2023 İbo Show Konukları Kimler Şarkıları Videosu (Star Tv)

Tv
18.11.2020
8

Bu konumuz  İbo Show konukları kimler, İbo Show 2023 konukları, İbo Show konukları kim olacak, İbo Show cumartesi konukları belli oldu mu, İbo Show 2023 konukları, 2023 yılında İbo Show devam edecek mi, 2023 İbo Show Konukları Kimler, hangi konuklar İbrahim Tatlıses programına katılacak, Star TV İbo Show yeni bölüm konukları gibi merak edilen sorulara yanıt vermeye çalışacağız. İşte İbo Show Yeni Bölüm Konukları:

12 Aralık İbo Show Konukları Kimler:

İbo Show 12 Aralık konukları belli oldu. Star TV de ekrana gelen ve her cumartesi yayınlanan İbo Show programının 12 Aralık 2020 cumartesi günkü konukları: Serdar Ortaç, Gülben Ergen, Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ olacak. 12 Aralıkta ekrana gelecek olan İbo Show yeni bölümündeki sanatçılar Serdar Ortaç, Gülben Ergen, Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ birbirinden güzel şarkılar ile İbrahim Tatlıses’e eşlik edecekler.

İbo Show’un 28 Kasım cumartesi günü yeni bölüm konukları belli oldu! Bu hafta 28 Kasımda yayınlanacak olan yeni bölümüne Kibariye, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici konuk oluyor. Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği, İbrahim Tatıses’in keyifli sunumu ile ekrana gelen İbo Show 21 Kasım konukları oldukça meşhur. Her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı İbo Show programının 28 Kasım 2020 tarihinde yayınlanacak olan yeni bölümüne Hülya Avşar, Demet Akbağ, Olgun Şimşek ve Kubat konuk olacaklar ve şarkılarıyla izleyenleri mest edecekler.

28 Kasım İbo Show Konukları Kimler?

28 Kasım 2020 cumartesi İbo Show Konukları Kimler? Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği, İbrahim Tatlıses’in keyifli sunumu ile ekrana gelen, her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı programın bu hafta 28 Kasımda yayınlanacak olan yeni bölümüne Kibariye, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici konuk oluyor.
Uzun süre boyunca hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil ise evinde yapılan özel çekim ile programa konuk oluyor.

21 Kasım İbo Show Konukları Kimler?

21 Kasım 2020 İbo Show şarkıları tekrarı21 Kasım 2020 cumartesi günü Star tv de ekrana gelecek olan İbo Show’a bu hafta çok ünlü isimler konuk olacak ve unutulmaz şarkıları seslendirecekler. 21 Kasımda yayınlanacak olan İbo Show programında Olgun Şimşek, Kubat, Hülya Avşar ve Demet Akbağ gibi önemli isimler sahne alacak ve İbrahim Tatlıses ile oldukça keyif dolu anlar yaşatacaklar. İbo Show 21 Kasım Konuklarının söyleyecekleri şarkıların videosu tekrarını izlemek isteyenler için sayfamızda olacak.

21 Kasım İbo Show Olgun Şimşek’in Söylediği Türkü

21 Kasım İbo Show Konukları ŞarkılarıSevilen dizi oyuncusu Olgun Şimşek 21 Kasım akşama İbo Show programında hem söylemiş olduğu şarkılar hem de İbrahim Tatlıses taklidi ile ön plana çıktı. Olgun Şimşek hem söylediği şarkılar hem de sazıyla bağlamasıyla izleyenleri mest etti.

21 Kasım Cumartesi İbo Show’da Hülya Avşar Şarkısı Videosu

Daha önceki yıllarda da İbo Show programına katılmış olan Hülya Avşar 21 Kasım 2020 tarihindeki İbo Show programında sakın Bir söz söyleme yüzüme bakma sakın sesini duyan olur sana göz koyan olur şarkısına çok güzel seslendirdi. Doyumsuz bir sohbet ile 21 Kasım tarihindeki İbo Show programında Hülya Avşar’ın söylediği şarkıların videosunu da buraya ekleyeceğiz.

Demet Akbağ 21 Kasım İbo Show Videosu izle

Sevilen oyuncularımızdan birisi olan Demet Akbağ İbo Show programının 21 Kasım 2020 cumartesi günkü programına konuk oldu. Programda hem anlattıkları ile hem de anıları ile herkesi güldüren Demet Akbağ şarkılara da eşlik etti.21 Kasım 2020 İbo Show Konukları Videosu

Kubat 21 Kasım Cumartesi İbo Show Programı Tekrarı

Sevilen sanatçılarımızdan Kubat İbo Show’da 21 Kasım cumartesi günü ayağında kundura şarkısını diğer konuklar ve İbrahim Tatlıses ile birlikte söyledi. Kubat ayrıca han sarhoş hancı sarhoş şarkısını da oldukça güzel bir sunum ile İbo Show izleyicilerine söyledi.

21-28 Kasım İbo Show Konukları

İbrahim Tatlıses’in unutulmaz türkülerinden birisi olan mavi mavi masmavi şarkısını seslendirdiği 21 Kasım cumartesi günkü İbo Show programının tekrarına ve fragmanını sayfamızdan takip edebilirsiniz. 21 Kasım İbo Show Konukları sonraki hafta ise 28 Kasım İbo Show Konuklarını sayfamıza eklemeye devam edeceğiz.

21 Kasım 2022 İbo Show şarkıları tekrarı

YAZAR BİLGİSİ
Dizioyuncu.Com site yöneticisi. 1978 yılında Kayseri'de doğdum. Gazi Üniversitesi'nde Yakınçağ Tarihi anabilim dalında yükseklisansımı tamamladım. Fotoğraf, Fenerbahçe ve otomobiller özel ilgi alanımdır. Eğitim ve habercilik alanlarında web siteleri kurdum. Halen Dizioyuncu.com sitesinde güncel haberler yayınlamaya devam ediyorum.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu sen yaz..