziler, Yeni Bölümleri Ne Zaman Olacak?

2024 Yılbaşı Arası Veren Diziler hangileri, 2024 Yeniyıl Arası Veren Diziler ve kanalları hakkında detaylı bilgiler dizioyuncu.com da..

10.12.2023
54

2024 Yılbaşı Arası Veren Diziler, Yeni Bölümleri Ne Zaman Olacak? Her yıl yılbaşı akşamından itibaren diziler 1-2 hatta 3 hafta yayınlanmazdı. 2024 yılbaşında da aynı durum olacak mı, diziler yeni yıl haftasında yayınlanmayacak mı, dizilerin ve programların yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? Bu soruları sizler için cevaplandırmak istiyoruz. 2024 Yılbaşı sonrası yayınlanmayacak diziler:

  • 31 Aralık Pazar: Yargı (Kanal D), Teşkilat (TRT 1), Kirli Sepeti (FOX)
  • 1 Ocak Pazartesi: Kızıl Goncalar (FOX), Ömer (Star TV), Ne Gemiler Yaktım (Show TV)
  • 2 Ocak Salı: Yabani (FOX), Ben Bu Cihana Sığmazam (ATV), Aile (Show TV), Üç Kız Kardeş (Kanal D)
  • 3 Ocak Çarşamba: Kuruluş: Osman (ATV), Sandık Kokusu (Show TV), Şahane Hayatım (FOX)
  • 4 Ocak Perşembe: Hudutsuz Sevda (FOX), Aldatmak (ATV), Arak/Kara (Show TV)
  • 5 Ocak Cuma: Kızılcık Şerbeti (Show TV)
  • 6 Ocak Cumartesi: Kardeşlerim (ATV)

2024 Yılbaşı Arası Veren Diziler

2024 Yılbaşı Arası Veren Diziler hangileri, 2024 Yılbaşı hangi dizi kaç hafta ara verecek, 2024 Yeniyıl Arası Veren Diziler ve kanalları hakkında detaylı bilgiler dizioyuncu.com da.. Önemli Not: Bu yıl diziler 1 hafta ara verecek yeni yılda. 2023 Yılbaşı Arası Veren Diziler hangileri

  • KanalD: Yargı dizisi 31 Aralık Pazar akşamı yayınlanmayacaktır. Dizi yerine Şarkılar Bizi Söyler programı yayınlanacaktır. Şarkılar Bizi Söyler programına Uğur Aslan, Tuğçe Kandemir, Latif Doğan, Kahtalı Mıçı, Mahmut Tuncer, Suzan Kardeş, Buzuki Orhan ve Kutsi konuk oluyor.
  • Fox TV: Kirli Sepeti dizisi 31 Aralık Pazar akşamı yayınlanmayacaktır. Onun yerine Fox TV de yılbaşına özel olarak bir film yayınlanacaktır.
  • TV8: Masterchef All Star yarışması yılbaşı akşamında yayınlanmaz. Programın yerine TV8 ekranlarında O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı yayınlanacaktır.
  • Show TV: Güldür Güldür Show programı yılbaşı özel programı 31 Aralık Pazar akşamı yayınlanacaktır.
  • Star TV: İbo Show programı bir yılbaşı klasiğine dönüştü. Bu yılda da İbo Show programına Hülya Avşar, Şafak Sezer, Serdar Ortaç, İrem Derici ve Resul Dindar konuk olacaktır.

2024 yılbaşı arası hangi diziler yayınlanmayacak. Diziler yılbaşı haftasında genel olarak yeni bölüm yayınlamazlar çünkü kanalların reklam payları her yıl yeniden belirlenir. Bu yüzden yeni yılın ilk haftası kanallara reklam payı ödenmez ya da çok az ödenir. Diziler zarar etmemek için yeni bölüm yayınlanamaz. Her yıl bu kural geçerli iken 2024 yılbaşında bu kural bozuluyor. 2024 yılbaşında diziler sadece bir hafta ekrana ara verecek sonrasında yeni bölümleri yayınlanacak. yılbaşı 2024 diziler ne zaman yayınlanmayacak

2024 Yılbaşı Arası Hangi Diziler Yayınlanmayacak?

Her yılbaşı diziler daha 31 Aralık olmadan hafta başından itibaren yeni bölüm yayınlanamazlardı. Yılbaşı haftasında da yayınlanmayan diziler 2 haftalık aranın ardından yeni bölüm yayınlanacak. 2024 yılbaşı akşamında ve sonraki bir iki hafta dizilerinde yeni bölümleri yayınlanmayacaktır. Hafta boyunca yayınlanan tüm diziler yani; Aile, Ne Gemiler Yaktım, Sandık Kokusu, Yargı, EDHO, Şahane Hayatım, Ömer… dizileri yayınlanmayacaktır.

2024 Yılbaşı Dizilerin Yeni Bölümleri Ne Zaman Yayınlanacak?

Yılbaşı akşamında ve sonraki bir iki haftası boyunca yayınlanmayacak olan dizilerin ardından yeni bölümlerinin tarihi merak edildi. Bizlerde dizilerin yeni bölümlerinin tarihlerini sizlerle paylaşacağız. Yılbaşı haftası ve sonrasında yayınlanacak olan dizilerinde yeni tarihleri tüm bilgilerini konumuza ekliyoruz. Sizler hangi dizileri izliyorsunuz? Yeni yılda dizilerin yeni bölüm tarihleri neler? Yorum kısmına yazabilirsiniz.

YAZAR BİLGİSİ
1991 Kırıkkale doğumluyum. Kırıkkale Üniversitesi Sınıf Öğretmeni mezunuyum. www.dizioyuncu.com sitesinde yıllardır yazarlık yapıyorum. Güncel dizi film haberlerini dizioyuncu.com sitemizde ziyaretçilerimize sunuyorum.
YORUMLAR

  1. Gf dedi ki:

    Peki dogdugun ev kaderindir

  2. adfa27 dedi ki:

    çocukluk dizisi olmayacak mı artık.

  3. Vatandaş dedi ki:

    Zaten tv yılbaşı eğlence programların tadi tuzu yok ki insanlar mecburiyetten izlyor. Onun yerine diziler olsaydı çok güzel olurdu. Reytingler yukselirdi.

  4. Emoş dedi ki:

    Zaten evden dışarı çıkamıyoruz tek eğlencemiz diziler ben çok üzüldüm.Ara verilmesin lütfen 🙏

  5. mihsan dedi ki:

    arıza dizisin olmaması çok saçma

  6. züleyha dedi ki:

    bence olmadı zaten evde sıkılıyoruz

  7. EFSANE dedi ki:

    ARKA SOKAKLAR 8 OCAK CUMA

  8. mihsan dedi ki:

    arıza dizisi haftaya yayınlancakmı

  9. mihsan dedi ki:

    arıza dizisi olacakmı

    1. Rufina dedi ki:

      Ara verilmesi çok kötü. Zaten sıkılıyoruz. İzliycek bişey yok. Reyting bayağa yükselirdi.