1001 Gece Masalları Dizisi Oyuncu Kadrosu (Cansu Dere)

10.10.2024
615

TRT Tabii ekranlarında yayınlanacak olan 1001 Gece Masalları Dizisi Oyuncu Kadrosunda kimler var isimleri buradan yazacağız. Uzun süredir herhangi bir dizide yer almayan Cansu Dere 2025 yılında yayınlanacak olan 1001 Gece Masalları dizisinde kadın başrol olacak. Dizide Cansu Dere’ye İbrahim Çelikkol eşlik edecek. Biz de bu sayfada 1001 Gece Masalları dizisinin tüm oyuncu kadrosunu yeni gelenler ile birlikte yazacağız.

1001 Gece Masalları dizisi oyuncu kadrosu

TRT Tabii ekranlarında yeni sezonda yayınlanacak olan Bozdağ film imzalı 1001 Gece Masalları dizisinin başrol oyuncuları belli oldu. Binbir gece masalları dizisi ile setlere dönen Cansu Dere’ye başrolde İbrahim Çelikkol arkadaşlık edecek. Hem Ortadoğu hem de Balkanlar’da çok iyi bir etkisi olan İbrahim Çelikkol ile Cansu Dere dizinin iki baş rolü oldu. Binbir gece masalları dizisinin oyuncuları belli oldukça sayfamıza ekleyerek güncelleyeceğiz. İşte dizinin ilk oyuncuları:1001 Gece Masalları Dizisi Oyuncu Kadrosu

Cansu Dere (Şehrazat)

Cansu Dere 1001 Gece Masalları dizisinin kadın başrol oyuncusu oldu ve Şehrazad karakterine hayat verecek. 1980 yılında Ankara’da doğan Cansu Dere birçok dizi ve filmde yer aldı. Özellikle 2020 yılında başlayıp 3 sezon süren Sadakatsiz dizisinde Asya karakteri ile ön plana çıktı. Daha önce Ferhat ile Şirin, Anne, muhteşem yüzyıl, Ezel, Sıla, alacakaranlık ve hayat bilgisi gibi dizilerde oynayan Cansu Dere 2025 yılında yayınlanacak olan binbir gece masalları dizisinde Şehrazat karakterini hayat verecek.

İbrahim Çelikkol (Sultan Şehriyar)

Uzun süredir dizi tekliflerini reddeden İbrahim Çelikkol sonunda binbir gece masalları dizisinin erkek başrol oyuncusu oldu. İbrahim Çelikkol binbir gece masalları dizisinde Sultan Şehriyar karakterine hayat verecek. Özellikle Ortadoğu ve Balkanlarda çok sevilen bir isim olan İbrahim Çelikkol 1982 yılında Kocaeli’de doğdu. Son olarak Gaddar dizisinde oynayan İbrahim Çelikkol öncesinde doğduğun ev kaderindir, bir zamanlar Çukurova, siyah Beyaz aşk, kördüğüm, merhamet, iffet gibi önemli yapımlarda başrollerde yer almıştı. Yeni dizi binbir gece masalları dizisinde ise Sultan Şehriyar rolüne hayat verecek.Cansu Dere Binbir Gece Masalları Dizisi Kadrosunda

Binbir gece masalları dizisinin konusu yapımcısı yönetmeni senaristi

Merakla beklenen binbir gece masalları dizisinin TRT Tabii ekranlarında yayınlanacağını bir kez daha söyleyelim. Sultan Şehriyar’a gerçekleri göstermek için binbir gece masallarını anlatan Şehrazat’ın hikayesini destansı bir dille anlatacak olan dizinin öyküsünü ve senaryosunu Atilla Engin yazıyor. Dekor ve kostüm hazırlıkları da devam eden binbir gece masalları dizisinin yönetmeni Yavuz Turgul olacak.

Binbir gece masalları dizisi nerede çekiliyor?

Çekim yerleri için İstanbul Beykoz’da bulunan eski kundura fabrikası ve Balat semti tercih edilecek. Ancak önemli bir köşkte geçecek olan dizinin iç mekan çekimleri için özel bir hazırlık yapıldığı ve boğazdaki köşklerden birinin kiralanacağı belirtiliyor. Deniz kıyısındaki çekimler için İstanbul Şile sahilleri binbir gece masalları dizisinin çekimleri için kullanılacak. Cansu Dere’nin kıyafetleri ve kostümleri de oldukça merak edilecek diye düşünüyoruz. Binbir gece masalları dizisi kıyafetleri konumuzda sizlere detayları sunacağız.

YORUMLAR (Kim Ne demiş?)

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.