2020 Yılında Final Yapan, Yayından Kaldırılan Diziler (Tam Liste)

Tv
29.02.2020
85

2020 yılında final yapan dizileri bu sayfada sizlere yazarak final sebepleri ile birlikte sunmak istiyoruz. Öncelikle belirtmemiz gerekir ki 2020 yılı dizilerin kısa sürede final yaptığı hatta erken final yapmaya fırsat bulamadan yayından kaldırıldığı bir yıl olacak gibi görünüyor. Diğer bir deyişle 2020 yılı adeta dizi çöplüğüne dönecek desek yeridir. Daha yılın ilk aylarında bile birçok dizi final yaptı ya da yayından kaldırıldı, işte 2020 yılında final yapan dizilerin tam listesi.

2020 Yılında Final Yapan Diziler (Tam Liste)

Çocukluk Dizisi – Fox Tv

Cuma akşamları Fox Tv de yayınlanan Çocukluk Dizisi de final kararı aldı.  Çocukluk Dizisinin son haftalarda düşen reytinglerine bir de dizideki öpüşme sahneleri eklenince izleyenler iyice diziden soğudu. Bu nedenle daha fazla devam edemeyeceği anlaşılan Çocukluk Dizisi Fox tv de 11. bölümüyle ekrana veda etme kararı aldı. Beren Gökyıldız, Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Özberk gibi isimlerin oynadığı Çocukluk dizisi final kararı sizce doğru mu? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Öğretmen – Fox Tv

Öğretmen dizisi de 2020 de final yapan dizilerin arasına katıldı. Pazar akşamları Fox Tv de ekrana gelen Öğretmen dizisi 8 Kasım pazar günü 9. bölüm ile final kararı aldı. Öğretmen dizisinin final yapma sebebi ise son haftalarda düşmeye başlayan reyting oranları. Başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray ile Afra Saraçoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Öğretmen dizisi erken final kararı alarak sevenlerini üzdü.Ogretmen dizisi final yapacak Fox tv

Çatı Katı Aşk – Kanal D

Çatı Katı Aşk dizisi Kanal D ekranlarında cumartesi günleri yayınlanıyordu. Dizi 24 Ekim 2020 cumartesi günü 16. bölümü ile final yaparak ekrana veda etti. Yapımcılığını Mia Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk’ün oturduğu, başrollerini; Furkan Andıç, Ezgi Şenler daha sonra da Selin Şekerci, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı’nın oynadığı dizi düşük reytingler nedeni ile 16. bölümde final yaptı. Çatı Katı Aşk 2020 Yılında Final Yapan, Yayından Kaldırılan Dizilerden birisi oldu. Yerine muhtemelen İyi Aile babası dizisi başlayacak.Çatı Katı Aşk 2020 de Final Yaptı

Yeni Hayat – Kanal D

Yeni Hayat dizisi 8. bölümde final yaparak ekrana veda etti. Yeni Hayat dizisi perşembe akşamları Kanal D de yayınlanıyordu ancak düşük gelen reytingler nedeniyle daha fazla devam edemedi ve erken final yapmak zorunda kaldı. Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un olduğu, yapımcılığını OJO Pictures’ın üstelendiği Yeni Hayat dizisi Kanal D de 8 bölüm devam etti. 2020 yılında final yapan dizilerden birisi olan Yeni Hayat dizisinin sıradışı bir hikayesi olsa da finalden kurtulamadı.Yeni Hayat dizisi 2020 de final yaptı bitti Kanal D

İyi Günde Kötü Günde – Star Tv

İyi Günde Kötü Günde dizisi Star Tv de cumartesi günleri yayınlanıyordu. Ancak kötü başlayıp gittikçe daha da düşen reytingler İyi Günde Kötü Günde dizisinin ömrünü sadece 6 bölüme sığdırdı. İyi Günde Kötü Günde dizisi 6. bölümüyle 17 Ekim 2020 Cumartesi günü final yaptı. Q3 medya tarafından hazırlanan dizide başrolleri Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen gibi oyuncular üstleniyordu. 2020 de final yapan dizilerden birisi de İyi Günde Kötü Günde dizisi oldu.İyi Günde Kötü Günde final yaptı bitti Star Tv

Gençliğim Eyvah – Atv

Haziran ayında başlayan ve 17 bölüm süren Gençliğim Eyvah dizisi final yaptı. 5 Ekim 2020 Pazartesi günü ekrana gelen son bölümüyle izleyicilerine veda eden Gençliğim Eyvah 2020 yaz dizisi olarak başlamıştı. Konusu güzel olmasına rağmen bazı sahneleri çok eleştirilen dizinin reytingleri yeni sezon dizileriyle birlikte düştü. Gençliğim Eyvah dizisi 5 Ekim 2020 pazartesi günü 17. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti.Gençliğim Eyvah final yaptı 5 Ekim 2020

Bay Yanlış – Fox Tv

Fox Tv de cuma günleri ekrana gelen Bay Yanlış dizisi 14. bölümde final yaparak ekrana veda etti. Can Yaman ve Özge Gürel gibi başarılı oyuncuları buluşturan Bay Yanlış dizisi oldukça iyi bir yaz dizisi olarak başlamasına rağmen sadece 14 bölüm sürdü. Gold film ile Fox Tv diziyi finale götürerek erken final kararı aldılar. Bay Yanlış 2020 de final yapan dizilerden biri olarak tarihe geçti. Bay Yanlış 2 Ekim Cuma günü final yaptı.Bay yanlış final yaptı 2 Ekim 2020

Ferhat ile Şirin dizisi 2020 de final yaptı1- Ferhat ile Şirin dizisi

FOX TV’de daha Aralık ayında başlamış olan Ferhat ile Şirin dizisinin başrollerinde Tolga Sarıtaş, Cansu Dere ve Leyla Tanlar gibi ünlü oyuncular yer alıyordu. Ancak dizi daha ilk bölümden itibaren beklentileri karşılayamadı ve reytinglerde oldukça düşük sonuçlar almaya başladı. Fox TV düşük reytinglere daha fazla dayanamadı ve Ferhat ile Şirin dizisini 6. bölümde yayından kaldırdı. Sadece 6 bölüm süren Ferhat ile şirin dizisinin 2020 yılında ilk yayından kaldırılan dizi olduğunu hemen söyleyelim.

2020 de biten dizi Vuslat dizisi2- Vuslat dizisi

TRT ekranlarında pazartesi günleri yayınlanan vuslat dizisinin 2. Sezonu devam ederken 9 Mart 2020 pazartesi günü yayınlanacak olan final bölümüyle dizi daha ekrana veda etti. Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür gibi ünlü oyuncuları izlediğimiz vuslat dizisi TRT ekranlarında 43 bölüm sürdü. Diğer özel kanallar gibi hemen dizilere final yaptırmayan TRT oldukça sabırlı bir şekilde Vuslat dizisinin reytingleri düşük olsa dahi uzun süre yoluna devam etti ve dizi 2020 yılında Mart ayına kadar sürmüş oldu.

Kimse Bilmez dizisi 2020 de final yaptı3- Kimse Bilmez dizisi

ATV ekranlarında bir yaz dizisi olarak başlayan kimse bilmez dizisi 2020 yılında Ocak ayında final yapan dizilerden bir diğeridir. Pazar akşamları yayınlanan kimse bilmez dizisinin başrollerinde Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal gibi başarılı oyuncular oynuyordu. Bir yaz dizisi olmasına rağmen oldukça sevilip tutulduğu için ve reytingleri de yüksek çıktığı için Ocak ayına kadar devam edebilen dizi 2020 yılında final yapan ilk dizilerden biridir.

2020 de final yapan dizi Şaşkın bakkal 2164- Şaşkın Bakkal 216

TV8 ekranlarında 2020 yılının ilk dizilerinden birisi olan Şaşkın Bakkal 216 dizisi oyuncu kadrosu ile oldukça beğeni toplarken dizi daha 3. haftasında yayından kaldırıldı. Böylelikle 2020 yılındaki final yapan diziler dışında yayından kaldırılan dizilere de bir yenisi eklenmiş oldu. Başrollerinde Zihni Gökay, Zuhal Yalçın, Önder Açıkbaş gibi oyuncuların yer aldığı Şaşkın Bakkal 216 dizisi Şubat ayında yayından kaldırıldı.

Azize dizisi 2020 de final yaptı5- Azize dizisi

2020’de erken final yapmak zorunda kalan dizilerden birisi de Kanal d de salı günleri ekrana gelen Azize dizisi oldu. Azize dizisinin başrollerinde Hande Erçel ve Buğra Gülsoy gibi başarılı oyuncular yer alıyordu. Her ne kadar oyuncular çok sevilmiş olsa da Azize dizisi senaryosu çok beğenilmediği ve salı günleri çok önemli diziler yer aldığı için çok yüksek reyting alamadı. Bu nedenle önce cumartesi gününe alınan Azize dizisi orada da tutunamıyarak erken final yapmak zorunda kaldı.

2020 de final olan diziler Çocuk dizisi6- Çocuk dizisi

Star TV ekranlarında yayınlanan ve Çocuk ismini taşıyan bu dizide oldukça güçlü bir oyuncu kadrosu yer alıyordu. Hikayesi ve senaryosuyla sıradışı bir dizi olan ve başrollerinde Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Merve çağıran Serhat Teoman Ceyda Ateş gibi önemli oyuncuları barındıran çocuk dizisi bir türlü yüksek reyting alamadı önce pazartesi Daha sonra da salı günü reyting yarışında oldukça gerilerde kalan çocuk dizisi erken final yapmak zorunda kaldı. 2020 yılının Ocak ayında final yapan Çocuk dizisi bize göre senaryosu en güzel oyuncu kadrosu en güçlü olan dizilerden biriydi.

2020 de final olan Aşk Ağlatır dizisi7- Aşk Ağlatır dizisi

Show TV ekranlarında yeni sezonda başlayan Aşk Ağlatır isimli dizi pazar akşamları yayınlanmış ve oldukça sevilen dizilerden birisi olmuştu. Başrollerinde Hafsanur Sancaktutan ve Deniz Can Aktaş gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Aşk Ağlatır dizisi çok fazla reytingleri düşmese bile Show TV tarafından yayından kaldırıldı ve erken final yapıldı. Seyircinin hala istekte bulunduğu ve final yapmasını üzüntü ile karşıladığı Aşk ağlatır dizisi 2020 yılında Ocak ayında final yaparak ekrana veda etti.

2020 de final yapan Kadın dizisi8- Kadın Dizisi

Fox tv de 3 sezondur devam eden Kadın dizisi de final yapan diziler kervanına katıldı. Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Feyyaz Duman gibi oyuncuları bulunduran Kadın dizisi final yaptığı hafta bile 10 üzerinde total reyting alan bir dizi oldu. Salı günleri gün birinciliğini hep elinde bulunduran Kadın dizisinin sezon sonuna kadar devam etmesi daha güzel olurdu. Ancak oyuncular artık senaryodan sıkıldı ve yeni dizi ve film anlaşmaları yapınca dizi final yapmak zorunda kaldı.

2020 yılında final yapması beklenen diziler:

Zemheri dizisi 2020 de final yapacak dizilerden birisiZemheri

Show TV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve oldukça güzel bir senaryosu bulunan Zemheri dizisinin baş rollerinde Caner Cindoruk, Ayça Ayşin Turan, Hazal Filiz Küçükköse ve Alperen Duymaz gibi önemli isimler yer alıyor. Çarşamba günü yayınlanan diğer diziler ile rekabet edemeyen Zemheri dizisi almış olduğu düşük reytinglere rağmen zarar etme pahasına Show TV’de yoluna devam ediyor. Ancak kısa bir süre sonra Show TV Zemheri dizisini yayından kaldırılacak ve final yapmak zorunda kalacak.

Afili Aşk 2020 de final yapacak bitecekAfili Aşk

Kanal D ekranlarında bir yaz dizisi olarak başlayan Afilli Aşk dizisi önce çarşamba günleri uzun süre zirvede götürdüğü reyting yarışına daha sonra cumartesi gününe geçerek hem yarıştan hem de reytinglerden oldukça uzaklaştı. Cumartesi günleri de Hizmetçiler isimli dizi başlayacağı için Kanal D bu sefer Afili Aşk dizisini perşembe gününe aldı. Buradan da anlaşılacağı üzere Afili Aşk dizisi kısa bir süre sonra final yapacak ve 2020’de final yapan diziler listesine adını yazdıracak.

Zalim İstanbul dizisi 2020 de final yapacak dizilerdenZalim İstanbul

Kanal d ekranlarında 2. Sezonunu yaşayan Zalim İstanbul dizisi de final yapmayı bekleyen dizilerden bir diğeri oldu. Kanal d’de başlayacak yeni dizilerden dolayı erken final yapması kesinleşen Zalim İstanbul dizisi büyük ihtimalle 35. bölümde bitecek ekrana veda edecek. Başrollerinde Fikret kuşkan Deniz Uğur Mine Tugay Ozan dolunay Simay Barlas gibi oyuncuları barındıran Zalim İstanbul dizisi 2 sezondur oldukça güzel senaryosuyla dikkatleri çekti ancak düşük reytingler dolayısıyla kısa süre sonra ekrana veda edecek dizilerden birisi oldu.

2020 de kesin final yapan dizilerBuraya 2020 de final yapan veya yapacak olan dizileri yazmaya ve konumuzu güncel tutmaya devam edeceğiz. Sizlerde yorum ve görüşlerinizi aşağı yazarak final yapan veya erken final ihtimali bulunan diziler hakkında fikirlerinizi belirtin lütfen. Şimdiden teşekkür eder iyi seyirler dileriz.

YAZAR BİLGİSİ
Dizioyuncu.Com site yöneticisi. 1978 yılında Kayseri'de doğdum. Gazi Üniversitesi'nde Yakınçağ Tarihi anabilim dalında yükseklisansımı tamamladım. Fotoğraf, Fenerbahçe ve otomobiller özel ilgi alanımdır. Eğitim ve habercilik alanlarında web siteleri kurdum. Halen Dizioyuncu.com sitesinde güncel haberler yayınlamaya devam ediyorum.
YORUMLAR

  1. Yapımcı dedi ki:

    Bildim ama söylemedim gerçek oldu bildiğim

  2. Anonim dedi ki:

    Sevdim seni bir kere yaptım final